Ljubavni sat – značenje sati i minuta

Iako deluje da je odavno zaboravljena, ljubavna igra gledanja u poklopljene kazaljke na satu i tumačenje istih, još uvek živi, osobito među mlađom populacijom, mada joj još uvek, makar krišom, pribegavaju i oni pomalo stariji. Svi oni koji slepo veruju u ljubav, bez obzira na pol i godine, često bace pogled na časovnik baš u onom trenutku kada se nađu preklopljene mala i velika kazaljka. Ova ljubavna igrarija vrlo brzo može postati „zarazna“ te njeni sledbenici svako malo gledaju u nadi da će se makar uskoro pojaviti isti brojevi na satu. Neretko se određeni brojevi i željno iščekuju, pa se i namerno u njih gleda, u nadi da će se ostvariti baš ona želja koja sa njima dolazi.

Ipak, za sve one neverne Tome koji misle da je ovo samo jedna glupa dečja igrarija, razočaraćemo vas, jer, verovali ili ne, ova igrica uspela je da reši mnoge brige i probleme mladih koji pate u ljubavi, probleme onih koji već duži vremenski period nestrpljivo čekaju na određen susret ili telefonski poziv. Bez obzira na to da li isti brojevi ili preklopljene kazaljke na satu donose lepe i radosne ili pak tužne vesti, od igre se ne odustaje, u nadi da će sledeće brojke doneti nešto bolje.

Preklopljene kazaljke na satu – tumačenja

Kada se kojim slučajem u određeno doba dana ili noći nađu preklopljene mala i velika kazaljka, to je za one koji vole ovu zanimljivu igricu prava sreća. Obično se odmah hrli ka kakvom komadu hartije na kome stoje ispisana sva značenja koja objašnjavaju šta tačno predstavlja viđena kazaljka na kazaljci. Vremenom se, međutim, ove brojke već znaju napamet, pa se pokušava i namerno namestiti ispunjenje nekih željenih zahteva i ljubavnih snova.

Ukoliko ste pak zagubili papirić sa svojim ličnim tumačenjima ljubavne satnice, mi ćemo vas sada podsetiti na to šta znači kad se kazaljke poklope u određeno vreme.

– Velika i mala kazaljka na broju 12 – preklopljene kazaljke na broju 12, koje ukazuju da je došla ponoć, ne mogu imati ni malo loše značenje. Svako ko veruje u ovakav vid tumačenja ljubavi, željno iščekuje ovo vreme kada se ispunjavaju sve želje, kada definitivno neko misli na vas, kada vas neko neizmerno voli i kada vam je ljubav uzvraćena.

Ukoliko se pak kazaljke poklope u podne, tj ukoliko se na broju 12 tokom dana nađu preklopljene mala i velika kazaljka, to može da ukazuje na potencijalnu raspravu sa partnerom. Partner ne shvata da vas primorava na neke stvari koje vi možda i ne želite da radite, pa se nalazite zarobljeno u toj vezi i imate želju da što pre iz iste i pobegnete.

– Velika i mala kazaljka na broju 1 na satu, pokazuju pet minuta posle ponoći, odnosno pet minuta posle 13 časova posle podne. Pet minuta posle jedan sat u noćnom terminu, ukazuje na to da vi veoma patite za jednim dečkom-devojkom, koji ne obraća pažnju na vas. Stalo vam je i te kako da se toj osobi približite, ali možda je bolje da odustanete, jer nema izgleda da će ona na vas obratiti pažnju te samo gubite vreme i uskraćujete šansu nekoj više verovatnoj i mogućoj ljubavi.

Sa druge strane, ukoliko ste videli kazaljke na broju 1, tj na nekim časovnicima je to broj 5, preko dana, očekujte poziv za izlazak od jedne osobe koja već neko vreme planira da sa vama popije kafu ili vas izvede na kakvo romantično mesto.

– Poklapanje kazaljki na broju 2, odnosno na nekim časovnicima na broju 10, u noćnim satima ukazuje na pokušaj neke bivše ljubavi da se ponovo vrati u vaš život. Iako vas još nije prebolela, ne zalećite se, već stanite i zapitajte se iz kog razloga je ta ljubav upravo bivša. Popodnevna varijanta preklapanja kazaljki ukazuje na mogućnost da je vaš veoma blizak prijatelj zaljubljen u vas, a da vi to ne shvatate jer ga gledate bsamo kao druga i niste spremni da mu uzvratite emocije.

loading...

– Kada se velika i mala kazaljka preklope horizontalno na broju 3, i pokažu 3:15h posle ponoći ili pak 15:15h posle podne, to ukazuje na je vrlo verovatno da ste veoma zaljubljeni u jednu osobu, ali na žalost nesrećno. Ako je pak svetli deo dana u pitanju, ovakvo preklapanje kazaljki će vam ukazati na to da je u vas zaljubljena jedna osoba svetle puti, plavih očiju i kose.

– Ukoliko se ćiza na satu, nađe na broju 4, zavisno od toga koje je doba dana i značenje će biti različito kada se velika i mala kazaljke poklope. Tako, ukoliko vam sat pokaže vreme od 4:20h rano ujutru, moguće je da će se neki muškarac iskreno i to baš na prvi pogled zainteresovati za vas.

Sa druge strane, ako su kazaljke pokazale vreme od 16:20h popodne, to verovatno ukazuje da vas i partnera u budućnosti očekuje nešto dosta loše, bilo da je u pitanju neka svađa, ili u najgorem slučaju raskid emotivne veze.

– Možda ste mislili da je broj 5 vaš srećan broj, ali kada na svoj časovnik pogledate tačno u 5:25h ujutru, najbolje je da zaboravite da ste se u to vreme uopšte i probudili, i ubedite sebe da ste poklopljene kazaljke samo sanjali, jer to na žalost znači da partner ni najmanje nije iskren prema vama i da ne gaji nikakve emocije, već vas samo koristi da bi napredovao u poslu ili na društvenoj lestvici.

Ni vreme kada se kazaljke poklope u 17:25h popodne ne donosi nikakve bolje vesti, već vam stavlja do znanja da vas partner najverovatnije već duže vreme vara.

– Poklapanje kazaljki na broju 6 rano ujutru tj u 6:30h doneće vam dobre vesti, odnosno skoro i strastveno pomirenje sa partnerom posle neke ozbiljne svađe ili žučne rasprave. Popodnevni sati od 18:30h ukazuju da neko dugo misli na vas ili pak gaji strastvenu žudnju za vama, pa ukoliko niste zauzeti, možda je vreme da mu pružite šansu da vam otvori srce i pokaže skrivena osećanja.

– Sam po sebi, broj 7 se smatra srećnim brojem, pa i u ljubavnom satu važi isto pravilo. Ako su kazaljke jedna na drugoj u 7:35h, vi ste veoma srećna i voljena osoba i imate divnog i strastvenog partnera, koji će sve da učini zbog vas.

Sa druge strane, mala i velika kazaljka koje su poklopljene u 19:35h „savetuju“ da prihvatite nečiji poziv na druženje ili večeru, jer se iz toga možda može izroditi i nešto puno više.

– Uobičajeno je da se broj 8 se tumači kao broj beskonačnosti, pa verovatno možete očekivati i beskonačnu sreću u ljubavi ili braku. Ako su vam kazaljke pokazale 8:40h ujutru, a vi ste pri tome u srećnoj emotivnoj vezi, nečija neskrivena i uporna udvaranja mogu dovesti do rasprava i ozbiljnih svađa sa partnerom.

Ako ste pogledali na sat baš kada su kazaljke poklopljene na 20:40h, ostvarićete kontakt, a možda i neku dublju emotivnu vezu sa nekim ko vam se jako dugo dopada i koga ste iz prikrajka potajno želeli.

– Poklapanje kazaljki na broju 9, ujutru u 9:45h, može da znači da ne bi trebalo naročito da verujete svojim najbližim drugaricama, jer se nekoj od njih veoma dopada vaš partner.

21:45h – muškarac koji vam se sviđa je već dugo u srećnoj i stabilnoj vezi, tako da je najbolje da odustanete od njega.

– Velika i mala kazaljka na broju 10 tumače se na sledeći način – 10:50h, nemojte se upuštati u neku novu romansu ako još uvek imate bilo kakva osećanja prema bivšem emotivnom partneru.

22:50h – moguće je da vam se uskoro neko jako dopadne, ali ne zbog svog fizičkog izgleda, već neobične unutrašnje lepote i dobrote kojom pleni.

– Ako pogledate na časovnik kada su obe kazaljke na broju 11, to će, ukoliko se radi o danu, tj vremenu od 11:55h, značiti moguće „očijukanje“sa nekim ko vam je dosta privlačan, ali samo na osnovu spoljašnjeg izgleda.

Ako pak vidite poklopljene kazaljke u 23:55h uveče, daleko ste od svog partnera ili simpatije, ali ne treba da brinete jer vam je veran/verna i u mislima ste joj samo i jedino vi.

Šta nam „kazuju“ isti brojevi na satu?

U doba savremene tehnologije, mobilnih telefona i elektronskih časovnika, koji imaju i funkciju radija, budilnika i brojne druge namene, večiti sanjari i romantici se mogu zapitati kako sada da protumače svoje tajne želje i nade.

Međutim, i u ovom slučaju postoji rešenje, jer i elektronski sat može biti ljubavni sat. U ovom slučaju umesto poklopljenih kazaljki na časovniku, posmatra se pojava istih brojeva na satu. Pa evo kako izgleda ovakva, „savremenija“ ljubavna satnica:

07:07 – da počnemo ovoga puta od ranog jutra, kada se još uvek niste dovoljno razbudili, a žurite da se spremite za posao, i fali vam upravo tih nekoliko dodatnih minuta sna. Ako na vašem elektronskom budilniku ili mobilnom telefonu vidite upravo ove brojeve, to može da predstavlja samo dodatno razočaranje, i da u potpunosti pokvari početak vašeg novog dana. Jer, neko ko vam se već dugo dopada i čiju naklonost priželjkujete vas smatra samo odličnim poslovnim saradnikom, ili pak svojom dobrom prijateljicom.

Na sreću večitih sanjara i romantičnih duša, postoje i neka druga objašnjenja za ove iste brojeve. Tako, prema jednom od tumačenja, ova satnica može da znači i da neko žarko želi da vam otvori dušu i prizna vam svoja skrivena osećanja, ali na žalost još uvek nije skupio dovoljno hrabrosti da to i uradi. Ali, budite sigurni da vas ta osoba već dugo voli i da je pitanje trenutka kada će se osmeliti da vam to i prizna. Najgore moguće tumačenje smo ostavili za kraj, a to je ono na koje sigurno niste spremni u ovako rano jutro, tužno predviđanje gore navedenih sati i minuta da ćete skoro sigurno biti prevareni od strane voljene osobe, ili da vas je neko koga volite već više puta izdao, a da vi toga niste bili svesni.

08:08 – ova ljubavna satnica je daleko povoljnija po vas i vaš ljubavni život, jer znači da vas partner veoma iskreno i žarko voli, i da mu je svaki trenutak koji provede bez vas dug kao večnost. Ali, obratite posebnu pažnju, jer takva i tolika naklonost može dovesti do preterane posesivnosti i neosnovane ljubomore od strane partnera, što vam pored lepih trenutaka može povremeno zadavati i muke i glavobolju. Ako pak niste zauzeti, ili ste nedavno raskinuli dugogodišnju emotivnu vezu, znajte da vas stara ljubav još uvek nije prebolela u potpunosti i da često misli na vas i priželjkuje pomirenje.

09:09 – za ovakvu ljubavnu satnicu postoji više tumačenja, ali je svako na svoj način lepo i pozitivno po vas. Ako ste razdvojeni sa partnerom, bilo zbog posla, bilo zbog sitne svađe, očekuje vas telefonski poziv od strane voljene osobe i vrlo lep i dug razgovor. Vaš partner „gori“ od želje da što pre bude ponovo sa vama i da vam bude što bliže. A kada se taj dugo željeni susret i ostvari, slede vam predivni trenuci, i bićete obasuti pažnjom, ali i poljupcima.

10:10 – već duže vreme vam se potajno dopada neki dečko crne kose, koji po ovim satima i minutima na koje vam je pogled upravo „zalutao“, takođe veoma često pomišlja na vas. Takođe, ova satnica može da znači da, ukoliko već imate dečka ili simpatiju, on/ona, jako želi da vas vidi i uživa u vašoj lepoti i vremenu provedenom sa vama.

11:11 – bez obzira na sve okolnosti, danas je prema ovim brojkama vaš dan, i doneće vam samo lepe i srećne trenutke. A pored toga, jedan visok i lep muškarac, plave kose i plavih očiju, misli na vas i priželjkuje da vas negde sretne i da vam možda izjavi svoju ljubav i naklonost. A ukoliko mu se ta želja i ostvari, možete da očekujete i strastveni zagrljaj i poljubac, od koga ćete ostati potpuno zbunjeni i smeteni.

12:12 – možda je bolje da, ako niste morali, danas niste ni ustajali iz kreveta. Sledi vam žustra svađa sa partnerom, iz koje nikako nećete moći da izađete kao pobednik. Ukoliko ne uspete da se pomirite, postoji velika šansa da vaša voljena osoba ponovo uspostavi kontakt sa nekim bivšim partnerom, i da se vaša veza ubrzo okonča. Sa druge strane, ako oboje priznate da ste pogrešili i uspete da rešite nesuglasice, sledi vam veoma strastveno pomirenje, koje će sigurno da opravda staru izreku – „posle svađe sve je slađe“.

13:13 – ova satnica je u svakom slučaju veoma pozitivna po vas i vaš ljubavni život. Bilo da imate partnera ili simpatiju tamnije boje kose, on/ona veoma intenzivno misli na vas, a ukoliko ste razdvojeni, pati za vama i žarko želi da vam se vrati. Pokušajte da partneru pružite drugu šansu, jer vas iskreno i bezuslovno voli.

14:14 – očekujte veliku sreću na ljubavnom polju, jer će vam neko reći koliko vas voli. Možda će to biti baš ljubav vašeg života, a možda i neko od koga ste se tome najmanje nadali, neki blizak prijatelj ili komšija iz starog kraja.

15:15 – imate jako ljubomornog partnera koji vam često i bez ikakvog opravdanog razloga pravi „scene“ i dovodi vas u nelagodne situacije. Možda je vreme da razmislite, jer imate priliku da počnete iz početka sa jednim smeđim muškarcem koji dosta često pomišlja na vas i želi da vas sretne. Takođe, ako niste u potpunosti preboleli neku staru ljubav, sada je prava prilika da pokušate još jednom, jer i on/ona to žarko želi i puna je nade što se vašeg novog i boljeg početka tiče.

16:16 – po ovim satima i minutima, vi već duže vreme niste srećni sa voljenom osobom, ali ne želite to sebi da priznate. Vaš partner smatra da niste dovoljno dobri za njega i čak vam otvoreno pokazuje da vas se u nekim situacijama stidi. Ne treba sebi da dozvolite da vam neko takav ruši samopouzdanje i da se izdiže u odnosu na vas, posebno jer vas čeka neka nova, i po ljubavnom satu, sudbinska i prava ljubav. Ne oklevajte više ni trenutka, već raščistite sa prošlošću, jer vas očekuju veoma značajni i zanimljivi trenuci sa nekom novom simpatijom, ili pak novim dečkom.

17:17 – vi očigledno još uvek patite zbog neke stare ljubavi. Priželjkujete skoro pomirenje, poljubac, lepe trenutke i nežnost. Međutim, sa tom osobom vas ne očekuje ništa dobro i lepo, već samo ponovna bol i patnja, tako da dobro razmislite da li želite sebe da povređujete na isti način, ili ste dovoljno zreli da prevladate nalet emocija i naučite nešto na svojim starim greškama.

18:18 – idealna je prilika da uplovite u kakvu emotivnu vezu ukoliko ste još uvek sami. Jer, jedan crni momak uporno misli na vas i trudi se da uhvati vas pogled, ili da vam makar izmami osmeh kada se sretnete i upustite u razgovor. Možda je taj dečko drug iz školskih dana, stari prijatelj koji se ponovo doselio u grad, ili pak samo kolega sa posla. Jedno je sigurno, ako prihvatite njegovo udvaranje i odlučite da je dostojan vašeg poverenja i ljubavi, nečete pogrešiti, jer vas verovatno čeka duga i uspešna emotivna veza koja se vrlo verovatno može završiti i brakom.

19:19 – voljena osoba krije od vas neku veliku tajnu i ne želi da vam otkrije o čemu se zapravo radi, iako vi već odavno primećujete da nešto nije u redu. Svoje greške pokušava da prikrije tako što ispoljava ljubomoru i prebacuje vam da očijukate sa komšijama, kolegama ili prijateljima. Sa druge strane, vi nikako nemate hrabrosti da okončate tu vezu koja vas nikuda ne vodi, jer se bojite da ćete biti povređeni. Ali, trebalo bi da znate, da postoji neko ko vas iskreno voli i već dugo strpljivo čeka na vas, a da vi to nikako ne primećujete.

20:20 – voljena osoba je spremna da vas prati i u dobru i u zlu, i vi ste srećni jer ste pronašli nekoga ko vam je veran i ko je otvorenog srca i potpuno iskren prema vama. Sa druge strane, neka osoba sa kojom ste bili u vezi u davnoj prošlosti vas stalno spominje i želi da obnovite kontakt, a možda i ljubavnu vezu. Vi ste na svu sreću svesni da ste u sadašnjem partneru našli upravo ono što ste oduvek tražili, i ostaje vam samo da uživate jedno u drugom.

21:21 – iznenada i neočekivano ste saznali da se i vi dopadate osobi o kojoj maštate već neko vreme. Ali, problem je što ste ili vi, ili ta osoba već zauzeti, i to može dovesti do neprijatnosti ukoliko uplovite u paralelne veze. Neko će sigurno biti veoma povređen, a da to ne biste bili vi, najbolje je da se odlučite, da li želite da ostanete u stabilnoj vezi kakvu sada imate, ili da rizikujete i uplovite u strasnu romansu sa čovekom vaših snova. U drugom slučaju, budite spremni da snosite posledice i da možda na kraju ostanete sami.

22:22 – ovakav zanimljivi niz brojeva vam obećava veoma srećan događaj u bliskoj budućnosti. Možda ćete već sutra sresti nekoga u koga ste već dugo zaljubljeni, i možda je baš sutra dan kada treba da mu to otvoreno priznate. Ako ste, pak, u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, tako će verovatno i da ostane, jer vas partner obožava i jako je srećan što vas ima pored sebe.

23:23 – jedan plavi momak koji već dugo misli na vas će vas pozvati u provod. Ali, obratite pažnju da li ste ga dovoljno dobro procenili, i da li su njegova osećanja iskrena. Ako želite ozbiljnu vezu, možda je bolje da poziv odmah odbijete, jer se verovatno neće završiti onako kako ste vi zamišljali.

00:00 – ponoć je uvek važila kao vreme za ostvarenje svih i malih i velikih želja. Ali sigurno niste poželeli da vaš partner bude potajno zaljubljen u vašu najbolju drugaricu. I da na vaše oči otvoreno i pred svima flertuje sa njom i da joj poklanja svu nakolonost i pažnju. Sa druge strane, četiri nule na satu mogu imati i potpuno drugo tumačenje, tj, da vam je partner u potpunosti veran i da voli i želi samo vas. Svakako, ukoliko pogledate u svoj telefon ili budilnik, i vidite na njemu četiri nule, uvek vam ostaje da bez obzira na tumačenja ljubavnog sata, zamislite želju i verujete u njeno ispunjenje.

01:01 – jako se dopadate svom partneru, želi vas iskreno i strastveno. Svaki trenutak sa vama mu/joj je dragocen. Vi ste jako srećni jer vas ljubav prati i prosto isijavate sreću i pozitivne emocije. Niko ne može da vam odoli.

02:02 – napokon ćete sresti nekoga koga dugo priželjkujete da vidite. Kako će se taj susret dalje odvijati, zavisi samo od vas dvoje. Ukoliko ostvarite neki emotivni ili drugi bliski kontakt, budite uvereni da jedno drugo nikada nećete moći da zaboravite.

03:03 – partner ili neko drugi kome se jako dopadate ne može da „vas izbaci iz glave“, okupirate mu misli i danju i noću. Možda je shvatio da vas jako voli i spreman je da vam to otvoreno i bez oklevanja kaže.

04:04 – neka ljubav iz daleke prošlosti, koja se u vas pritom najverovatnije zaljubila na prvi pogled, ni posle toliko godina ne može u potpunosti da vas zaboravi. Uzrok ste nečije patnje, ali vi toga niste ni svesni.

05:05 – partner, ili osoba koja vam se jako dopada, nije iskrena i samo se poigrava sa vašim osećanjima.

06:06 –uskoro ćete da se pomirite sa partnerom, jer je napokon shvatio da ne može bez vas, vašeg osmeha i pozitivne energije. Vi ipak još uvek niste sigurni da li ste spremni da se pomirite, jer razlog svađe i nije bio tako bezazlen, i niste sigurni da li partner zaslužuje da mu pružite i drugu šansu.

Iako svaki broj ili poklapanje kazaljki može imati bezbroj različitih tumačenja, svaka osoba će pronaći upravo ono koje njoj, ili njenom trenutnom emotivnom statusu, najbolje odgovara. Veoma je bitno prihvatiti tumačenja ljubavnog sata pre svega kao jednu lepu razbibrigu i zabavu i ne dozvoliti da nam on sam rešava nedoumice i probleme u ljubavi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: