Sanovnik baba – Šta znači sanjati babu?

Snovi u kojima vidite babu nisu toliko česti, ali mogu da imaju različitu simboliku. Prema nekim tumačenjima, baba u snovima simboliše sigurnost, utočište i podršku.

Osim toga, baba u snovima može biti simbol bezuslovne ljubavi, ali i dugovečnosti. Baba kao motiv u snovima uglavnom ima pozitivnu simboliku, ali ipak bi najbolje bilo da se prisetite što više detalja iz vašeg sna, kako biste ga pravilno protumačili.

Značenje vašeg sna o babi će se razlikovati zavisno od toga da li ste u snu samo videli babu, da li ste sanjali svoju ili nečiju tuđu babu, da li ste sanjali kako je baba vesela ili tužna, da li ste možda sanjali svoju pokojnu babu itd.

Ove i slične situacije se mogu javiti u vašim snovima i mogu sa sobom nositi razne poruke. Dakle, u ovom tekstu ćete imati priliku da saznate nešto više o tumačenju snova u kojima je baba glavni motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati babu?

Sanjati kako vidite babu. Ukoliko ste u snu videli babu, onda je to dobar znak. Vas u predstojećem periodu očekuje dosta lepih momenata. Uživaćete u harmoniji i u miru sa osobama koje najviše volite i nećete imati nikakve brige i probleme. Dakle, vi možete da se opustite jer pred vama je svetla budućnost.

Sanjati svoju babu. Ukoliko sanjate svoju babu, onda je to znak da vas očekuje velika radost u porodici u budućem periodu. Moguće je da ćete ići na nečije venčanje ili da će se poroditi neka osoba iz vaše porodice ili familije.

Sanjati tuđu babu. Ukoliko sanjate tuđu babu, to je znak da ćete se u predstojećem periodu dosta svađati sa članovima svoje porodice. Ovaj san može da znači da ste jako ljuti na neku osobu iz vaše porodice i da samo čekate priliku da se posvađate sa tom osobom.

Sanjati kako baba plače. Ako sanjate kako baba plače, taj san znači da u vašoj blizini postoji neko ko vam ne želi dobro. Moguće je da ćete se razočarati u neku osobu kojoj ste mnogo verovali. Ta osoba će vas verovatno izdati u momentu kada budete očekivali njenu podršku i pomoć. Bićete neko vreme jako povređeni i shvatićete da ste verovali pogrešnoj osobi. Ovaj san bi zato mogao da vam bude kao opomena da ne verujete previše ljudima i da budete malo oprezniji.

Sanjati kako ne možete da pronađete babu. Ako se desi da sanjate kako vam se baba izgubila i kako nikako ne možete da je pronađete, taj san znači da vi čeznete za nečijom pažnjom i ljubavlju. Vi biste voleli da pored sebe imate osobu koja će da vas pazi i da uvek bude tu za vas. Najverovatnije se na javi osećate jako usamljeno i čeznete za tim da se osetite voljeno i zaštićeno.

loading...

Sanjati kako je baba vesela. Ukoliko sanjate kako je baba vesela, to je znak da ćete u skorije vreme sresti neke nove ljude sa kojima ćete se veoma sprijateljiti. Takođe, ovaj san može da znači da će vam u skorije vreme pomoć pružiti neka osoba od koje to niste očekivali.

Sanjati kako je baba tužna. Ukoliko ste sanjali kako je baba tužna, onda je to znak da vam neko sprema neku pakost i da će vam naneti neku nepravdu. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da malo više vodite računa o tome sa kim se družite. Moguće je da vam neko u vašoj blizini ne želi dobro i da vam sprema neku zamku. Zato budite malo oprezniji u narednom periodu.

Sanjati pokojnu babu. Ako se desi da sanjate babu koja vam je umrla, simbolika sna je ista kao i kada sanjate svoju živu babu. Dakle, simbolika sna ostaje pozitivna jer ovaj san najavljuje mir i blagostanje koji vas očekuju u budućnosti.

Snovi u kojima vidite svoju pokojnu babu mogu i drugačije da se protumače. Naime, ovi snovi mogu da ukazuju na to da ćete uskoro imati neke neočekivane goste i da ćete se jako iznenaditi njihovoj poseti.

Ovaj san može da simboliše i vašu grižu savesti zbog nečega što ste obećali nekoj osobi a niste ispunili. Moguće je da niste ispoštovali neku stariju osobu i da se kajete zbog toga. Pokojna baba u snu je često simbol propuštenih prilika ili nečega lošeg što ste učinili, a što je sada kasno da se ispravi.

Takođe, ako sanjate svoju pokojnu babu, to može da znači da vam baba jako nedostaje na javi i da imate veliku želju da je vidite. U tom slučaju, vaš san je samo refleksija stvarnih emocija koje vas obuzimaju na javi, a to su tuga i bol što vaša baba više nije među živima.

Ako sanjate svoju pokojnu babu, može se desiti da u toku sna osetite strah. U tom slučaju taj strah je normalna pojava koja se često javlja kada sanjamo mrtve. Nema potrebe da brinete jer takav strah nije ništa nepoznato.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: