Sanovnik baloni – Šta znači sanjati balone?

Ako ste nedavno kupovali neke balone ili ako ste videli gomilu balona povodom nekog praznika, to je možda na vas ostavilo utisak i zato se može desiti da sanjate balone. U tom slučaju ne morate tumačiti taj san jer on samo prikazuje ono što vam se događa na javi i najverovatnije nema nikakvu simboliku.

Međutim, nekada snovi o balonima mogu da imaju različitu simboliku i da se tumače na razne načine. Simbolika ovih snova zavisi od toga u kojoj situaciji ste videli balone u vašem snu i kakve ste još okolnosti sanjali. Na primer, moguće je da sanjate kako vidite balon, kako balon leti u vazduhu, kako pada na zemlju ili kako vi možda letite u balonu. To su samo neke od situacija koje možete sanjati kada su u pitanju baloni i svaka od ovih situacija se drugačije tumači.

Prema nekim tumačenjima, baloni u snu nemaju dobru simboliku i ukazuju na to da vas očekuju patnja i razočaranje kada je ljubav u pitanju. Osim toga, sanjati balon često simboliše neke neostvarene želje i arogantan stav koji imate ili koji neko ima prema vama. Sve u svemu, značenja mogu biti različita, a u nastavku ćete videti koji su to najčešći snovi o balonima i kako se oni mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati balone?

Sanjati kako vidite balone. Ukoliko ste sanjali kako vidite balone, taj san znači da trenutno niste srećni. Verovatno se kajete što niste iskoristili neke prilike koje su vam bile ispred nosa. Trenutno se osećate jako nemoćno da biste bilo šta promenili u svom životu i nemate volje da se borite. Balon u ovom snu odražava vaše nezadovoljstvo trenutnom situacijom u životu.

Sanjati da balon leti ka visinama. Ako ste sanjali kako balon leti ka visinama, to znači da ste vi svesni da se nalazite u prilično teškoj situaciji, ali da se svim silama trudite da iz nje izađete. Vi pokušavate da mislite pozitivno i da rešavate sve probleme i brige koje vas muče. Nastavite da budete uporni i da se borite za svoje ciljeve i videćete da ćete uskoro uspeti da se oslobodite svih problema i da imate svoj mir.

Sanjati da balon pada na zemlju. Ukoliko sanjate kako balon pada na zemlju, taj san simboliše vaše prevelike ambicije. Ovaj san bi trebalo malo da vas spusti na zemlju i da vas natera da budete malo realniji. Moguće je da ste sebi postavili previsoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti i da zato često doživljavate neuspeh. Trebalo bi malo da snizite kriterijume i da postavite sebi neke razumne ciljeve koje je lakše ostvariti.

Sanjati da ste vi u balonu. Ako sanjate kako ste vi u balonu koji leti, to je onda znak da ćete uskoro ići na neki put, a moguće je i da ćete se preseliti u drugi grad ili državu. Razlog tome može biti neki bolji posao koji ćete naći ili osoba u koju ćete se zaljubiti. Sve u svemu, pred vama su prijatne promene, tako da ne treba brinuti.

Sanjati da duvate balon. Ako se sanjali kako duvate balon, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje lep period koji je pred vama. Zapravo, u budućem periodu ćete se dosta družiti sa svojim prijateljima i provešćete mnogo lepih momenata zajedno. Moguće je da ćete u skorije vreme prisustvovati nekom slavlju ili ćete sami odlučiti da napravite slavlje.

Sanjati kako balon puca. Ukoliko sanjate kako balon puca, to je onda znak da vi nećete ostvariti ono što ste naumili. Naime, u budućem periodu vam ništa neće ići od ruke i vi ćete biti pod stalnim stresom.

loading...

Sanjati puno balona. Ukoliko sanjate puno balona, onda je taj san upozorenje za vas da budete oprezni i da manje verujete ljudima oko sebe. Moguće je da imate dosta lažnih prijatelja koji vam ne žele dobro. Zato se nemojte previše zbližavati sa ljudima oko sebe, naročito ne sa onima koje ste skoro upoznali jer je moguće da vas lažu i da se predstavljaju u drugačijem svetlu nego što zaista jesu.

Sanjati crne balone. Ako sanjate crne balone, taj san onda znači da period koji dolazi neće biti dobar za vas. Nažalost, ovaj san ima lošu simboliku i ukazuje na to da nećete imati uspeha ni na jednom životnom polju u budućem periodu. Na poslu će vam ići loše, a i doživećete veliku patnju kada je ljubav u pitanju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: