Sanovnik banane – Šta znači sanjati banane?

Ukoliko ste u skorije vreme jeli banane i ako ste veliki ljubitelj banana, onda je moguće da sanjate banane i nešto vezano za njih. U tom slučaju, vaš san je samo refleksija onoga o čemu mislite na javi i ne morate se truditi da protumačite taj san. Međutim, snovi o bananama nekada mogu da imaju svoju određenu simboliku i da nam ukazuju na neke važne stvari iz našeg života.

Prema većini tumačenja, banane nose sa sobom pozitivnu simboliku. Ipak, da biste došli do pravog značenje sna o bananama, važno je da uzmete u obzir sve elemente iz vašeg sna i da ih detaljno analizirate. Pokušajte da se setite da li ste u snu jeli banane ili ste ih samo videli, da li ste sanjali kako berete banane, kako ih nosite itd. To su samo neke od situacija koje možete da sanjate u vezi sa bananama. Osim toga, važno je i da se prisetite samog izgleda banana u snu, odnosno da li su banane bile zrele, zelene ili možda trule. Sve su to faktori koji će uticati na značenje vašeg sna o bananama.

Sada ćete moći da vidite nešto više o ovim snovima i o njihovom značenju i simbolici. Ukoliko vas zanima značenje snova, onda će vam se ova tumačenja sigurno dopasti. Osim toga, kasnije ćete moći mnogo lakše sami da protumačite neki sličan san u kojem dominira motiv banane.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati banane?

Sanjati da jedete banane. Ako sanjate kako jedete banane, taj san ima dobru simboliku i ukazuje na uspešan i srećan period koji vas očekuje. U budućem periodu ćete imati uspeha na poslovnom planu, a i u ljubavi će sve krenuti na bolje. Takođe, odnosi u porodici će vam biti izuzetno dobri i bićete jako zadovoljni i srećni. Ukoliko zaista volite da jedete banane u realnom životu, onda će ovaj san u vama sigurno probuditi lepe emocije.

Postoje tumačenja koja kažu da ukoliko ste u snu jeli banane to znači da ćete uspeti da zaradite dosta novca ako se budete bavili trgovinom u budućem periodu. Ako verujete u simboliku snova, ne bi bilo loše da se oprobate u tom poslu.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem jedete banane je samo znak da ste odlučili da unesete neke promene u vaš život i da živite zdravije. Ukoliko ste se u poslednje vreme možda ugojili, ovaj san treba da vam posluži kao opomena da povedete malo više računa o svom izgledu i zdravlju u budućem periodu. Pokušajte da regulišete ishranu i počnite da se bavite nekom fizičkom aktivnošću, kako biste se osećali ali i izgledali bolje.

Sanjati da druga osoba jede banane. Ukoliko sanjate kako neka druga osoba jede banane, taj san ima izuzetno pozitivnu simboliku. Moguće je da dugo niste imali sreće u ljubavi, ali ovaj san je znak da će se u vašem životu konačno pojaviti osoba vredna vaše pažnje. Najverovatnije će u pitanju biti ljubav na prvi pogled, ali taj slučajan susret može da preraste u kvalitetnu ljubavnu vezu. Zato ne očajavajte već hrabro krenite napred jer vam uskoro stiže nova ljubav.

Sanjati da nosite banane. Ako ste sanjali da nosite banane, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuju neke prijatne vesti koje će vas jako obradovati.

Sanjati da su banane u korpi. Ako ste sanjali da se banane nalaze u korpi, onda je to opet dobar znak. U predstojećem periodu ćete čuti neke izuzetno povoljne vesti koje mogu da se odnose direktno na vas ali i na neke druge vama bliske osobe.

loading...

Sanjati da berete banane. Ako sanjate kako berete banane, onda možete očekivati radosne momente, mir i sigurnost u periodu koji dolazi. Sve će vam ići od ruke i neće biti ničega što bi poremetilo vaše psihičko stanje. Vi ćete se osećati jako dobro i bićete zadovoljni sobom i svojim životom.

Sanjati da vam neka osoba nudi banane. Ako ste u snu videli da vam neka osoba nudi banane, a vi razmišljate da li da ih uzmete ili ne, onda je to znak da u skorije vreme možete očekivati neki poklon. Moguće je da će vas draga osoba obradovati nekim poklonom koji ste dugo želeli da imate. Bićete jako srećni zbog toga i prosto nećete znati kako toj osobi da se zahvalite na tako divnom gestu.

Sanjati zelene banane. Ako su banane u vašem snu bile zelene i nezrele, to nije dobar znak. Ovaj san vam najavljuje moguće konflikte i svađe u vašoj porodici. Moguće je da ćete doći u sukob sa nekim ukućaninom ili će se članovi vaše porodice posvađati između sebe. U svakom slučaju najbolje bi bilo da izbegavate konflikte i neprijatne situacije i da se držite po strani kad god je u pitanju neka rasprava.

Sanjati da su banane trule. Ako ste sanjali banane koje su trule, onda je to upozorenje da vodite više računa kada su u pitanju vaši prijatelji i poznanici. Moguće je da u svom okruženju imate osobe koje vam nisu tako dobri prijatelji. Takođe, ukoliko postoje osobe koje vas čine napetim i koje unose nemir u vaš život, najbolje bi bilo da se udaljite od njih. Družite se sa ljudima koji vam prijaju i koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom.

Sanjati kolač ili tortu od banana. Ako ste sanjali kolač ili tortu od banana, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U vašoj porodici ili u vašoj bližoj okolini možete očekivati neko slavlje u skorije vreme. Najverovatnije je u pitanju rođenje deteta, a možda se i sami odlučite na takav korak.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: