Sanovnik beba – Šta znači sanjati bebu?

Sanjati bebu je prilično česta pojava, naročito za ženske osobe koje planiraju ili već očekuju bebu. Ovi snovi mogu imati određenu simboliku, pa bi zato bilo dobro da se protumače. Da li ste ikada sanjali bebu? Da li je taj san u vama probudio lepe ili možda loše emocije?

U ovom članku ćemo se baviti snovima u kojima se beba javlja kao dominantan motiv. Reći ćemo vam šta znače ti snovi i kako se oni mogu pravilno protumačiti. Ukoliko volite da tumačite svoje snove, nema sumnje da će vam ovaj članak biti itekako zanimljiv i koristan.

Snovi u kojima se beba javlja kao motiv mogu biti različiti, pa tako i njihova simbolika može biti različita. Zapravo, značenje ovih snova zavisi od toga u kojoj situaciji ste sanjali bebu, odnosno da li je ona bila nasmejana ili je plakala u snu, da li ste sanjali kako je beba jela ili kako je spavala. Možda ste u snu videli tek rođenu bebu ili ste sanjali bebu u nekim nerealnim okolnostima. Ovo su samo neke od mogućih situacija koje se mogu pojaviti u vašem snu i koje će odrediti simboliku tog sna.

Prema većini tumačenja, snovi o bebama imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što vas očekuje u budućnosti. Sada ćete videti kako izgledaju snovi o bebama i kako se oni mogu tumačiti. Ovaj tekst će vam znatno olakšati kasnije tumačenje ovih i sličnih snova.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati bebu?

Sanjati bebu koja je tek rođena. Ukoliko ste sanjali bebu koja se tek rodila, značenje tog sna zavisi od toga da li je beba u snu bila vaša ili tuđa, ali simbolika je u oba slučaja pozitivna. Ako ste sanjali svoju bebu koja je tek rođena, onda je to dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ćete doživeti nešto lepo u skorije vreme i da ćete biti jako srećni. Pred vama je period mira, harmonije i uspeha.

U pitanju može biti i neki novčani dobitak i bolja pozicija na poslu, tako da će se vaša finansijska situacija znatno popraviti. Osim toga, može se desiti i da upoznate osobu koja će postati veoma bitan deo vašeg života. Ukoliko se, međutim, desi da zauzeta osoba sanja tek rođenu bebu, onda beba simboliše učvršćenje već postojećeg emotivnog odnosa i jačanje ljubavi u predstojećem periodu.

Ako ste sanjali tuđu bebu koja je tek rođena, onda novorođena beba u snu može da ukazuje i na to da će odnosi u vašoj porodici biti izuzetno dobri i stabilni u periodu koji dolazi. U vašoj porodice će vladati mir i blagostanje.

Kao što možete da vidite, san o tek rođenoj bebi ima veoma pozitivnu simboliku i ukazuje na sve ono dobro što vas očekuje u periodu koji dolazi.

Sanjati kako ste izgubili novorođenče. Ovaj san nije nimalo prijatan i ukazuje na to da vi imate strah od preuzimanja odgovornosti u stvarnom životu. U momentu kada vam se ukaže prilika da ostvarite ono što ste želeli vi se uvek povlačite jer niste dovoljno sigurni u sebe.

loading...

Sanjati da se beba smeje. Ako se beba u vašem snu smejala, to je opet dobar znak. Pred vama je jako srećan i uspešan period kada će vam sve ići od ruke. Moguće je da ćete prisustvovati nekom veselju ili da ćete sami biti organizator nekog slavlja u budućem periodu. U svakom slučaju, očekuju vas dobro raspoloženje i osećaj zadovoljstva i sreće, tako da nema razloga da brinete za svoju budućnost.

Sanjati da beba plače. Ako ste sanjali kako beba plače, taj san može biti pomalo neprijatan i uznemirujući, ali to ne treba da vas plaši. Kao i u prethodnom primeru, i ovaj san ima pozitivno značenje i najavljuje lep i uspešan period koji je pred vama. Vi ćete napredovati na poslovnom planu, a i na drugim životnim poljima ćete imati uspeha. Bićete jako zadovoljni i ispunjeni i sve će se u vašem životu odvijati baš onako kako treba.

Sanjati kako čuvate bebu. Ukoliko ste sanjali kako čuvate bebu, onda je to znak da vi niste zadovoljni trenutnom situacijom u kojoj se nalazite. Moguće je da ste bili primorani da napravite neke kompromise, kako na poslu tako i u ljubavi, i da se zato ne osećate baš najbolje. U tom slučaju, vi morate da odlučite šta želite i da vidite koliko ste spremni da se žrtvujete za nešto.

Alternativno, san u kojem sanjate kako čuvate bebu može da ukazuje na to da vas vaš partner ali i okolina pritiskaju da imate bebu, a vi se još uvek ne osećate spremno kada je u pitanju roditeljska uloga. Sanjarica vam savetuje da dobro razmislite i da postavite sebi prioritete jer u pitanju je jedna od najvažnijih životnih odluka.

Sanjati da se beba isprljala. Ukoliko ste sanjali kako se beba isprljala, taj san simboliše veći novčani dobitak koji možete očekivati u periodu koji dolazi. Vaša finansijska situacija će biti izuzetno dobra, tako da ćete moći sebi da priuštite sve što vam je potrebno.

Sanjati da se beba upiškila ili ukakila. San u kojem se beba upiškila ili ukakila ima takođe pozitivnu simboliku. Zapravo, ovaj san najavljuje neki dobitak koji vas očekuje u skorije vreme. Moguće je da će vas neko nagraditi za vaš trud ili da ćete dobiti nagradu u nekoj igri na sreću. U pitanju može čak biti i neko veće nasledstvo koje niste očekivali.

Sanjati kako presvlačite bebu. Ukoliko ste u snu presvlačili bebu, onda je to znak da vi imate previše obaveza i da nemate vremena nimalo da se posvetite sebi. Ono što vas muči jeste što vaša porodica uopšte ne primećuje koliko vi radite i koliko se zalažete.

Sanjati kako kupate bebu. Ukoliko ste sanjali kako kupate bebu, to je dobar znak. Ovaj san je još jedan u nizu pozitivnih snova koji vam predviđa dug i srećan život i dobro zdravlje vas i vaše porodice.

Sanjati kako beba priča. Ako je beba koju ste sanjali pričala nešto u vašem snu, onda je taj san najava za neku vest koju ćete primiti u skorije vreme. Najverovatnije je u pitanju lepa vest ali nema sumnje da ćete biti iznenađeni kada je čujete.

Sanjati kako beba puzi. Ako ste u snu videli bebu koja puzi, to je opet dobar znak. Sve nerešene stvari u vašem životu će konačno početi da se rešavaju jedna za drugom i vi ćete dobijati odgovore na sva ona pitanja koja vas zanimaju. Osim toga, uspećete da rešite sve probleme i oslobodićete se tereta koji vas je mučio. Takođe, san o bebi koja puzi može da simboliše to da ćete se osloboditi svega onoga što vas je mučilo kada je u pitanju emotivna veza u kojoj se nalazite.

Sanjati da beba spava. Ukoliko je beba u vašem snu spavala, taj san ukazuje na to da će se stvari u vašem životu promeniti na bolje, i to veoma brzo. Ako vas trenutno muče neki problemi i brige, sve će se to uskoro rešiti i vi ćete biti jako zadovoljni.

Sanjati agresivnu bebu. Ako je beba u vašem snu bia agresivna, onda taj san ukazuje na to da ćete se naći u nekoj situaciji u kojoj se nećete najbolje snaći. U skorije vreme će vam se desiti određene promene i vi nećete znati kako da se postavite u određenoj situaciji. Zapravo, vi se ne snalazite dobro u novim okolnostima i imate strah od bilo kakvih promena. Najbolje se osećate u svom poznatom okruženju i ne volite nikakve promene. To što će u vaš život doći određene promene, ne znači da su te promene loše. Taj san samo znači da će vam biti potrebno vreme da se naviknete na te promene.

Sanjati da beba jede. Ukoliko je beba u vašem snu jela, onda to simboliše razvoj i napredak. U pitanju može biti vaš posao i napredovanje kada je u pitanju vaša pozicija na poslu. Takođe, ovaj san može ukazivati na to da će emocije i međusobni odnosi koje imate sa drugim ljudima postajati sve bolji i bolji.

Sanjati bebu u nestvarnim okolnostima. Ako ste u snu videli bebu u nekim nestvarnim okolnostima, onda je to znak da ste vi jako nestrpljiva osoba. Vi želite da vidite rezultate svog rada sada i odmah, što nije uvek moguće. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da budete malo strpljiviji i da sačekate kako biste mogli da uživate u plodovima svoga rada. Morate biti uporni i ne smete odustajati, čak i ako se rezultati vašeg rada ne pojave odmah. Što se ovog sna tiče, može se desiti da sanjate kako beba obavlja kućne poslove ili kako na primer vozi automobil ili autobus. Sve su ovo nerealne okolnosti koje mogu odrediti simboliku i značenje vašeg sna.

Sanjati neobičnu bebu. Ako ste sanjali neobičnu bebu, onda je to dobar znak. Vi ćete konačno uspeti da ostvarite svoje ciljeve i želje i doživećete mnoge prijatne trenutke u budućem periodu.

Sanjati mrtvu bebu. Mrtva beba u snu simboliše vaše brige i preokupacije u realnom životu. Moguće je da vas muče određeni problemi, ali ukoliko budete pozitivno razmišljali uspećete da ih rešite i da nađete izlaz iz teške situacije u kojoj se nalazite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: