Sanovnik bik – šta znači sanjati bika?

Ako ste nedavno videli bika, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da će se bik kao motiv pojaviti u vašem snu. U tom slučaju ne morate pokušavati da protumačite san jer on predstavlja samo odraz onoga što se dešava na javi.

Međutim, snovi o biku mogu imati i svoje specifično značenje i simboliku. Ovi snovi vam mogu otkriti dosta o vašoj sadašnjoj situaciji u životu, kao i o onome što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Prema većini tumačenja, snovi o biku imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što vas očekuje u narednom periodu. Ukoliko vidite bika u snu, verovatno ćete na javi doživeti veliku sreću i uspeh u periodu koji je pred vama. Ovi snovi vam mogu poslužiti i kao opomena da malo preispitate svoju podsvest i svoju psihu.

Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite bika, važno je da uzmete u obzir sve detalje iz vašeg sna, kao i celokupan kontekst sna. Zapravo, značenje vašeg sna o biku će zavisiti od toga da li ste samo videli bika u snu, da li ste ga jahali ili pripitomljavali, da li vas je bik možda gonio, da li ste ga kupovali ili prodavali. Sve su to moguće situacije koje se mogu javiti u vašem snu i od kojih će zavisiti značenje vašeg sna.

U nastavku teksta ćete videti koji su to najčešći snovi o biku i kako se oni tumače. Posle toga će vam sigurno biti mnogo lakše da sami rastumačite neki svoj san o biku.

Sanjati da ste videli bika. Ako ste sanjali da vidite bika, to je dobar znak. Bik u snovima je simbol radosti i veselih trenutaka koje ćete doživeti sa svojom porodicom i prijateljima u narednom periodu. Verovatno ćete prisustvovati nekom slavlju ili ćete sami biti organizator nekog veselja na kojem će biti mnogo vama dragih ljudi.

Alternativno, san u kojem vidite bika može da nagoveštava uspeh na poslovnom i emotivnom planu. Jednostavno, vi ćete doneti neke važne odluke i u vašem životu će sve konačno krenuti na bolje.

Sanjati kako jašete bika. Ukoliko ste jahali bika u snu, taj san opet ima pozitivnu simboliku. Pred vama će se naći dosta teških i rizičnih situacija ali vi ćete uspeti sve to da rešite i da izađete kao pobednik iz svega. Vi ćete u periodu koji dolazi biti psihički veoma jaki i udaljićete se od svih osoba koje loše utiču na vas.

Sanjati da vas goni bik. Ukoliko vas je u snu gonio bik, to onda nije dobar znak. U predstojećem periodu ćete doživeti dosta neprijatnih situacija, briga i problema. Moguće je da ćete imati problem zbog nekih nezakonitih radnji, što može ugroziti ne samo vas nego i vašu porodicu. Upravo zbog toga ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da budete oprezni pri sklapanju novih poslova i da vodite više računa o tome sa kim se družite i kome verujete.

Alternativno, san u kojem vas goni bik može da znači i da će vas na javi napasti neka osoba koja je moćnija od vas u svakom smislu. Bićete žrtva nekoga ko želi da vam napakosti i da vas dovede u neprijatnu situaciju.

loading...

Sanjati da ste prodali bika. Ukoliko u snu prodajete bika, onda je to znak da ćete se naći u lošoj finansijskoj situaciji u narednom periodu. Upravo zbog toga ćete verovatno biti primorani da prodate nešto od svoje imovine ili da se odreknete nekog nasledstva koje vam po zakonu pripada.

Sanjati da ste kupili bika. Ukoliko ste sanjali da kupujete bika onda je to znak da ste vi na sebe preuzeli velike životne odgovorosti. Ipak, da biste uspeli u svemu što ste naumili, najbolje je da potražite pomoć od prijatelja ili neke druge bliske osobe.

Sanjati da ste pripitomili bika. San u kojem pripitomljavate bika najčešće ima seksualnu konotaciju. Vi ste jako sigurni u sebe i svoju seksualnost, tako da ne postoji ništa što bi moglo da vas uzrdma i da naruši vaše samopouzdanje.

Sanjati da ste se sukobili sa bikom. Ukoliko ste sanjali kako ste se sukobili sa bikom, onda to znači da ste vi jako zabinuti za svoje seksualne sposobnosti i da niste dovoljno sigurni u sebe. Osim toga, ovaj san može da simboliše određenu dozu agresije koju posedujete.

Sanjati da je bik upregnut u plug. Ukoliko ste u snu bika upregli u plug, onda to nije dobar znak. U narednom periodu na javi vas verovatno očekuje neka sramota i neprijatnost. Mnogo njih kojima ste u žiotu pomogli pokazaće nezahvalnost i raditi protiv vas. Biće vam jako teško kada se nađete u neprijatnoj situaciji, ali vremenom ćete uspeti da izađete iz te situacije kao pobednik.

Sanjati da ste bika pogodili u oko. Ukoliko ste u snu videli kako ste bika pogodili u oko, onda je to dobar znak. U narednom periodu ćete verovatno uspeti da ostvarite sve ono što ste naumili i bićete jako zadovoljni sobom, ali i situacijom u kojoj se nalazite.

Sanjati da ste ubili bika. Ako ste ubili bika u snu, taj san ima negativnu simboliku. Vi ćete se razočarati u osobu kojoj ste jako verovali. Najverovatnije će vas izdati blizak prijatelj ili neka druga osoba od koje to nikako ne biste očekivali. Upravo zbog toga bićete jako razočarani i povređeni u narednom periodu i stalno ćete preisitivati sebe samoga.

Sanjati belog bika. Beli bik u snu uvek ima pozitivnu simboliku i ukazuje na novčane dobitke, tako da nema razloga za brigu.

Sanjati crnog bika. Crni bik u snu je loš znak i ukazuje na to da ćete u predstojećem periodu verovatno imati veće novčane gubitke.

Sanjati besnog bika. Ukoliko ste sanjali besnog bika, to simboliše vaše sopstvene strasti i vašu prirodu. Zbog nečega ste verovatno jako besni na javi i nešto vam ne da mira. Razmislite šta bi to moglo da bude i pokušajte mirnim putem da rešite tu situaciju.

Kada devojka sanja bika. Ukoliko se desi da neka devojka sanja bika, onda je to znak da će u narednom periodu imati dosta udvarača, a moguć je i brak u skorije vreme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: