Sanovnik bivši dečko – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Snovi o bivšem dečku uglavnom znače da vam ta osoba nedostaje ili da tražite osobu koja će imati slične osobine kao vaš bivši dečko. Međutim, postoje još brojna tumačenja ovih snova, zavisno od ostalih detalja u snu. Moguće je da sanjate bivšeg dečka iz detinjstva, bivšeg dečka kako vas kidnapuje ili kako vas ignoriše, kako imate seks sa bivšim dečkom itd. Sve su to situacije koje će odrediti simboliku i značenje vašeg sna.

U nastavku ovog teksta ćete videti nešto više o snovima u kojima se bivši dečko javlja kao dominantan motiv i videćete kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Sanjati bivšeg dečka iz detinjstva. Ukoliko ste sanjali bivšeg dečka iz detinjstva, onda je to znak da vi čeznete nekada da se vratite u detinjstvo kada je sve bilo bezbrižno i bez bilo kakvog pritiska i opterećenja. Kada se prisetite svojih veza iz detinjstva, shvatate da vam na neki način nedostaje romantika koju ste tada doživljavali.

Sanjati da vas bivši dečko ignoriše. Ukoliko ste sanjali kako vas bivši dečko ignoriše, onda je to znak da je vreme da prošlost ostavite iza sebe i da krenete dalje. Vreme je da pružite sebi šansu za neku novu ljubav koja bi ovoga puta mogla biti trajna. Moguće je da još uvek niste raščistili sa prošlošću i da u vama još postoje neka osećanja prema bivšem dečku, a ovaj san bi vam mogao biti opomena da nastavite dalje.

Sanjati da vas je bivši dečko kidnapovao. Ukoliko ste sanjali kako vas je bivši dečko kidnapovao, onda je to znak da vaš bivši dečko verovatno još uvek oseća nešto prema vama.

Sanjati da želite pomirenje sa bivšim dečkom. Ako ste sanjali kako želite da se pomirite sa bivšim dečkom, taj san verovatno predstavlja refleksiju vaših realnih osećanja na javi.

Osim toga, ovaj san može da bude znak da se vi osećate jako usamljeno i da niste zadovoljni u vezi u kojoj se nalazite.

Sanjati da vas bivši dečko savetuje. Ukoliko ste sanjali kako vas bivši dečko savetuje, naročito oko nečega što se tiče vaše sadašnje veze, onda je taj san upozorenje za vas da ne činite iste greške koje ste činili u prethodnoj vezi.

Sanjati da se ljubite sa bivšim dečkom. Ako ste sanjali da se ljubite sa bivšim dečkom, onda je to znak da se na javi osećate jako usamljeno i da vam nedostaju pažnja i ljubav. Ovaj san u većini slučajeva ne znači da vam nedostaje bivši dečko već da vam nedostaje osoba koja bi vam bila u potpunosti posvećena.

loading...

Međutim, ako ste sanjali da se ljubite sa bivšim dečkom neposredno nakon vašeg raskida, taj san je verovatno znak da vam upravo bivši dečko nedostaje i da patite za njim.

Sanjati seks sa bivšim dečkom. Ukoliko ste sanjali da imate seks sa bivšim dečkom, onda je to znak da treba da budete malo otvoreniji u odnosu koji imate sa drugim ljudima.

Sanjati kako vam bivši dečko daje prsten. Ukoliko ste sanjali da dobijate prsten od bivšeg dečka, taj san znači da vi niste još preboleli tog dečka. Vi imate želju da se pomirite sa njim pa se vaša želja reflektuje kroz vašu podsvest i pojavljuje u snu.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san može značiti i to da vi samo čeznete da imate vezu u kojoj ćete biti srećni i ispunjeni. Osim toga, ovaj san može biti i znak da vi završavate jednu fazu u svom životu i da počinjete novu.

Sanjati da se svađate sa bivšim dečkom. Ako ste se u snu svađali sa bivšim dečkom, onda je to znak da smatrate da vas je bivši dečko izdao zbog nečega i da još uvek ne možete to da mu oprostite. Način na koji vas je povredio je ostavio veliki utisak na vas, pa se to reflektovalo čak i u vašoj podsvesti i snu. Ovaj san predstavlja jasan znak da vi na neki način još uvek želite da mu se osvetite i da ga povredite tamo gde ga najviše boli.

Sanjati da vas bivši dečko optužuje za prevaru. Ukoliko ste sanjali kako vas bivši dečko optužuje za prevaru, onda se taj san odnosi na vašeg sadašnjeg dečka. Zapravo, ovaj san je znak da se vi jako plašite da će vas vaš sadašnji dečko razočarati i prevariti.

Sanjati da plačete za bivšim dečkom. Ukoliko ste u snu plakali za bivšim dečkom, taj san verovatno ukazuje na to da još uvek imate osećanja prema bivšem i da ga niste preboleli. Vi verovatno to ne želite još uvek da priznate ni sebi ni drugima, ali činjenica je da još uvek volite bivšeg dečka.

Sanjati da vaš bivši dečko ima drugu devojku. Ukoliko ste sanjali kako vaš bivši dečko ima drugu devojku, taj san znači da ste se vi pomirili sa raskidom i da ste svesni da više nemate nikakva prava na tog dečka. Vi sve više prihvatate da je on samo bivši i trudite se da gledate ka napred. Ovaj san vam može poslužiti i kao opomena da ostavite prošlost iza sebe i da se okrenete ka budućnosti.

Sanjati smrt bivšeg dečka. Ukoliko ste sanjali smrt bivšeg dečka, onda je to znak da ćete se vi u skorije vreme udati ili ćete dobiti dete.

Ovo su neki od najčešćih snova o bivšem dečku. Međutim, ako previše često sanjate bivšeg dečka, to može značiti da vi još uvek imate emocije prema njemu a da to sebi ne želite da priznate. Takođe, to može značiti da se vi plašite da više nikada nećete doživeti ljubav i naći osobu koja vam u potpunosti odgovara.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: