Sanovnik bubamara – Šta znači sanjati bubamaru?

Prema većini tumačenja, snovi o bubamari ukazuju na to da će vam se ispuniti želje u budućem periodu i da vas očekuje svetla budućnost. Ipak, nekada snovi o bubamari mogu imati i negativnu simboliku. Zato je važno uzeti u obzir sve detalje iz sna i situaciju u kojoj ste sanjali bubamaru.

Značenje sna će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste samo videli bubamaru u snu, da li ste sanjali kako je puštate da leti, kako je držite u ruci, kako je ubijate, da li ste možda videli više bubamara u vašem snu itd.

U nastavku slede neki od tipičnih snova vezanih za bubamaru, a videćete i njihovo značenje i simboliku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati bubamaru?

Sanjati da vidite bubamaru. Ukoliko ste sanjali kako vidite bubamaru, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu ostvariti veliki uspeh kada je u pitanju posao. Vaš trud i zalaganje će se isplatiti i vi ćete biti unapređeni na poslu. Ukoliko nemate posao, onda ćete ga u skorije vreme sigurno naći. Bićete srećni jer ćete raditi ono što volite i ništa vam neće teško padati. Dakle, pred vama je jako uspešan period na poslovnom planu. Pozitivne promene će se nastaviti ne samo kada je u pitanju posao, nego i kada su u pitanju vaša veza ili brak. Sve u svemu, nema razloga da brinete jer pred vama je niz lepih promena i dešavanja.

Sanjati da u ruci držite bubamaru. Ako sanjate kako u ruci držite bubamaru, taj san ima pozitivnu simboliku. Pred vama je period pun uspeha i lepih momenata, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Osim toga, odnosi u vašoj porodici ali i sa drugim ljudima će biti veoma dobri.

Sanjati da ste pustili bubamaru. Ukoliko ste sanjali kako ste pustili bubamaru i kako je ona odletela, onda je to znak da će u budućem periodu verovatno doći do raskida vaše veze. Najverovatnije ćete shvatiti da ste vi i partner totalno različiti i da se u svemu razilazite. Oboje ćete shvatiti da je prekid veze ili braka najbolje rešenje.

Sanjati da ste ubili bubamaru. San u kojem ubijate bubamaru ukazuje na to da će vas neko optužiti za nešto što niste učinili. U predstojećem periodu ćete se zbog toga naći u jako neprijatnoj situaciji i svi vaši pokušaji da se opravdate će biti uzaludni. Bićete jako razočarani i trebaće vam dosta vremena da otklonite ovu nepravdu i da sperete ljagu sa svog imena.

Sanjati da ste prekriveni bubamarama. Ukoliko sanjate kako se bubamare nalaze po vašem telu, taj san nema dobru simboliku. Ovaj san vas upozorava da se čuvate određenih osoba u vašoj okolini. Moguće je da neko ko vam se predstavlja kao prijatelj zapravo želi da vam nanese zlo. U budućem periodu budite jako oprezni i manje verujte ljudima. Pokušajte da na vreme otkrijete koji su vam to lažni prijatelji i diskretno se od njih distancirajte.

Sanjati mnogo bubamara. Ukoliko ste sanjali mnogo bubamara, taj san je loš predznak i najavljuje dosta težak period koji vas očekuje u budućnosti. Situacija na poslovnom planu će biti loša, a i vaše zdravstveno stanje će se verovatno pogoršati. Ni odnosi sa partnerom kao ni porodični odnosi neće biti najbolji.

loading...

Sanjati da se bubamare pare. Ako sanjate kako se bubamare pare, taj san opet ima negativnu simboliku. U periodu koji dolazi vi ćete doživeti velike novčane gubitke i vaša finansijska situacija će biti izuzetno loša. Moraćete da počnete da štedite i da se odreknete mnogih stvari u kojima ste do sada uživali. Biće vam potrebno dosta vremena da opet stanete na noge i da se izvučete iz dugova u koje ćete zapasti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: