Sanovnik bunar – Šta znači sanjati bunar?

Snovi o bunaru nisu baš česti, ali mogu da imaju određenu simboliku i značenje.

U ovom tekstu ćete videti kako se ovi snovi mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati bunar?

Sanjati da vidite bunar. Ukoliko ste sanjali kako vidite bunar, onda je to dobar znak. Vas u budućem periodu očekuje mnogo lepih dešavanja, pre svega na poslovnom planu. Uspećete dosta toga da ostvarite i ljudi će vas više ceniti, a najverovatnije ćete biti unapređeni i na poziciji na kojoj se nalazite.

Sanjati kako vadite vodu iz bunara. Ako ste sanjali kako vadite vodu iz bunara, to znači da nećete biti srećni u ljubavi. Zapravo, verovatno ćete se jako razočarati u ljubav i odlučićete da budete sa osobom koja je dosta bogata. Izgubićete veru u ljubav i gledaćete samo interes. Upravo zato se može desiti da budete jako nesrećni jer ćete shvatiti da ste napravili grešku i da neke stvari ipak ne mogu novcem da se kupe.

Sanjati kako pijete vodu iz bunara. Ukoliko ste sanjali kako pijete vodu iz bunara, onda je to simbol dobrog zdravlja i blagostanja. Vama je preko potreban odmor i opuštanje i zato ćete odlučiti da odete u prirodu i da provodite vreme daleko od gradske gužve. To će vam se jako dopasti i pozitivno će uticati na vaše fizičko ali i psihičko stanje.

Sanjati kako ste skočili u bunar. Ako sanjate kako ste skočili u bunar, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati dosta sreće i da ćete se uvek isticati svojom originalnošću. Često ste nepromišljeni ali u svemu što započnete, vi jednostavno imate sreće. Iako uglavnom nemate podršku okoline, vi čvrsto verujete u sebe i u svoje kvalitete.

Sanjati kako ste upali u bunar. Ukoliko ste sanjali kako ste upali u bunar, onda je to znak da ćete imati dosta teškoća i problema u budućem periodu. Najverovatnije ćete nepromišljeno trošiti novac, pa se kasnije može desiti da ostanete bez ičega i da se nađete u jako teškoj situaciji.

Sanjati kako vidite bunar bez vode. Ukoliko ste u snu videli bunar u kojem nema vode, onda taj san ukazuje na to da ćete dosta toga izgubiti u budućem periodu. Moguće je da ćete biti brzopleti i da ćete napraviti neku grešku na poslovnom planu, koja će vas skupo koštati. Kasnije ćete tek shvatiti šta ste uradili i jako ćete se kajati zbog toga.

Sanjati plitak bunar. Ukoliko ste sanjali plitak bunar, onda je to simbol oskudice koja vas očekuje u skorije vreme. Naći ćete se u jako lošoj finansijskoj sutuaciji i moraćete da štedite. Trebaće vam dosta vremena kako biste uspeli ponovo da stanete na noge i da izađete iz teške situacije.

loading...

Sanjati dubok bunar. Ukoliko ste sanjali dubok bunar, onda taj san simboliše sreću i blagostanje koji vas očekuju u budućem periodu. Lepo ćete se slagati sa ljudima u okruženju a i odnosi u vašoj porodici će biti izuzetno dobri. Osim toga, veoma dobro ćete se slagati sa partnerom i vaša veza će se sigurno dosta uozbiljiti u budućem periodu.

Sanjati da ste kopali bunar. Ako sanjate da ste kopali bunar, onda je to znak da bi trebalo da budete malo oprezniji i da ne otkrivate previše svoje tajne. Moguće je da će neka osoba kojoj ste se poverili početi da otkriva vaše tajne i da će vas na taj način osramotiti pred drugim ljudima. Verovatno ćete se naći u dosta neprijatnoj situaciji i trebaće dosta vremena da se opravdate pred drugima.

Sanjati bunar koji je pun vode. Ukoliko ste sanjali kako je bunar pun vode, onda je to dobar znak. Neka vama bliska osoba verovatno ima zdravstvenih problema, ali u skorije vreme joj sledi ozdravljenje i oporavak.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: