Sanovnik burma – Šta znači sanjati burmu?

Snovi o burmi su česti kod osoba koje zaista planiraju brak ili koje su nedavno stupile u njega. Sve ono o čemu se dosta misli tokom dana često se reflektuje u našim snovima. Tada uglavnom nije potrebno te snove tumačiti jer oni reflektuju dešavanja iz stvarnog života. Međutim, nekada snovi o burmi mogu imati neku sasvim drugu simboliku, a nešto više o tome saznaćete u ovom tekstu.

Prema mnogim tumačenjima, burma u snovima ima pozitivnu simboliku i najavljuje srećan i uspešan period koji je pred vama, pre svega kada je u pitanju ljubav. Ipak, tačno značenje sna o burmi će, pre svega, zavisiti od toga da li ste samo videli burmu u snu, da li ste sanjali da ste dobili burmu od nekoga, kako ste nekome poklonili burmu ili da nosite burmu itd.

U nastavku ćete videti neke od snova u kojima se burma javlja kao dominantan motiv i videćete kako se tumače ti snovi. Ukoliko volite da tumačite snove i ako ste sanjali nekada burmu, onda vas sigurno zanima šta snovi o burmi mogu da znače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati burmu?

Sanjati kako vidite burmu. Ako sanjate kako vidite burmu, taj san ima pozitivnu simboliku, tako da možete da se opustite. Zapravo, ovaj san uglavnom znači da će se neka osoba iz vašeg okruženja u skorije vreme venčati. To može biti neki vaš prijatelj, član porodice ili rodbine ili neka druga bliska osoba. Uglavnom, pred vama je neko slavlje kojem ćete prisustvovati i oko kojeg ćete biti jako uzbuđeni. Mnogo lepih momenata, radosti i uzbuđenja vas očekuje u periodu koji dolazi.

Sanjati da nosite burmu. Ako sanjate da nosite burmu, to je onda dobar znak. Uskoro ćete stati na ludi kamen i odlučićete da provedete ceo život sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Međutim, ako vi već jeste u braku, u tom slučaju san u kojem nosite burmu samo znači da vas očekuje dosta sreće u braku i da ne treba da brinete ni za šta. Sanjati burmu simboliše odanost i posvećenost partneru, kao i obostranu ljubav između vas i vašeg partnera. Sve u svemu, simbolika ovog sna je pozitivna.

Sanjati da ste dobili burmu. Ako sanjate kako ste dobili burmu, taj san simboliše vernost. Osoba sa kojom ste u vezi vam je verna, a tako će biti i u budućnosti. Takođe, vi ste verni svom partneru jer ste sigurni da ste u njemu pronašli sve što vam je potrebno. Pred vama je dosta divnih trenutaka sa vašim partnerom, tako da nemojte da brinete kada je ljubav u pitanju.

Sanjati da ste kupili burmu. Ukoliko sanjate kako ste kupili burmu, taj san prema većini tumačenja ima dobru simboliku i znači da ćete u skorije vreme vi ili neka vama bliska osoba dobiti dete. Dakle, sanjarica vam opet najavljuje lepe i prijatne momente u porodici.

Međutim, prema drugim tumačenjima, san u kojem kupujete burmu može da ima i lošu simboliku. Ovaj san znači da vas očekuju problemi na ljubavnom planu i da ćete puno patiti u budućem periodu. Ipak, trebalo bi da ostanete pozitivni i da ne dozvolite sebi da vas uhvati depresija.

Sanjati da skidate burmu. Ako sanjate kako skidate burmu, taj san ima lošu simboliku. U periodu koji dolazi očekuju vas neki novčani izdaci koje niste očekivali. Vaša finansijska situacija će se znatno pogoršati, tako da ćete se naći u krizi i biće vam teško da iz nje izađete. Moguće je da ćete se zadužiti i da će vam biti dosta teško da vratite te dugove. Moraćete da se odreknete mnogih stvari u životu u kojima ste do sada uživali i morate uložiti dosta truda i vremena da ponovo stanete na noge.

loading...

Sanjati da ste izgubili burmu. Ukoliko sanjate da ste izgubili burmu, onda je to znak da ste se verovatno emotivno udaljili od partnera i da su zbog nečega vaši odnosi postali hladniji. Najverovatnije ste vi uzrok tome, tako da vas ovaj san opominje da se preispitate gde ste to pogrešili i kako možete to da ispravite. Moguće je da ste povredili partnera nekim svojim rečima ili postupcima, tako da bi trebalo da razmislite o tome i da zamolite partnera za oproštaj. Greška je verovatno u vama, pa bi najbolje bilo da se malo potrudite da izgladite odnose.

Sanjati da ste našli burmu. Ukoliko sanjate da ste našli burmu, taj san ima pozitivnu simboliku i znači da ste vi dovoljno zreli i da ste spremni da postanete samostalni i da preuzmete obaveze koje vas čekaju. Vi ste dugo vremena zavisili od drugih i dopuštali ste drugima da upravljaju vašim životom. Sada se konačno osećate dovoljno jakim da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Osim toga, san u kojem ste našli burmu simboliše i vašu emotivnu zrelost. U budućem periodu ćete uspeti da ostvarite kvalitetnu i stabilnu vezu sa nekom osobom. Dakle, u budućnosti vas očekuje dosta uspeha i pozitivnih promena u kojima ćete uživati.

Sanjati kako druga osoba nosi burmu. Ako sanjate kako burmu nosi neka druga osoba, to znači da ćete se u budućem periodu naći pred raznim iskušenjima. Vas u skorije vreme očekuju brojni izazovi i neće biti lako da im odolite. Moguće je da već neko vreme imate neverne misli i da vam se dopada neka osoba koja je zauzeta ili ste vi zauzeti. Sve u svemu, u pitanju je ljubav koja nije moguća, tako da bi najbolje bilo da se oslobodite loših misli koje su vas obuzele i da time sprečite da dođe do nekog većeg problema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: