Sanovnik crkva – Šta znači sanjati crkvu?

Ako ste u skorije vreme bili u crkvi ili ako redovno posećujete crkvu, to verovatno ostavlja jak utisak na vas i može se desiti da sanjate crkvu. U tom slučaju vaš san najverovatnije nema neku posebnu simboliku i ne morate se truditi da ga tumačite.

Međutim, snovi o crkvi nekada mogu imati razna značenja i simboliku, koja je uglavnom pozitivna. Ipak, pravo značenje vašeg sna o crkvi zavisi od toga na koji način ste sanjali crkvu i kakva je ona bila u vašem snu. Prema većini tumačenja, snovi o crkvi znače da vam je potrebno duhovno prosvetljenje, ali mogu imati i brojna druga značenja.

Često ovi snovi znače da zbog nečega osećate krivicu i grižu savesti, pa bi ovi snovi trebalo da vas opomenu da krenete napred i da ostavite prošlost iza sebe. Osim toga, san o crkvi može da znači i da vam je potrebno da razmislite dobro o tome šta želite u životu i kojim putem ćete da idete. Važno je uzeti u obzir i kakvi su vaši realni stavovi prema crkvi i prema popovima, jer i to može imati uticaj na simboliku vašeg sna.

U nastavku ćete videti koji su to snovi o crkvi i na koji način se oni tumače, a onda će vam biti mnogo lakše da sami otkrijete simboliku nekog sličnog sna u kojem crkva predstavlja dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovo sna – Šta znači sanjati crkvu?

Sanjati da vidite crkvu. Ukoliko ste videli crkvu u snu, onda je to znak da će vam se na putu naći dosta problema i prepreka i da će ljudi pokušati da vas spreče u ostvarenju vašeg cilja.

Sanjati crkvu u daljini. Ukoliko ste u snu videli kako u daljini stoji crkva, onda je to loš znak. Najverovatnije nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili i doživećete poraz.

Sanjati da ste u mračnoj crkvi. San u kojem vidite sebe da se nalazite u mračnoj crkvi u kojoj ništa skoro ne vidite ima jako loš predznak. Moguće je da ćete u skorije vreme prisustvovati nekoj sahrani, ali najverovatnije će u pitanju biti neka osoba iz okruženja sa kojom niste preterano bliski.

Alternativno, san u kojem se nalazite u crkvi, a oko vas je svuda mrak, znači da ćete u budućem periodu biti jako nestabilni kada su emocije u pitanju. Verovatno ćete imati problema i sa depresijom i naglim promenama raspoloženja.

Sanjati da ste u crkvi koja je osvetljena. Ukoliko sanjate da ste u crkvi koja je osvetljena, na primer ako se u crkvi održava neko krštenje ili venčanje, onda je to dobar predznak. U skorije vreme možete očekivati neke prijatne vesti koje mogu imati veze sa vama ili sa nekom osobom koja vam je bliska.

loading...

Sanjati crkvu u blizini. Ukoliko ste u snu izbliza videli crkvu, taj san ukazuje da biste voleli više da se okrenete Bogu i duhovnim stvarima u životu. Potrebno vam je da se pročistite iznutra i da pronađete neke nove smernice za budući život.

Sanjati molitvu u crkvi. Ukoliko sanjate kako se molite u crkvi, taj san nagoveštava uspeh koji vas očekuje na poslovnom planu. Vaša karijera će krenuti uzlaznim putem, a i u ljubavi ćete imati dosta sreće.

Sanjati da se ruši crkva. Ako ste sanjali kako se crkva ruši, to je znak da ćete zbog nekog razloga prestati da verujete u Boga u budućem periodu.

Sanjati bogosluženje u crkvi. Ako ste sanjali bogosluženje u crkvi, onda je to dobar znak. Sve probleme i brige u budućem periodu ćete uspeti da rešite uz Božju pomoć. Naime, vi ćete dobiti neke duhovne savete uz pomoć kojih ćete rešiti sve probleme i preokupacije.

Sanjati crkvu punu ljudi. Ako ste sanjali crkvu koja je puna ljudi, taj san ima pozitivnu simboliku. U predstojećem periodu vas očekuje napredak i sreća, pa ćete se osećati zadovoljno i ispunjeno iznutra. Istu simboliku imaju i snovi u kojima vidite održavanje venčanja, krštenja i molitvi u crkvi, kao i drugi snovi u kojima vidite da je crkva puna ljudi.

Sanjati crkvu koja je napuštena. Ukoliko sanjate crkvu koja je napuštena, to je loš znak. Vi u budućem periodu nećete imati volju ni za čim i doživećete veliki neuspeh na poslovnom planu. Nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve i zbog toga ćete se osećati jako loše. Sve u svemu, za vas sledi jedan težak period i biće vam potrebno dosta vremena da izađete iz situacije koja vas je zadesila.

Sanjati da su sveće u crkvi upaljene. Ako sanjate da su sveće u crkvi upaljene, to je dobar znak. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje uspešan i srećan period koji dolazi za vas. Bićete psihički jaki i za kratko vreme ćete postići sve ono što ste želeli. Dakle, za vas sledi jedan uspešan i srećan period, tako da možete da se opustite i da ne razmišljate o svojoj budućnosti.

Sanjati ugašene sveće u crkvi. Ukoliko sanjate ugašene sveće u crkvi, taj san simboliše strpljenje. U periodu koji dolazi biće vam potrebno veliko strpljenje ali i samopouzdanje, jer će biti potrebno dosta vremena da biste ostvarili ono što ste naumili.

Sanjati da crkva gori. Ako sanjate kako crkva gori, taj san predstavlja upozorenje za vas da se čuvate neke opasnosti koja bi mogla da vas zadesi u skorije vreme. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili učinite u predstojećem periodu, kako se kasnije ne biste kajali. Ako stvari krenu na loše, može se desiti da prestanete da verujete u Boga i da se osećate izgubljeno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: