Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Simbolika snova o devojci se uglavnom odnosi na mladiće koji imaju ovakve snove.

U ovom tekstu ćemo vam pokazati kakva sve simbolika snova o devojci može da bude i na koji način se tumače svi ti snovi.

Naime, simbolika ovih snova će zavisiti od toga da li ste sanjali devojku koja je mlada i lepa, da li je devojka u vašem snu bila ružna, da li se smejala ili je plakala, da li ste možda sanjali kako imate intimne odnose sa nevinom devojkom ili neku drugu situaciju.

Pogledajte u nastavku šta svaki od ovih snova znači.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati lepu i mladu devojku. Ukoliko ste sanjali lepu i mladu devojku, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje period sreće i ljubavi koji je pred vama.

Najverovatnije ćete konačno upoznati osobu koja će vam se svideti i koja će vam u svemu odgovarati. Ta veza može prerasti u nešto mnogo ozbiljnije, jer ćete biti sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu.

Sanjati ružnu devojku. Ukoliko ste sanjali devojku koja je izrazito ružna, onda je to znak da ćete uskoro doživeti neku sramotu i da ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji.

Moguće je da će vas neko pogrešno razumeti i vi nećete znati kako da izađete iz cele te situacije.

Sanjati kako ljubite devojku. Ukoliko ste sanjali kako ljubite devojku, onda taj san znači da ćete zaista uskoro poljubiti devojku.

loading...

Vi ste verovatno jako zaljubljeni u jednu devojku i jedva čekate momenat kada ćete je videti. Ukoliko još niste priznali ljubav toj devojci, onda vas ovaj san opominje da je krajnje vreme da to uradite.

Sanjati kako devojka plače. Ukoliko ste sanjali kako devojka plače, taj san znači da će vas neka osoba jako razočarati kada to budete najmanje očekivali.

To može biti vaš emotivni partner ili dugogodišnji prijatelj kojem ste verovali. Sve u svemu, bićete jako povređeni i biće vam krivo što niste slušali druge kada su vas upozoravali kakva je to osoba.

Takođe, može se desiti i da se razočarate kada je u pitanju posao. Moguće je da će neko od kolega sa kojima ste bili dobri pokušati nešto da vam napakosti i da vam izazove probleme kod šefa.

Sanjati kako se devojka smeje. Ukoliko ste sanjali kako se vaša ili neka druga devojka smeje, onda taj san znači da vas očekuju prelepi trenuci sa vašom devojkom na javi.

Ukoliko nemate devojku i ako ste sami, onda ovaj san znači da ćete uskoro upoznati osobu sa kojom ćete poželeti da ostvarite kvalitetnu vezu.

Sanjati da ste intimni sa devojkom koja je nevina. Ukoliko ste kojim slučajem sanjali kako imate intimne odnose sa nekom devojkom koja je nevina, onda je to loš znak. Vas u budućem periodu očekuje beda i nemaština.

Nećete imati sreće ni u poslu ni u ljubavi i imaćete osećaj da ste prokleti. Moguće je da ćete čak povrediti osobu koju volite i da ćete kasnije mnogo žaliti zbog toga.

Sanjati bivšu devojku. Ukoliko ste sanjali bivšu devojku, onda simbolika tog sna zavisi od emocija koje ste u snu osetili.

Naime, ako ste sanjali bivšu devojku kako je srećna ali niste imali nikakve emocije prema njoj, onda je to znak da ste vi tu devojku preboleli i da ste spremni da počnete nov život.

Međutim, ako ste sanjali bivšu devojku i neke romantične momente sa njom, onda taj san verovatno znači da vam vaša bivša devojka nedostaje iako to ne želite da priznate ni sebi ni drugima.

Ako sanjate bilo kakav loš san vezan za bivšu devojku, to je samo znak da vi više ne treba da se osvrćete na prošlost već da krenete dalje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: