Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Snovi u kojima se drvo javlja kao motiv nisu toliko česti, ali ipak mogu imati određeno značenje i simboliku. Ovi snovi se tumače na različite načine zavisno od situacije u kojoj ste sanjali drvo, kao i od nekih ostalih motiva. Značenje sna o drvetu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste samo videli drvo u snu, da li se penjete na drvo, da li ste sanjali drva u šumi, kako ih skupljate, kako ih sečete itd. Ovo su samo neke od situacija koje se mogu javiti u vašem snu i koje će odrediti njegovu simboliku.

U nastavku ovog teksta slede neki od najčešćih snova o drvetu. Videćete kakva je simbolika ovih snova i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati drvo?

Sanjati da vidite drvo. Ukoliko sanjate da vidite drvo, onda taj san znači da ćete u predstojećem periodu uspeti da se izvučete iz loše materijalne situacije i da ćete imati novčane dobitke. U pitanju može biti i čak neko nasledstvo koje niste očekivali. U svakom slučaju, imaćete novca da živite normalno i da obezbedite sebi i svojoj porodici sve što je potrebno.

Sanjati da se penjete na drvo. Ako sanjate kako se penjete na drvo, taj san najavljuje lepe momente koji vas čekuju u bliskoj budućnosti. Ovo se naročito odnosi na osobe koje imaju zdravstvenih tegoba, jer njima u skorije vreme sledi oporavak ukoliko su sanjali ovaj san.

Sanjati iščupano drvo. Ako ste sanjali kako je drvo iščupano iz zemlje, onda je to znak da će vas neko prevariti u skorije vreme. Najverovatnije ćete pretrpeti neki novčani gubitak zato što će vas prevariti osoba kojoj ste verovali. Najverovatnije je u pitanju neki prijatelj ili poslovni saradnik.

Sanjati drvo u šumi. Ukoliko sanjate drvo koje se nalazi u šumi, to znači da će vas neki prijatelj ili neka druga osoba u skorije vreme iznenaditi. Zbog toga ćete se jako obradovati i bićete srećni što imate takvu osobu pored sebe.

Sanjati da skupljate drva u šumi. Ako sanjate kako skupljate drva u šumi, onda vam taj san najavljuje svađu koju ćete u skorije vreme imati sa nekim. U pitanju može biti svađa sa nekim ukućaninom ili sa nekom drugom bliskom osobom. Ukoliko sanjate ovaj san, najbolje bi bilo da izbegavate sukobe i konflikte u budućem periodu.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem ste skupljali drva u šumi znači da voljena osoba neće obraćati pažnju na vas i da će vas ignorisati.

Sanjati da sečete drva. Ako sanjate kako ste sekli drva, taj san je znak da će vas ljudi u budućem periodu jako poštovati i ceniti. Vi ste osoba na koju prijatelji uvek mogu da se oslone i zato vas svi vole.

loading...

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste sekli drva znači da ćete u predstojećem periodu imati jako puno briga i problema. Osim toga, mnogo ćete morati da radite i da se trudite da biste ostvarili svoj cilj. Imaćete jako malo vremena za sebe, ali to vam neće teško pasti jer radite ono što volite i znate koji vam je cilj.

Sanjati da imate mnogo drva za ogrev. Ako sanjate kako imate mnogo drva za ogrev, taj san znači da vas očekuje neki materijalni dobitak u skorije vreme. Konačno ćete uspeti da izađete iz teške materijalne situacije i imaćete dovoljno novca za sve.

Sanjati da slažete drva. Ukoliko ste u snu slagali drva, taj san znači da vas očekuje niz uspeha na poslu. Uspećete da završite uspešno sve započete projekte i vaš nadređeni će biti veoma zadovoljan vašim radom. Verovatno ćete dobiti unapređenje na poslu i za kratko vreme zaradićete dosta novca.

Sanjati kako ložite vatru uz pomoć drva. Ukoliko ste sanjali kako koristite drva da biste naložili vatru, taj san znači da biste mogli imati dosta ljubavnih problema u skorije vreme. Najverovatnije ćete se sa voljenom osobom posvađati, a moguće je i da će doći do raskida ili razvoda. Ako sanjate ovaj san, najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakve raspravke sa partnerom i da pokušate sve da rešite na miran način.

Sanjati da su drva rasuta. Rasuta drva u snu simbolišu neki sukob koji vas očekuje sa bliskom osobom. Najverovatnije ćete se posvađati zbog nečega što ste vi ili ta osoba uradili u prošlosti, a o čemu sve do sada niste pričali.

Sanjati rascvetalo drvo. Rascvetalo drvo u snu je uvek dobar predznak i ukazuje na lepe i mirne odnose koji će vladati u vašem domu. Svi ukućani će se lepo slagati, a i vi ćete imati dobar odnos sa svima. Takođe, san u kojem vidite rascvetalo drvo može da ukazuje na to da ćete doživeti neki uspeh u skorije vreme i da ćete ostvariti svoj cilj. Vaša kreativnost će konačno doći do izražaja i vi ćete biti jako ponosni na sebe.

Sanjati suvo drvo. Ukoliko ste sanjali suvo drvo koje nema listova ni plodova, onda je to loš znak. U vašoj porodici će u predstojećem periodu vladati loša atmosfera, a moguće je i da ćete doživeti neki veliki gubitak. Osim toga, ovaj san najavljuje i neke loše vesti koje vas očekuju, a koje se tiču neke osobe koja vam je bliska. Kao što možete videti, simbolika ovog sna je jako loša, pa zato ne bi bilo dobro sanjati suvo drvo.

Kao što ste mogli videti, snovi o drvetu i o drvima mogu da se tumače na razne načine. Međutim, ako ste u skorije vreme videli neko lepo drvo ili ako ste možda sekli drva u šumi, onda je vaš san o drvetu samo odraz onoga što se dešava na javi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: