Sanovnik ekskurzija – Šta znači sanjati ekskurziju?

Snovi o ekskurziji uglavnom imaju pozitivnu simboliku i evociraju neke stare dane koji su na vas ostavili lepe uspomene.

Prema nekim tumačenjima, ekskurzija u snovima znači da vi žalite za nekim vremenima koja su prošla i u kojima ste se osećali mlado i bezbrižno.

Vi često razmišljate o tom vremenu i avanturama koje ste doživeli, pa je zato moguće da to i sanjate.

U ovom tekstu ćete imati priliku da vidite kakvu simboliku mogu da imaju snovi u kojima se ekskurzija javlja kao dominantan motiv.

U većini slučajeva, ovi snovi ukazuju na lepe momente, druženja i putovanja koja vas očekuju u budućnosti, tako da nema razloga da brinete.

Ako volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste i vi nekada sanjali ekskurziju, onda pogledajte šta vam taj san poručuje i na koji način ga možete protumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati ekskurziju?

Sanjati kako vidite ekskurziju. Ukoliko sanjate kako vidite ekskurziju, taj san znači da se osećate prilično usamljeno u stvarnom životu i da vam nedostaju prijatelji. Vi ste verovatno zbog posla i obaveza zapostavili svoje prijatelje i svoj društveni život.

Često se osećate usamljeno i fali vam društvo. Moguće je i da ste se nedavno preselili u drugi grad ili državu, gde nemate puno prijatelja.

Dakle, ako sanjate ovaj san, naš savet je da poradite malo na svom društvenom životu, da počnete da se krećete i da se družite malo više sa svojim prijateljima. Tako ćete se osećati mnogo bolje i bićete srećniji.

loading...

Međutim, postoji i drugačije tumačenje ovog sna. Prema nekim tumačenjima, videti ekskurziju u snu predstavlja samo najavu za to da ćete uskoro zaista ići na putovanje sa prijateljima.

Dakle, pred vama je puno lepih momenata i druženja sa dragim ljudima.

Osim što ćete napuniti baterije na tom putovanju, vi ćete takođe iskoristiti vreme da uradite neke manje zadatke koji vas čekaju, tako da ćete uspeti da spojite lepo i korisno.

Sve u svemu, sjajno ćete se provesti i osećati nakon tog putovanja.

Sanjati kako idete na ekskurziju. Ukoliko sanjate kako idete na ekskurziju, taj san znači da ćete uskoro biti pozvani na neko druženje.

Moguće je da će neko od vaših prijatelja praviti neko slavlje ili samo sedeljku gde ćete se svi okupiti i lepo družiti.

Dakle, ako ste sanjali kako idete na ekskurziju, vi ne treba da brinete jer u budućem periodu se nećete osećati usamljeno.

Imaćete dosta prijatelja oko sebe i jako lepo ćete se zabavljati.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: