Sanovnik grom – Šta znači sanjati grom?

Ako ste čuli da je nekoga udario grom, onda vas je to sigurno potreslo i ostavilo utisak na vas.

To znači da je vaš san o gromu samo odraz onoga što se desilo na javi.

Međutim, nekada snovi o gromu mogu imati svoju specifičnu simboliku, o čemu ćete saznati nešto više u nastavku teksta.

Simbolika vašeg sna će zavisiti od toga da li ste sanjali kako vidite ili kako čujete grom, da li je grom pukao blizu ili daleko, da li vas je u snu udario grom itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati grom?

Sanjati kako vidite grom. Ukoliko ste u snu videli kako je grom udario u nešto, onda taj san ima prilično lošu simboliku.

Naime, ovaj san najavljuje neke neprijatne događaje koji slede u bliskoj budućnosti. U vašem životu će se verovatno desiti velike promene i biće vam dosta teško da se na njih naviknete.

Moguće je i da ćete se razočarati, bilo da je u pitanju posao ili prijateljski odnos.

Sve u svemu, bićete jako loše raspoloženi i ništa vam neće ići od ruke.

Sanjati kako čujete grom. Ukoliko ste sanjali kako čujete grom, onda taj san znači da ćete uskoro verovatno pretrpeti neku uvredu.

loading...

Najverovatnije će vas uvrediti osoba koju ste cenili i sa kojom ste imali dobar odnos. Jako ćete se razočarati u tu osobu i vaš odnos će se nakon toga znatno pogoršati.

Sanjati grom koji čujete u daljini. Ukoliko ste čuli grom koji se dogodio u daljini, onda vas taj san opominje da malo više cenite sebe i da postanete svesni svojih kvaliteta. Vi nemate dovoljno samopouzdanja i ne koristite dovoljno svoje kvalitete.

Držite se po strani i ne preduzimate ništa kako biste napredovali. Ovaj san vas upozorava da postanete malo aktivniji i da se borite za ono što želite.

Sanjati grom koji čujete u blizini. Ukoliko ste sanjali kako čujete grom koji je bio negde u vašoj blizini, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Vi ćete konačno postati svesni sebe i svojih mogućnosti i preuzećete kontrolu nad sopstvenim životom.

Upravo zato vas u budućem periodu očekuje jako puno uspeha i lepih dešavanja. Moguće je i da ćete uskoro ljudima otkriti neke svoje skrivene talente.

Sanjati kako vas je udario grom. Ukoliko ste sanjali kako vas je udario grom, taj san može biti strašan ali njegova simbolika je pozitivna.

Ovaj san znači da vas u predstojećem periodu očekuju slava i bogatstvo. Imaćete dosta uspeha na poslovnom planu i vaša finansijska situacija će biti i više nego dobra.

Sanjati da je grom pukao pored vas. Ukoliko ste sanjali kako je grom pukao pored vas, to nije dobar znak.

Iako se mnogo trudite da ostvarite svoj cilj, ipak će se pojaviti razne prepreke na vašem putu i vi nećete imati uspeha. Bićete jako razočarani kada shvatite da je sav vaš trud uzaludan.

Sanjati kako se plašite groma. Ukoliko ste sanjali kako se plašite groma, onda taj san ima ljubavnu konotaciju. Najverovatnije vam se dopada neka osoba ali nemate hrabrosti da joj priđete.

Ovaj san bi trebalo da vas motiviše da načinite prvi korak i da toj osobi stavite do znanja da vam se dopada.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: