Sanovnik jabuka – Šta znači sanjati jabuku?

Snovi u kojima je jabuka glavni motiv mogu da imaju različitu simboliku, a u nastavku ćete saznati nešto više o tome.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati jabuku?

Sanjati zelenu jabuku. Ako sanjate jabuku zelene boje, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu vas očekuje mnogo lepih dešavanja i uspeha. Imaćete sreće na poslovnom planu, ali i u ljubavi.

Sanjati crvenu jabuku. Ako sanjate jabuku crvene boje, onda je to znak da ste vi jako srećna i zadovoljna osoba. Vi imate sreće na gotovo svim životnim poljima i sve vam ide kako treba.

Ne postoji nijedan razlog zašto biste se brinuli, tako da možete da se opustite i da uživate u svemu onome što vas očekuje u budućnosti.

Sanjati trulu jabuku. Ako sanjate jabuku koja je trula, onda je to znak da treba malo više da vodite računa o tome kome se poveravate i sa kim ste bliski. Moguće je da će vas izdati neka osoba kojoj ste jako verovali.

Trula jabuka u snu može da se protumači i na drugačiji način.

Naime, ovaj san može da znači da vas očekuju problemi na poslu, koji će loše uticati i na vaše zdravlje.

Bićete konstantno pod stresom i nećete imati volje ni za šta.

Sanjati kako berete jabuke. Ukoliko ste sanjali kako berete jabuke, onda taj san znači da vas očekuje dosta radosnih momenata i dešavanja u predstojećem periodu. Imaćete uspeha na poslu, a odnosi u vašoj porodici će biti i više nego dobri.

loading...

Takođe, u ljubavi će sve doći na svoje i vi ćete biti jako zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom.

Sanjati kako skupljate jabuke. Ukoliko ste sanjali kako skupljate jabuke, onda je to znak da ćete ostvariti veliki uspeh u narednom periodu.

Iako mnogi neće verovati u vaš trud i vaše mogućnosti, vi ćete uspeti sve prepreke da savladate i da ostvarite ono što ste želeli.

Sanjati jabuke na drvetu. Ukoliko ste sanjali kako se jabuke nalaze na drvetu, taj san znači da ste vi jako druželjubiva i komunikativna osoba. Vi ne volite da budete sami i trudite se svaki momenat da provedete sa svojim prijateljima i porodicom.

U budućem periodu ćete verovatno upoznati dosta novih ljudi, a moguće je i da ćete se sa njima dosta sprijateljiti i da ćete postati veoma dobri prijatelji. Vi volite da upoznajete nove ljude i da sklapate prijateljstva, pa je pred vama dosta prijatnih momenata i druženja sa prijateljima.

Sanjati stablo jabuke bez ploda. Ukoliko ste sanjali stablo jabuke bez ploda, onda je to znak da u vašem životu postoje osobe koje negativno deluju na vas i koje vam crpe energiju.

To su osobe koje negativno razmišljaju i na koje ste vi pokušali da utičete, ali shvatili ste da se te osobe neće promeniti nikada, tako da je najbolje da se distancirate od njih.

Sanjati kako jedete jabuku. Ako ste sanjali kako jedete jabuku, onda je to znak da ćete se zaljubiti u neku osobu koja vam je zabranjena.

Bićete u iskušenju da li da se prepustite toj vezi ili da se vratite na pravi put.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: