Sanovnik jakna – Šta znači sanjati jaknu?

Ako ste nedavno kupili novu jaknu, moguće je da ćete to i sanjati. U tom slučaju nije potrebno da tražite nikakvu posebnu simboliku tog sna, jer on predstavlja samo odraz onoga što se događa u stvarnom životu. Međutim, ako se jakna tek tako pojavi kao motiv u vašem snu, onda taj san može imati određenu simboliku.

Kao i većina drugih snova, snovi o jakni mogu da imaju kako pozitivnu tako i negativnu simboliku. Značenje sna o jakni će zavisiti od mnogih detalja koji se javljaju u snu, kao i od celokupnog konteksta sna. Da li ste u snu samo videli jaknu? Da li ste je nosili ili kupovali? Da li je jakna bila previše mala, velika ili možda kožna? Da li je bila prljava ili je bila pocepana? Sve su ovo moguće situacije koje se mogu pojaviti u vašem snu i svaka od njih se tumači na različit način.

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o snovima u kojima jakna dominira kao motiv i reći ćemo vam kako se ti snovi pravilno tumače. Ukoliko volite da tumačite snove i ako ste i sami nekada sanjali jaknu, onda će ovaj tekst da vam bude zanimljiv ali i koristan. Nakon čitanja ovog teksta, sigurni smo da će vam biti mnogo lakše da protumačite neki sličan san.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati jaknu?

Sanjati da vidite jaknu. Ukoliko ste u snu samo videli jaknu, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Konačno ćete na javi uspeti da rešite sve probleme i brige koje su vas mučile. Pred vama je uspešan period kada će vam sve ići od ruke.

Sanjati kožnu jaknu. Ukoliko ste u snu videli kožnu jaknu, onda je to znak da ćete se lepo slagati sa prijateljima u periodu koji je pred vama. Vi ste pravi srećnik jer oko vas je mnogo iskrenih prijatelja koji su u svako doba spremni da vam pomognu.

Sanjati kako oblačite jaknu. Ako ste sanjali kako oblačite jaknu, onda je to znak da biste voleli više vremena da provodite sa svojim partnerom u stvarnom životu. Moguće je da zbog obaveza ne stižete puno vremena da budete sa voljenom osobom i da jako čeznete za tim. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo više vremena posvetite svom partneru i da zanemarite neke druge manje bitne stvari.

Sanjati kako nosite jaknu. Ako ste sanjali da nosite jaknu, onda taj san opet ima pozitivnu simboliku i ukazuje na nešto lepo što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete uskoro ići u provod sa svojim prijateljima i da ćete se fantastično provesti.

Sanjati da kupujete jaknu. Ako ste sanjali kako kupujete jaknu, onda je to znak da ćete uskoro upoznati osobu koja će postati veoma bitna u vašem životu. Ta osoba će imati jako pozitivan uticaj na vas i pomoći će vam da prebrodite krizne periode u životu.

Alternativno, ovaj san može da ukazuje na to da ste vi na javi prilično imućna osoba i da živite lagodno. Vi sebi možete da priuštite sve što poželite i ne oskudevate ni u čemu.

loading...

Sanjati da nosite jaknu koja nije vaš broj. Ukoliko ste u snu nosili jaknu koja vam je mala ili velika, onda to znači da se vi predstavljate lažno, odnosno da se prikazujete drugačije nego što zapravo jeste. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da to ne radite više, jer na taj način možete izgubiti sve prijatelje.

Sanjati veoma široku jaknu. Ukoliko ste u snu videli veoma široku jaknu, onda je to znak da vi nemate dovoljno samopouzdanja na javi i da niste sigurni u sebe.

Sanjati previše usku jaknu. Ukoliko ste u snu videli previše usku jaknu, onda je to znak da se vi u stvarnom životu osećate prilično sputano jer neko kao da guši vašu slobodu. Razmislite ko bi ta osoba mogla da bude i pokušajte da se distancirate od nje i da ponovo uspostavite kontrolu nad sopstvenim životom.

Sanjati prljavu jaknu. Ako ste sanjali jaknu koja je prljava, onda je to dobar znak. Vi pokušavate da popravite stvari u vašem životu i da eliminišete svoje loše navike. Trudite se da napravite sebe boljim i da svoj život učinite boljim.

Sanjati pocepanu jaknu. Ako ste sanjali jaknu koja je pocepana, onda je to znak da vi imate pogrešan način razmišljanja, ali nikako to da shvatite. Ako se sanjali ovaj san, sanjarica vam savetuje da razgovarate sa ljudima koji vas okružuju, da im izložite svoje stavove i da pokušate da razumete njihova razmišljanja. Jedino tako ćete uspeti da nađete kompromis.

Sanjati jaknu sa etiketom. Ukoliko ste sanjali jaknu koja ima etiketu, onda je to znak da ste vi previše tvrdoglava osoba i da mislite da ste samo vi u pravu. Vi ne prihvatate ničija tuđa mišljenja i ne slažete se sa onim što drugi ljudi kažu ili urade. Dosledni ste svojim stavovima, što i nije tako loša osobina.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: