Sanovnik kafa – Šta znači sanjati kafu?

Ukoliko ste veliki ljubitelj kafe i ako ne možete da zamislite dan bez šoljice kafe, onda se može desiti da sanjate kako pijete kafu ili neku drugu sličnu situaciju koja ima veze sa kafom. U tom slučaju, vaš san je verovatno samo refleksija onoga što se događa na javi, tako da nema potrebe da ga tumačite.

Međutim, nekada i snovi o kafi mogu imati specifičnu simboliku. Značenje ovih snova zavisi od toga na koji način ste sanjali kafu i šta ste sve još videli u tom snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kafu?

Sanjati da pijete kafu sami. Ukoliko ste sanjali da pijete kafu sami, onda vas ovaj san opominje da malo bolje razmislite pre nego što nešto odlučite. Vi ste često jako brzopleti i ne razmislite dobro pre nego što nešto kažete ili uradite, pa se često dešava da se kasnije kajete. Dakle, ovaj san treba da vam bude upozorenje da budete malo strpljiviji i da uvek sve dobro analizirate pre nego što se odlučite za neki korak. Istu simboliku ima i san u kojem ste osetili potrebu da popijete kafu, ali niste je popili.

San u kojem pijete kafu sami može da se tumači i na drugi način. Naime, ovaj san može da znači da se vi jako dosađujete u životu i da nemate nikakav hobi. Vi ne znate sebi da ispunite vreme i očigledno nemate puno obaveza. Tako će biti i u budućem periodu, a vreme ćete provoditi sa ljudima koji vam nisu preterano dragi.

Sanjati da pijete kafu sa nekom osobom. Ukoliko sanjate kako pijete kafu u društvu neke osobe, onda taj san znači da ste vi jako druželjubiva osoba koja voli da dočekuje goste ali i da odlazi u posete drugima. Osim toga, ovaj san može da znači da vam se osoba koju ste sanjali sviđa ili da se vi njoj sviđate. Naravno, ovo značenje važi ukoliko ste sanjali da pijete kafu sa nekom poznatom osobom.

Sanjati kako pijete kafu u velikom društvu. Ukoliko sanjate kako pijete kafu u nekom velikom društvu, onda vas ovaj san upozorava da ne zaboravljate neke stare prijatelje, odnosno da im se javite bar s vremena na vreme. U budućem periodu ćete verovatno opet početi intenzivnije da se družite sa nekim starim prijateljima i to druženje će vam jako prijati.

Sanjati da pijete espresso kafu. Posebno značenje ima i san u kojem ste pili espresso kafu. Naime, ovaj san nagoveštava to da se sviđate nekoj dosta mlađoj osobi. Možda je to osoba koja vam se predstavlja kao prijatelj, a koja vam se diskretno udvara. Razmislite ko bi to mogao biti i da li i vi tu osobu gledate istim očima.

Sanjati da kupujete kafu. Ukoliko sanjate kako kupujete kafu, značenje tog sna odnosi se na vaš ljubavni život. Zapravo, ovaj san znači da se vi sviđate nekome ko radi sa vama ili ko sa vama ide u školu. Obratite pažnju na osobu suprotnog pola koja vas potajno posmatra jer joj se verovatno jako dopadate. Ako i vi osećate isto, znate šta treba da preduzmete. Srećno!

Sanjati da kuvate kafu. Ako sanjate kako kuvate kafu, onda je to znak da će vam uskoro doći neki gosti. Najverovatnije ćete se jako obradovati toj poseti jer u pitanju su osobe od kojih ste dugo bili razdvojeni i koje niste videli duže vremena. Pred vama je mnogo divnih momenata i druženja sa dragim ljudima.

loading...

Sanjati da meljete kafu. Ako sanjate kako meljete kafu, taj san ima negativnu simboliku. Moguće je da ćete se u budućem periodu posvađati sa svojim partnerom jer će vam on zbog nečega što ste uradili nabijati sećaj krivice. Naš savet je da izbegavate raspravke i da pokušate mirnim putem da rešite neprijatnu situaciju koja će vas zadesiti.

Sanjati šolju ili džezvu sa kafom. Ukoliko ste sanjali šolju ili džezvu sa kafom, onda je to opet znak da vi rado dočekujete goste i da volite da pričate i da se družite sa drugima. Vi volite sa svojim komšijama, prijateljima i rodbinom da podelite svoja iskustva, probleme i sve ono što vam se dešava. Takođe, volite od drugih da čujete detalje iz njihovog života. Sve u svemu, ovaj san simboliše vaše gostoprimstvo i ljubaznost i najavljuje vam period dobrog druženja i zabave koji je pred vama.

Sanjati da vam neko gleda u šolju. Ako sanjate kako vam neko gleda u šolju nakon što ste popili kafu, taj san ima lošu simboliku. U skorije vreme ćete se verovatno jako razočarati kada su u pitanju vaši prijatelji, odnosno osobe za koje verujete da su vam prijatelji. Neko od njih će pokušati da vam napakosti i da vam naudi, što će vas jako povrediti. Vaša greška je što previše verujete ljudima i mislite da vam svi žele dobro. Upravo zato vas ovaj san upozorava da u budućem periodu budete malo oprezniji kada su u pitanju prijateljski odnosi koje imate sa drugim ljudima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: