Sanovnik kišobran – Šta znači sanjati kišobran?

Simbolika koju kišobran može imati u snovima je različita i zavisi od situacije i načina na koji ste sanjali kišobran, kao i od samog izgleda kišobrana u snu.

Pogledajte u nastavku kako se tumače snovi o kišobranu i koja je njihova simbolika.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kišobran?

Sanjati otvoren kišobran napolju. Ukoliko ste sanjali otvoren kišobran koji nosite napolju dok pada kiša, onda je važno da se prisetite kako je taj kišobran izgledao, jer od toga će zavisiti simbolika ovog sna.

Ako ste sanjali da je kišobran bio običan i ako ni po čemu nije privlačio pažnju, taj san onda znači da vas muče razni nemiri i problemi i da vam je preko potreban mir. Vi ste dosta iscrpljeni obavezama i preokupacijama i voleli biste da se udaljite od svega i od svih i da se malo opustite.

Međutim, ako ste sanjali kako ste na ulici raširili veliki svileni kišobran, onda je to znak da ćete u budućem periodu ostvariti dosta uspeha i da ćete biti cenjeni u društvu.

Osim toga, vi ćete biti jako zadovoljni sobom i vaše samopouzdanje će znatno porasti.

Ukoliko ste sanjali kako držite na kiši kišobran koji je polomljen i prljav, onda taj san ima jako lošu simboliku.

Moguće je da vas u narednom periodu očekuje dosta neprijatnih situacija u kojima nećete znati kako da se postavite. Neko će vas jako poniziti i vi ćete se osećati jako loše zbog toga.

Sanjati otvoren kišobran u nekoj prostoriji. Ako se desi da sanjate kako je kišobran otvoren u nekoj prostoriji, to nikako nije dobar znak. Ovaj san najavljuje nešto loše što može da se desi u bliskoj budućnosti.

loading...

Moguće je da se to loše desi direktno vama ili nekoj osobi koja vam je bliska. Sve u svemu, simbolika ovog sna nije dobra i ukazuje na nešto loše što vas očekuje.

Sanjati da ne možete da otvorite kišobran. Ukoliko sanjate kako ne možete nikako da otvorite kišobran, taj san opet ima negativnu simboliku i najavljuje brojne probleme i nezgode koje možete očekivati u budućnosti.

Verovatno ćete se naći u jako lošoj životnoj situaciji i trebaće vam mnogo vremena da izađete iz svega toga i da opet živite normalno.

Sanjati zatvoren kišobran. Ako se desi da sanjate zatvoren kišobran, onda je to znak da vi niste dovoljno sigurni u sebe i da nemate samopouzdanja.

Moguće je da ste u prošlosti imali teška iskustva i da ste doživeli mnogo toga lošeg, pa ste zato nesigurni i sumnjičavi prema svima. Mislite da svako želi da vas prevari i nikome ne verujete.

Ukoliko ste imali ovakav san, savetujemo vam da se suočite sa onim što vas muči iz prošlosti i da pokušate to da ostavite iza sebe. To je jedini način da ponovo imate svoj mir i da živite normalno.

Pokušajte malo da se opustite i da steknete poverenje u ljude koji vas zaista vole.

Sanjati mokar kišobran. Ako ste sanjali mokar kišobran, to je znak da nećete imati sreće na ljubavnom planu u budućem periodu. Ukoliko ste u vezi, verovatno će doći do čestih svađa a možda i do raskida.

Takođe, ako nemate partnera, tako će biti i ubuduće. Neće se u skorije vreme pojaviti niko ko bi bio vredan vaše pažnje, tako da morate biti strpljivi i čekati da dođe i za vas povoljan period u ljubavi.

Sanjati polomljen kišobran. Ako ste sanjali polomljen kišobran, onda vas sanjarica savetuje da ne obraćate previše pažnje na ono što vam drugi govore i što vas savetuju, nego da poslušate svoju ličnu intuiciju i svoje srce.

Radite onako kako vama odgovara i krojite život po svojoj meri jer to je jedini put do uspeha.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: