Sanovnik kolači – Šta znači sanjati kolače?

Snovi o kolačima se često javljaju kod onih koji vole da jedu kolače i koji ne mogu da zamisle dan bez njih. Osim toga, kolače često sanjaju osobe koje imaju višak kilograma i koje se trude da izbegavaju slatkiše i ostale kalorične namirnice. Ukoliko su kolači u vašem snu povezani sa nekim dešavanjem iz stvarnog života, onda vaš san najverovatnije nema nikakvu simboliku.

Međutim, ukoliko vaš san o kolačima nema veze sa onim što se dešava na javi, onda vredi protumačiti taj san. Značenje vašeg sna o kolačima će zavisiti od toga u kojoj situaciji ste sanjali kolače i koje druge motive ste videli u vašem snu. Moguće je da sanjate kako pravite kolače, kako ih jedete, kako ih neka druga osoba jede, kako služite kolače ili možda kako ih kradete. Od svih ovih situacija će zavisiti i značenje i simbolika vašeg sna o kolačima, pa bi zato bilo dobro da se prisetite što više detalja iz sna.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to snovi o kolačima i kako se oni tumače. Ova tumačenja će vam kasnije sigurno pomoći da sami protumačite neke slične snove u kojima se kolači javljaju kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kolače?

Sanjati da vidite kolače. Ukoliko ste videli kolače u snu, taj san ima dobru simboliku i najavljuje poslovni uspeh koji je pred vama. Zahvaljujući svom strpljenju, upornosti i trudu, vi ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve i da postignete uspeh. Vi ćete odoleti svim provokacijama i uspećete da prevaziđete sve prepreke koje vam budu stajale na putu. Pokazaćete sebi i drugima da se trud uvek isplati i bićete jako zadovoljni i ponosni na sebe.

Sanjati kako pravite kolače. Ukoliko ste sanjali kako pravite kolače, onda je to znak da ćete usrećiti neku blisku osobu u vašem okruženju. Oko vas će biti dosta pozitivne energije, a i sami ćete tako zračiti. Takođe, san u kojem pravite kolače može biti i najava za neke goste koji će vam doći u skorije vreme. U pitanju će verovatno biti neke osobe koje su vam veoma drage i koje niste videli duže vreme. Radujete se tom susretu jer sa tim osobama uvek možete da pričate otvoreno i znate da ono što pričate ostaje samo između vas. Osim toga, ovaj san može da se protumači i kao najava da ćete putovati negde u skorije vreme. Za koje god tumačenje da se opredelite, pred vama je period pun lepih i prijatnih momenata, tako da nema potrebe da brinete za bilo šta.

Sanjati kako kupujete kolače. Ako ste sanjali kako kupujete kolače, onda to znači da ćete imati neki novčani dobitak u skorije vreme. Takođe, imaćete dosta uspeha kada je u pitanju ljubav. Ukoliko ste sami, vrlo brzo ćete započeti lepu ljubavnu vezu.

Sanjati kako jedete kolače. Ukoliko ste sanjali sebe kako jedete kolače, onda je to dobar znak. Pred vama je jako uspešan period kada će vam sve ići od ruke. Imaćete uspeha na poslu i znatno ćete napredovati u karijeri. Osim toga, u ljubavi će vam dobro ići i odnosi sa porodicom biće veoma dobri. Dakle, u vašem životu će se sve odvijati onako kako treba, tako da ne treba da brinete.

Alternativno, san u kojem ste videli kako jedete kolače, znači da vi jako volite da uživate u životu, ali ponekad umete da preterate. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da pokušate da nađete neku zlatnu sredinu u svemu.

Sanjati da druga osoba jede kolače. Ako ste sanjali kako druga osoba jede kolače, značenje tog sna zavisi od toga da li je u pitanju neka osoba koju poznajete u realnom životu ili neka vama nepoznata osoba. Ukoliko ste sanjali kako kolače jede neka poznata osoba, onda je to dobar znak. U budućem periodu vas očekuje dosta sreće i uspeha.

loading...

Ipak, simbolika ovog sna se razlikuje ako ste sanjali kako neka osoba koju ne poznajete jede kolače. U tom slučaju ovaj san nagoveštava da ćete u skorije vreme sresti osobu koja će biti veoma važna u vašem životu. Zahvaljujući toj osobi, vi ćete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili i da izađete kao pobednik iz cele situacije.

Sanjati da služite kolače nekome. Ako sanjate kako nekome služite kolače, to je dobar znak. Ovaj san simboliše veliko zadovoljstvo i sreću koji vas očekuju kada je u pitanju ljubav. Istu simboliku imaće i san u kojem vidite sebe kako nekome poklanjate kolače.

Sanjati da kradete kolače. Ako ste sanjali kako kradete kolače od nekoga, taj san samo odražava vaše slabe živce u realnom životu. Zapravo, vi ste skloni tome da lako puknete i da se iznervirate čak i kada za to nema nikakve potrebe.

Sanjati čokoladne kolače. Ukoliko ste sanjali čokoladne kolače, onda je to znak da ćete biti nagrađeni za nešto što ste postigli u proteklom periodu. Pred vama je period napretka i uspeha na gotovo svim životnim poljima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: