Sanovnik konj – Šta znači sanjati konja?

Ako ste u skorije vreme videli konja ili ako ste ga jahali, onda je to ostavilo sigurno jak utisak na vas. U tom slučaju može se desiti da sanjate konja, pa bi taj san bio samo metafora za dešavanja u stvarnom životu.

Međutim, nekada snovi o konju mogu imati i razna značenja i simboliku. Prema većini tumačenja, konj je u snovima simbol snage i energije, ali i seksualne sposobnosti i nečega divljeg što postoji u vama. Ipak, tačno značenje ovih snova zavisi od svih detalja koje ste videli u snu. Moguće je da samo vidite konja, da sanjate kako ga jašete, kako padate sa konja, kako ga kupujete, kako razgovarate sa konjem, kao vas juri konj itd.

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o snovima u kojima se konj javlja kao dominantan motiv i reći ćemo vam kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica značenje i tumačenje ovog sna – Šta znači sanjati konja?

Sanjati da vidite konja. Ukoliko ste videli konja u snu, to je znak da bi trebalo malo da se spustite na zemlju i da ne budete toliko arogantni. Vi precenjujete sebe i svoje sposobnosti i smatrate da ste bolji od drugih. Postavljate sebi neke nerealne ciljeve koji nisu u skladu sa vašim mogućnostima. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da je vreme da postanete malo realniji.

Sanjati da jašete konja. Ukoliko ste sanjali kako jašete konja, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu ćete verovatno biti unapređeni na poslu, a i vaš položaj u društvu će postati znatno bolji. Prema nekim tumačenjima, san u kojem ste jahali konja ukazuje na to da ćete na neki nepošten način uspeti da ostvarite svoj cilj i da postignete uspeh.

Sanjati da jašete konja koji je izgubio kontrolu. Ukoliko ste u snu jahali konja koji je izgubio kontrolu, taj san znači da vi u predstojećem periodu nećete biti sposobni da držite pod kontrolom svoje strasti i emocije. Vi ćete biti preplavljeni strastima i nećete moći realno da sagledate situaciju.

Sanjati da jašete konja koji galopira. Ukoliko ste sanjali kako jašete konja koji galopira, onda je to znak da vas u predstojećem periodu očekuje dosta poklona i novčanih dobitaka.

Sanjati tamnog ili crnog konja. Ako je konj u vašem snu bio taman ili možda crn, onda taj san simboliše divlju prirodu i misteriju. Vi ste spremni da rizikujete i da pokušate da se snađete u nekim novim okolnostima koje vas očekuju.

Sanjati belog konja. Ako ste sanjali konja bele boje, onda je to simbol sreće, uspeha i prosperiteta. U predstojećem periodu imaćete sreće na gotovo svim životnim poljima. Sve će vam ići od ruke, kako u ljubavi tako i u poslu, a i vaše zdravlje će biti veoma dobro.

loading...

Sanjati da jašete belog konja. Ukoliko ste u snu jahali belog konja, onda je to znak nekih problema seksualne prirode. Zapravo, moguće je da imate problem sa uspostavljanjem bliskosti i intimnosti sa svojim partnerom i da sumnjate u svoju sopstvenu seksualnost.

Sanjati konja koji ima dve glave. Ukoliko ste sanjali kako konj ima dve glave, onda je to znak da vaša energija nije dobro raspoređena. Vi imate više ideja i ciljeva i ne možete da delujete kako treba ni na jednom polju. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da usmerite energiju ka jednom cilju i da se u potpunosti posvetite tome.

Sanjati mrtvog konja. Ako ste sanjali mrtvog konja, onda je to znak da su svi vaši napori bili uzaludni i da niste uspeli da ostvarite ono što ste želeli. Mrtav konj u snu je uvek simbol nekih neprijatnih situacija i okolnosti koje vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Sanjati krdo divljih konja. Ukoliko ste sanjali krdo divljih konja, onda je to znak da se osećate jako slobodno i rasterećeno od bilo kakvih briga i problema. Vi konačno imate osećaj mira i spokoja koji vam je toliko dugo bio potreban.

Sanjati da jašete divljeg konja. Ukoliko ste sanjali kako jašete divljeg konja, to je onda simbol za vašu neobuzdanu seksualnu prirodu i za vaše skrivene seksualne fantazije.

Sanjati da vas juri konj. Ako ste sanjali kako vas juri konj, onda ovaj san ima seksualnu konotaciju i znači da ste vi jako nezadovoljni vašim seksualnim životom.

Sanjati da pričate sa konjem. Ukoliko ste u snu pričali sa konjem, onda je ovaj san metafora za neko znanje. Naime, veoma je važno da pokušate da se prisetite šta vam je konj rekao u snu jer to može biti veoma važna poruka koja se tiče vas samih i vaše budućnosti. Prema sanovniku, ukoliko ste pričali sa crnim konjem, onda je poruka koju vam on kaže nešto što dolazi direktno iz vaše podsvesti. Ukoliko je konj sa kojim ste u snu pričali bio plav, onda je to loš znak. U predstojećem periodu vas očekuje velika tuga i patnja. Vama će biti potrebna nečija pomoć, ali ćete se ustručavati da je zatražite.

Sanjati da kupujete konja. Ako ste sanjali kako kupujete konja, narodni sanovnik to tumači kao dobru ženidbu, odnosno udaju u bliskoj budućnosti.

Sanjati da kradete konja. Ako ste sanjali kako kradete konja, onda je to loš znak. Moguće je da ćete u budućem periodu biti jako razočarani jer će vas izdati osoba kojoj ste verovali i koju ste smatrali pravim prijateljem.

Sanjati da padate sa konja. Ako ste sanjali kako ste pali sa konja, to je onda loš znak. Moguće je da ćete doživeti neki neuspeh u periodu koji je pred vama.

Sanjati kako konj pase. Ukoliko ste u snu videli kako konj pase, to je onda znak da osećate da vas neko ili nešto u realnom životu previše pritiska i da vam nedostaje sloboda.

Sanjati konja u kući. Ako ste u snu videli da se konj nalazi u vašoj kući, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na dobitak koji vas očekuje u skorijoj budućnosti.

Sanjati konjanika. Ukoliko ste u snu videli konjanika, to je dobar znak. Najverovatnije će vam stići dobre vesti od neke osobe koja živi daleko.

Sanjati konjsko meso. Konjsko meso kao motiv u snu nema pozitivnu simboliku jer ukazuje na neuspehe koje možete doživeti u skorijoj budućnosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: