Sanovnik košulja – Šta znači sanjati košulju?

Košulja nije toliko čest motiv u snovima. Ukoliko ste nedavno dobili na poklon neku košulju ili ako ste kupili košulju, moguće je da se to dešavanje iz realnog života reflektovalo i u snu. Ako je to razlog zašto sanjate košulju, onda vaš san verovatno nema nikakvu simboliku.

Ipak, snovi u kojima košulja dominira kao motiv mogu da imaju različita značenja i simboliku, ali važno je da analizirate sve detalje iz sna i celokupan kontekst sna. Simbolika sna o košulji će zavisiti od toga da li ste sanjali kako oblačite ili svlačite košulju, da li ste možda sanjali kako perete košulju ili kako je šijete, da li je košulja u vašem snu bila čista ili prljava itd. Sve su to moguće situacije koje možete sanjati a koje su vezane za košulju kao motiv.

Sada ćete videti neke od snova o košulji i kako se tumače svi ti snovi, u zavisnosti od situacije u kojoj ste videli košulju, kao i od ostalih pratećih elemenata u snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati košulju?

Sanjati kako oblačite košulju. Ukoliko ste sanjali kako oblačite košulju, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U periodu koji dolazi vi ćete uspeti da se rešite briga i problema koji su vas mučili. Najvažnije je da se opustite i da počnete da mislite pozitivno, a sve ostalo će doći samo od sebe.

Prema nekim drugim tumačenjima iz sanjarice, san u kojem ste oblačili košulju najavljuje neko lepo iznenađenje koje će vam prirediti neka draga osoba.

Sanjati kako svlačite košulju. Ako sanjate kako svlačite košulju, taj san ima negativnu simboliku i najavljuje neke nevolje i probleme koji vas očekuju u bliskoj budućnosti. Bićete jako preopterećeni problemima i nećete moći nikako da se opustite, što se može negativno odraziti i na vaše zdravlje.

Sanjati kako perete košulju. Ukoliko ste sanjali kako perete košulju, onda je to dobar znak. U vašoj kući će vladati sloga i mir i neće biti nikakvih svađa i konflikata. Porodični odnosi između vas i ostalih ukućana će biti veoma dobri i svako će imati neka svoja zaduženja i obaveze. Moguće je i da vas očekuju neke lepe vesti koje su vezane za nekoga iz vaše porodice, a moguća je i prinova u porodici.

Sanjati da ste dobili košulju od nekoga na poklon. Ako sanjate kako ste dobili košulju na poklon od nekoga, taj san je loš predznak i najavljuje to da ćete biti meta tračeva i ogovaranja u budućem periodu. Najverovatnije će neko ko vas i ne poznaje dobro da priča loše o vama, tako da morate biti spremni na to. Naći ćete se u jako neprijatnoj situaciji i moraćete da se pravdate pred prijateljima i poznanicima.

Sanjati kako ste vi nekome poklonili košulju. Ako sanjate kako ste vi nekome poklonili košulju, onda taj san opet ima lošu simboliku. Najverovatnije ćete se uskoro posvađati sa nekom bliskom osobom i bićete jako tužni zbog toga. Ovaj san treba da vam bude opomena da razmislite dobro pre nego što kažete ili uradite nešto što bi moglo da povredi vama dragu osobu. Najbolje je da izbegavate bilo kakve napete situacije i konflikte u budućem periodu.

loading...

Sanjati kako kupujete košulju. Ako ste sanjali kako kupujete košulju, onda taj san najavljuje da ćete zaista u skorije vreme kupovati neki poklon. Moguće je da vas očekuje neko veće slavlje kod bliske osobe.

Sanjati kako šijete košulju. Ukoliko ste sanjali kako šijete košulju, to je dobar znak. U periodu koji dolazi vi ćete imati jako puno sreće na ljubavnom planu. Odnosi sa partnerom će biti bolji nego ikada, jer uvek ćete sve uspeti da rešite dogovorom.

Sanjati pocepanu košulju. Ukoliko ste sanjali pocepanu košulju, onda taj san simboliše neke vaše neispunjene želje. Moguće je da ste u braku ili u vezi sa osobom koja nije vaša ljubav iz snova, odnosno nije ono o čemu ste oduvek sanjali. Zato se na neki način osećate neispunjeno i živite i dalje u nekim svojim snovima. Verovatno je osoba sa kojom živite previše realna i sa njom ne možete da doživite romantiku o kojoj ste celoga života maštali.

Sanjati čistu košulju. Ukoliko ste sanjali čistu košulju, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U skorijoj budućnosti će vam se ostvariti neka velika želja. Ako ste dugo vremena u potrazi za poslom, verovatno ćete uskoro naći posao koji vam u potpunosti odgovara. Ubrzo ćete shvatiti da se vaš trud isplatio i uživaćete u svom uspehu. Istu simboliku ima  i san u kojem ste videli košulju bele boje.

Sanjati prljavu košulju. Ako ste sanjali prljavu košulju, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati dosta iskušenja i izazova koji će se naći pred vama. Najverovatnije ćete biti u dilemi da li da započnete tajnu vezu sa nekom osobom ili ne. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da dobro razmislite, kako ne biste ukaljali svoj obraz ali i obraz svoje porodice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: