Sanovnik krava – Šta znači sanjati kravu?

Krava u snovima može imati različitu simboliku, zavisno od toga u kojoj situaciji se pojavljuje i zavisno od ostalih detalja u snu. Prema većini tumačenja, krava u snovima simboliše majčinske instinkte i plodnost. Osim toga, snovi o kravi mogu da budu simbol pasivnosti i poslušnosti u realnom životu.

Sada ćete videti neke od snova u kojima je krava glavni motiv i videćete kako se tumače ti snovi. Kasnije će vam sigurno biti dosta lakše da sami protumačite neke slične snove o kravi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kravu?

Sanjati da vidite kravu. Ako ste samo sanjali da vidite kravu, onda je to znak da će se vaš trud konačno isplatiti i da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve u periodu koji dolazi. Imaćete jako mnogo uspeha na poslovnom planu ili u školi.

Sanjati pitomu kravu. Ako ste sanjali kravu koja je pitoma, to je znak da ste vi u stvarnom životu primorani da se dodvoravate nekoj osobi koja vam nije nimalo simpatična. Moguće je da je to neko ko vam je nadređen na poslu, pa morate da budete ljubazni čak i ako vam nije do toga.

U nekom momentu vam dođe da prekinete sa tim i da kažete u lice toj osobi šta mislite, ali svesni ste da time možete izgubiti posao ili nešto drugo do čega vam je stalo.

Sanjati da se krava otelila. Ukoliko ste sanjali kako se krava otelila, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu vas očekuje mnogo uspeha i sreće. Konačno ćete uspeti da ostvarite ono čemu ste tako dugo težili i bićete jako zadovoljni i ponosni. Vaš trud će se isplatiti i uživaćete u plodovima svog rada.

Sanjati kravu i tele. Ako ste sanjali kravu i tele, taj san simboliše vašu želju da imate dete. Ukoliko već imate dete u stvarnom životu, onda je ovaj san znak da vi zaista uživate u tome da budete roditelj.

Sanjati kravu i bika. Ako ste sanjali kravu i bika, onda je to znak da ćete uskoro imati prinovu u porodici. Moguće je da će neka ženska osoba u vašoj porodici u skorije vreme ostati u drugom stanju, a može se desiti da ste to i vi.

Sanjati da krava pase. Prema narodnom sanovniku, krava koja pase u snu simboliše zadovoljstvo i sreću koji vam sleduju u predstojećem periodu. Naime, pred vama je jako uspešan period kada će vam sve ići od ruke i vi ćete biti jako zadovoljni.

loading...

Sanjati da vodite kravu. Ukoliko ste sanjali da vodite kravu, onda je to znak da će vam vaš posao i vaše sposobnosti doneti veliki uspeh u predstojećem periodu.

Sanjati da vas juri krava. Ako vas je u snu jurila krava, narodni sanovnik to tumači kao neki strah koji imate na javi. Osim toga, ovaj san ukazuje na to da ste okruženi zlim ljudima koji vam se predstavljaju kao lažni prijatelji. Vodite računa o tome sa kim se družite i kome verujete jer postoje osobe u vašoj okolini koje bi vas mogle izdati i učiniti vam nešto loše.

Sanjati crnu kravu. Ako ste sanjali kravu crne boje, to je onda znak da će se pojaviti brojni problemi i prepreke na putu do vašeg cilja. Međutim, ipak ćete uspeti da ostvarite sve što ste naumili i da savladate sve prepreke.

Sanjati mrtvu kravu. Ako ste sanjali kravu koja je uginula, to je onda znak da ćete u predstojećem periodu biti jako razočarani zbog nečega ili da ćete izgubiti nešto jako važno. Sve u svemu, pred vama je period tuge i bola kada ništa neće ići onako kako ste planirali. Ma koliko da se trudite, nećete uspeti da ostvarite ono što ste želeli.

Sanjati da krava ima rogove. Ako ste sanjali kako krava ima rogove, onda je to znak da je pred vama neka neprijatna situacija u kojoj nećete znati kako da se snađete. Moguće je da će se stvari odvijati drugačije nego što ste vi to želeli. Moguće je i da ćete doći u konflikt sa nekom osobom, odnosno da ćete se posvađati sa nekim ko vam je jako bitan.

Sanjati krdo krava. Ako ste sanjali krdo krava, onda je to znak da vi imate potrebu nekome da pripadate. Moguće je da se trenutno na javi osećate jako usamljeno i da vam je potrebna nečija pažnja i naklonost.

Sanjati izmet od krave. Ako ste sanjali izmet od krave, to je onda znak da vam u predstojećem periodu sleduje neki novčani dobitak. Moguće je da ćete dobiti neku veću nagradu u igrama na sreću ili da će vam pripasti nasledstvo od nekog rođaka.

Ovo su neki od najčešćih snova o kravi a videli ste i kako se mogu protumačiti. Međutim, ako ste u skorije vreme zaista videli kravu u stvarnom životu, onda je moguće da je to ostavilo na vas utisak i da se zato krava pojavila u vašem snu. To znači da vaš san o kravi najverovatnije nema nikakvu posebnu simboliku.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: