Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Simbolika snova u kojima krov dominira kao motiv može da bude različita.

U ovom tekstu pogledajte koji su to snovi o krovu i kako se mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati krov?

Sanjati lep krov. Ako sanjate krov koji jako lepo izgleda, to je onda znak da ste vi jako racionalna osoba i da sebi postavljate realne životne ciljeve.

Svesni ste svojih mogućnosti i prema njima se upravljate. Upravo zato i uspevate da ostvarite većinu svoijih planova i da budete srećni.

Sanjati obrušen krov. Ako ste u snu videli krov koji je obrušen ili nesređen, onda je taj san samo odraz vašeg straha od onoga što budućnost donosi.

Vi se jako plašite promena koje bi mogle da se dese u bliskoj budućnosti jer ne volite ništa što bi narušilo vaš mir i unutrašnju harmoniju.

Moguće je da vas muče problemi sa novcem i da već sada ne znate kako ćete da izađete iz loše finansijske situacije.

Alternativno, obrušen ili potpuno porušen krov može da ukazuje na svađe koje vas očekuju u budućem periodu.

Najverovatnije će to biti svađe u partnerskom odnosu, a moguće je da dođe i do razlaza.

loading...

Sanjati kako stojite na krovu. Ako sanjate kako stojite na krovu, onda taj san simboliše vaše samopouzdanje i sigurnost. Vi ste jako sigurni u sebe i zadovoljni ste svojim životom.

Nikada ne čekate ničiju pomoć, već uvek sve završavate sami. Sigurni ste u svoje sposobnosti i kvalitete i verujete da možete da ostvarite sve što poželite.

Sanjati krov od crepa. Ukoliko ste sanjali krov od crepa, onda je to znak da vi živite mirno i da uvek štedite novac za nepredviđene situacije.

Vi niste osoba koja se rasipa, već uvek racionalno raspolažete svojim novcem. U vašem domu vladaju harmonija i mir i nema ničega što bi moglo narušiti vašu sreću.

Sanjati krov od drveta. Ukoliko ste sanjali krov od drveta, onda taj san najavljuje izdaju koju ćete doživeti od nekih prijatelja.

Kada se budete našli u veoma teškoj situaciji, vaši prijatelji kojima ste najviše verovali će vam jednostavno okrenuti leđa. Jako ćete se razočarati i shvatićete da vam to i nisu nikada bili pravi prijatelji.

Sličnu simboliku ima i san u kojem vidite krov od slame.

Sanjati kako ste pali sa krova. Ukoliko ste sanjali kako ste pali sa krova, taj san znači da će vam neko ukazati čast u budućem periodu i da ćete biti jako cenjeni zbog svog uspeha i celokupnog ponašanja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: