Sanovnik kuća – Šta znači sanjati kuću?

Kuća nije toliko čest motiv u snovima, ali svakako nosi sa sobom određenu simboliku. Ukoliko ste sanjali kuću, onda taj san može imati različita značenja, ali je važno da detaljno analizirate situaciju u kojoj se kuća pojavila.

Prema nekim tumačenjima, kuća je u snovima simbol duše i psihe, odnosno onoga što se odvija unutar nas samih. U ovom tekstu ćete videti kakva sve značenja mogu imati snovi o kući i kako se oni pravilno tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kuću?

Sanjati praznu kuću. Kao što smo već rekli, kuća kao motiv u snu predstavlja odraz naše duše i onoga što se dešava u nama samima. Prazna kuća u snovima je znak da se vi na javi osećate jako usamljeno i  prazno. U vama nema ničega što bi vas pokrenulo i učinilo jačim. Osećate veliku emotivnu prazninu i ravnodušni ste prema svemu što vas okružuje. Trenutno prolazite kroz jako težak period, a najvažnije je da počnete pozitivno da razmišljate i da shvatite da nije sve tako crno kao što izgleda.

Sanjati kako se kuća menja. Ukoliko ste sanjali kako se vaša kuća menja, onda to ukazuje na neke promene koje ćete doživeti u bliskoj budućnosti. To mogu biti promene u vama samima, ali i u okolnostima koje vas okružuju. Najverovatnije ćete promeniti način razmišljanja i stavove, a stara uverenja ćete ostaviti daleko iza sebe. Vi ste se odlučili za nov početak i pred vama je veliki niz promena koje će vam doneti samo uspeh.

Sanjati kuću bez zidova. Ukoliko ste sanjali kako kuća nema zidove, onda je to znak da vi nemate dovoljno svoje privatnosti u realnom životu. Moguće je da vam se članovi vaše porodice mešaju previše u život i da vi jednostavno ne možete da živite onako kako biste vi hteli. Potrebno vam je malo da budete sami i da samostalno donesete neke odluke koje se tiču vaše budućnosti.

Sanjati da ste sami u kući. Ukoliko ste sanjali da ste sami u kući, to je onda opet znak da bi trebalo da se osamostalite i da živite nezavisno od svoje porodice ali i drugih ljudi. Vreme je da na sebe preuzmete određene odgovornosti i da budete samostalni.

Sanjati da ste izbačeni iz kuće. Ukoliko ste sanjali kako ste izbačeni iz kuće, taj san je znak da se vi osećate jako nesigurno i odbačeno u stvarnom životu. Vi nemate prijatelje koji bi uvek bili tu za vas i osećate da ste sami na svetu. Upravo taj osećaj usamljenosti i odbačenosti se reflektovao u vašem snu i zato ste sanjali da ste izbačeni iz kuće.

Sanjati napuštenu kuću. Ako ste sanjali napuštenu kuću, to je dobar znak. Ovaj san znači da ste vi ostavili prošlost iza sebe i da ste okrenuti budućnosti. Vi ste spremni za nov početak i imate jasno definisane ciljeve koji vas vode napred. Sve što je bilo ostalo je daleko u prošlosti, a vama se smeši itekako svetla budućnost.

Sanjati oronulu kuću. Ukoliko ste sanjali kuću koja je oronula, propala i neuredna, onda je to znak da u vašem životu vlada haos. Najverovatnije se u vašem umu vode borbe između onoga što treba da uradite i onoga što biste vi voleli. U vama je totalna konfuzija i vi prosto ne znate šta da radite ni kakvu odluku da donesete. Najbolje bi bilo da mirno razmislite o svemu i da rešite zbrku u svojoj glavi, kako biste povratili kontrolu nad celom situacijom ali i nad sopstvenim životom.

loading...

Sanjati da čistite kuću. Ukoliko ste sanjali kako čistite kuću, onda je to znak da vi želite da eliminišete sve loše misli iz svoje glave i da promenite način razmišljanja. Vi ste rešili da se otarasite svega lošeg što vas je mučilo i da počnete svoj život ispočetka.

Sanjati novu kuću. Ukoliko ste sanjali novu kuću, onda je to znak da ste vi postali zreli i da ulazite u novu fazu života. Vreme je za neka nova dešavanja i neke nove ljude koji dolaze u vaš život. Takođe, vreme je da postanete nezavisni i da preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Sanjati da vam je kuća poplavljena. Ukoliko ste sanjali da vam je kuća poplavljena, taj san znači da ste vi u stvarnom životu preplavljeni emocijama. Najverovatnije su u pitanju emocije prema voljenoj osobi ili neke druge lepe emocije. Sve u svemu, vi ste na javi jako zadovoljni i ispunjeni.

Sanjati da vam je kuća opljačkana. Ako ste sanjali da vam je neko opljačkao kuću, onda je to znak da vas je neko jako povredio. Moguće je da je u pitanju neka osoba koja vam je jako draga, a u pitanju može biti i neka situacija koja čini da se osećate jako loše.

Sanjati da se nalazite u nepoznatoj kući. Ako ste sanjali da se nalazite u nekoj nepoznatoj kući, onda je to znak da ćete u skorije vreme biti primorani da se suočite sa svojim sopstvenim osećanjima i strahovima koje već duže vreme potiskujete u sebi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: