Sanovnik kum i kuma – Šta znači sanjati kuma ili kumu?

Kao što svi već znamo, naši snovi su vrlo često samo metafora za ono što se dešava na javi. Sve ono što nam se događa, o čemu mislimo ili što je ostavilo na nas neki utisak, može se vrlo lako pojaviti u našem snu. Ti snovi obično nemaju nikakvu simboliku i ne morate se truditi da ih tumačite jer su oni povezani sa dešavanjima u stvarnosti. Međutim, nekada naši snovi itekako imaju simboliku i mogu da nam prenose važne poruke. U ovom tekstu ćemo se baviti snovima u kojima su kum i kuma dominantni motivi.

Snovi o kumu i kumi mogu da imaju različitu simboliku, u zavisnosti od toga u kojoj situaciji ste ih sanjali. Zapravo, moguće je da sanjate kako ste vi nekome kum, odnosno kuma, ili da sanjate svoje stvarne kumove na javi. Da li ste možda sreli kuma ili kumu u snu ili ste odbili neko kumstvo? Sve su to moguće situacije koje će odrediti značenje vašeg sna o kumu i kumi.

U nastavku ovog teksta ćete imati priliku da vidite neke od snova u kojima su kum i kuma glavni motivi. Videćete koji su to snovi i na koji način se ti snovi tumače. Ukoliko volite da tumačite snove i ako verujete u njihovu simboliku, onda vas sigurno zanima šta snovi o kumovima znače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati kuma i kumu?

Sanjati da vidite kuma ili kumu. Ukoliko sanjate da ste videli kuma ili kumu, to je znak da ćete od neke bliske osobe u skorije vreme dobiti ono što vam je potrebno i što će vam u velikoj meri olakšati život. Bićete jako zahvalni toj osobi zbog toga što je za vas učinila.

Sanjati svog venčanog kuma ili kumu. Ako ste sanjali svog venčanog kuma ili kumu, onda je to dobar znak. Ovaj san ukazuje na nešto dobro što vas očekuje u budućem periodu, a najverovatnije je to neki poklon koji ćete dobiti od drage osobe. Tome ćete se jako obradovati i bićete zahvalni toj osobi što vam je priredila iznenađenje.

Sanjati svog nevenčanog kuma ili kumu. Ukoliko ste sanjali svog nevenčanog kuma ili kumu, to znači da ćete u skorije vreme odlučiti da se udate, odnosno oženite. Ukoliko niste u vezi, onda ovaj san znači da ćete u skorije vreme upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti kvalitetnu vezu. U svakom slučaju, ovaj san sa sobom nosi dobru simboliku i najavljuje srećan i uspešan period koji je pred vama.

Sanjati kako srećete kuma ili kumu. Ukoliko sanjate kako ste sreli kuma ili kumu, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje neki uspeh ili nagradu koji vas očekuju u bliskoj budućnosti. Najverovatnije ćete imati neke novčane dobitke i vaša finansijska situacija će biti izuzetno dobra. Osim toga, ne bi bilo loše da kupite bingo ili loto listić, jer moguće je da vas očekuje sreća.

Sanjati da ste vi nekome kum/kuma. Ako sanjate kako ste vi nekome kum, odnosno kuma, taj san znači da vas u skorije vreme očekuje neka svađa sa voljenom osobom. Najverovatnije će partner da vam prebacuje to da mu ne posvećujete dovoljno pažnje, tako da će dolaziti do čestih svađa i sukoba.

Alternativno, san u kojem ste videli sebe kao nečijeg kuma, odnosno kumu, najavljuje neke promene koje možete očekivati što se tiče posla. Verovatno ćete na poslu imati dosta uspeha i šef će vas za to nagraditi. Osim brojnih pohvala, dobićete i unapređenje, što će znatno poboljšati i vašu materijalnu situaciju. Vi ćete se jako dobro osećati i bićete zadovoljni sobom, a ljudi u okruženju će vas ceniti zbog uspeha koji ste postigli.

loading...

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem ste vi nekome kum, odnosno kuma. Ovaj san može da znači da će nekom vašem prijatelju u skorije vreme trebati vaša pomoć, iako možda neće imati hrabrosti direktno da vas pita za to. Zbog toga bi trebalo malo više pažnje da obratite na bliske osobe, kako biste videli da li nekome zaista treba vaša pomoć.

Sanjati da ste odbili kumstvo. Ako sanajte kako ste odbili kumstvo, taj san znači da vas u budućem periodu očekuje velika sramota. Naći ćete se u neprijatnoj situaciji jer ćete biti jako brzopleti i uvredićete neku osobu koju volite, a kasnije će vas zbog toga biti sramota. Zato ovaj san treba da vam bude upozorenje da dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite, da se kasnije ne biste pokajali.

Ovo bi bili neki od snova o kumu i kumi. Mogli ste da vidite da ovi snovi mogu da imaju i pozitivnu i negativnu simboliku, u zavisnosti od svih ostalih motiva i detalja u snu. Nadamo se da vam je ovaj tekst bio od koristi i da ćete sada i sami moći da otkrijete simboliku nekog sličnog sna o kumovima. Ipak, ne zaboravite da san o kumovima nema nikakvu simboliku ukoliko predstavlja refleksiju onoga što se odvija na javi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: