Sanovnik kupati se – Šta znači sanjati da se kupaš?

Snovi u kojima vidite sebe kako se kupate mogu da imaju različitu simboliku.

To zavisi od načina na koji ste sanjali da se kupate, odnosno da li ste se kupali sami ili u društvu, da li ste se kupali u kadi ili u reci ili moru, da li ste sanjali kako kupate neku drugu osobu itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati da se kupaš?

Sanjati kako se kupate. Ukoliko ste sanjali kako se kupate, taj san znači da ćete uskoro rešiti sve zdravstvene probleme koji vas muče.

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa zdravljem, ovaj san vam nagoveštava da ćete ih uskoro rešiti i da ćete se oporaviti.

Najverovatnije će biti potrebno da odete negde u prirodu i da se posvetite sebi. Tek kada počnete da živite u harmoniji i kada eliminišete stres koji vas muči, moći ćete da živite zdravo i srećno.

Sanjati da nekoga kupate. Ukoliko ste sanjali kako kupate nekoga, onda je to znak da neke vama bliske osobe dosta zavise od vas. Vi se trudite svima da ugađate i uvek članove svoje porodice stavljate na prvo mesto.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da se malo više okrenete sebi i svojim sopstvenim potrebama.

Sanjati kako se kupate sa partnerom. Ukoliko ste sanjali kako se kupate sa partnerom, taj san može da znači da će vam neka osoba predložiti tajnu vezu i da će vam izjaviti ljubav kada to budete najmanje očekivali.

Sve u svemu, vi ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji i nećete jednostavno znati kako da se postavite.

loading...

Sanjati kako se kupate sa prijateljima. Ukoliko ste sanjali kako se kupate u nekom većem društvu sa prijateljima, onda taj san može imati veze sa sigurnošću u vašoj kući.

Naime, ovaj san može da bude nagoveštaj za potencijalnu opasnost od požara, tako da bi trebalo da budete malo oprezniji u budućem periodu i da vodite više računa o električnim uređajima.

Sanjati da se kupate obučeni. Ukoliko ste sanjali da se kupate obučeni, taj san najavljuje neke novčane dobitke u skorije vreme.

Osim što ćete možda dobiti neko nasledstvo od rođaka, moguće je i da dobijete nešto u igrama na sreću.

Zato, ako ste sanjali kako se kupate obučeni, savetujemo vam da kupite loto ili bingo listić i da vidite da li će se simbolika ovog sna ostvariti.

Sanjati kako se kupate u reci. Ako ste sanjali kako se kupate u reci, onda je to znak da se vi čistite i obnavljate iznutra. Vama je potrebno da se duhovno pročistite i da se oslobodite nekih stvari iz svoje prošlosti.

Sanjati kako se kupate u moru. Ukoliko ste sanjali kako se kupate u moru, to uglavnom znači da vas očekuje dosta uspeha na poslovnom planu u predstojećem periodu.

Sanjati kako se kupate u mutnoj vodi. Ukoliko ste sanjali kako se kupate u vodi koja je mutna i prljava, taj san predstavlja loš predznak.

Naime, ovaj san vam govori to da ćete u predstojećem periodu verovatno izgubiti neku dragu osobu, tako da za vas sledi period bola i patnje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: