Sanovnik leteti – Šta znači sanjati da letiš?

Snovi o letenju su dosta česti, kako kod dece i kod mladih, tako i kod ljudi srednjih godina, kao i kod starijih osoba. Smatra se da snovi o letenju predstavljaju sastavni deo odrastanja svakog deteta. Međutim, ovi snovi mogu da imaju određenu simboliku, a da biste je otkrili važno je da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu. Važno je da analizirate i ceo kontekst sna, ali i da se setite kakve ste emocije u toku sna osećali. Sve ove stavke su važne ukoliko želite pravilno da protumačite svoj san o letenju.

U ovom tekstu ćete videti neke od uobičajenih snova gde se letenje javlja kao dominantan motiv. Pokazaćemo vam šta ovi snovi znače i kako se mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati da letiš?

Sanjati da uživate dok letite. Ako sanjate kako uživate dok letite, taj san odražava vaše sadašnje stanje na javi. Vi se osećate jako dobro i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Osim toga, vi ste osoba koja je sigurna u sebe i koja tačno zna šta u životu želi.

Međutim, san u kojem ste imali prijatne emocije dok ste leteli može da se tumači i na drugačiji način. Moguće je da ste malo prepotentni i da uvek stavljate sebe iznad drugih. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo preispitate sebe i svoja razmišljanja i da se spustite na zemlju. Vreme je da postanete realniji i da ne dižete sebe previše u visine.

Sanjati da se plašite dok letite. Ako sanjate kako se plašite dok letite, onda je to znak da vi imate mnoštvo briga i problema u realnom životu i da nikako ne možete da nađete svoj mir. Nešto vas jako muči i vi se svim silama borite protiv toga.

Sanjati da imate prepreke dok letite. Ukoliko sanjate kako imate prepreke na putu dok letite, taj san opet ima lošu simboliku. Zapravo, ovaj san znači da će se na vašem putu do cilja u budućnosti pojaviti mnoge prepreke koje ćete morati da savladate. Moguće je i da će vam se neke bliske osobe iz okruženja suprotstaviti i da će vam pružati otpor. Morate biti uporni i ne smete dozvoliti sebi da skrenete sa pravog puta.

Takođe, simbolika ovog sna može da zavisi i od toga da li ste uspeli lako da savladate te prepreke u snu ili ste dopustili da vam one prekinu let.

Sanjati da ste lako savladali prepreke u letu. Ako ste leteli uprkos preprekama i ako ste lako prešli preko njih, onda je to dobar znak. Vi ćete uspeti da izađete iz neprijatne situacije i da sprečite svoje neprijatelje da vam naude. Uspećete da ih nadmudrite i da izađete kao pobednik.

Sanjati da ste prekinuli let zbog prepreka. Ukoliko sanjate kako ste prekinuli let zbog prepreka koje su se pojavile na vašem putu do cilja, taj san ima lošu simboliku. To je znak da će neprijatelj biti moćniji od vas i da ćete doživeti poraz. Vi ćete verovatno odustati od svojih ciljeva i predaćete se jer nećete videti izlaz iz situacije u kojoj se nalazite.

loading...

Sanjati da letite veoma brzo. Ukoliko ste sanjali kako letite veoma brzo, taj san je znak da vi imate dosta problema na javi i da se trudite da pobegnete od njih. Vi niste spremni da se suočite sa problemima, već pokušavate da ih ostavite iza sebe jer mislite da je to jedini način da budete srećni.

Sanjati da letite tik iznad zemlje. San u kojem ste leteli tik iznad zemlje ima dobru simboliku i ukazuje na to da ćete ostvariti svoje ciljeve veoma lako.

Sanjati kako jurite ka velikim visinama. Ako sanjate kako jurite ka velikim visinama, taj san znači da su vaše ambicije na javi jako velike i da često nisu u skladu sa vašim realnim mogućnostima. Ovaj san vas zapravo opominje da postanete malo realniji kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati kako letite iznad mutne vode. Ukoliko ste sanjali kako letite iznad mutne vode, onda to znači da oko vas ima dosta lažnih prijatelja i da treba da budete oprezniji u budućem periodu. Najbolje bi bilo da se ne poveravate previše drugima i da neke stvari zadržite za sebe, kako kasnije ne biste bili dovedeni u neku neprijatnu situaciju.

Sanjati kako padate dok letite. Ukoliko ste sanjali pad za vreme leta, onda taj san samo reflektuje vaš strah koji imate na javi. To je strah od poraza i od toga da nećete uspeti da ispunite ono što ste želeli. Osim toga, san u kojem nemate kontrolu nad svojim letom može da znači i to da vi nemate kontrolu nad svojim sopstvenim životom.

Sanjati da ne umete da letite. Ukoliko ste sanjali kako nikako ne uspevate da poletite, taj san znači da vi nemate neke posebne ambicije i da vam je lepo tu gde ste. Vi ne volite promene i nemate nikakve ciljeve koji bi vas izdigli iz monotone svakodnevice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: