Sanovnik lisica – Šta znači sanjati lisicu?

Snovi o lisici ponekad ne moraju imati nikakvu simboliku, na primer ako ste u skorije vreme videli negde lisicu ili ako ste na poklon dobili bundu od lisice. U tom slučaju, vaš san o lisici bi bio samo odraz onoga što se dešava na javi.

Ipak, ovi snovi nekada mogu imati različitu simboliku, ali važno je prisetiti se što više detalja koje ste u snu videli. Simbolika vašeg sna o lisici će zavisiti od toga da li ste samo videli lisicu u snu, da li ste sanjali lisicu u svojoj blizini, da li ste je mazili u snu, da li ste uhvatili lisicu ili ste je možda čak ubili.

Nešto više o tumačenju ovih snova pročitaćete u nastavku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati lisicu?

Sanjati da vidite lisicu. Ako ste sanjali kako vidite lisicu, onda je to znak da ćete uspeti da otkrijete ko vam se predstavlja kao prijatelj a radi vam iza leđa. Bićete jako razočarani kada otkrijete ko je ta osoba jer ste je mnogo voleli i verovali ste joj. Ipak, znaćete da je najbolje da sa tom osobom prekinete svaki kontakt.

Takođe, san u kojem vidite lisicu može biti upozorenje da ne verujete previše ljudima oko sebe, jer se može desiti da vas prevare ili da vas iskoriste na neki način.

Sanjati lisicu koja vam je u blizini. Ako sanjate kako se lisica nalazi u vašoj blizini, taj san vam predstavlja opomenu da budete oprezni u budućem periodu. Moguće je da ćete upoznati neku osobu koja će vas dosta lagati i koja će se predstaviti drugačijom nego što jeste. Zato bi trebalo da povedete malo više računa i da se ne zbližavate previše sa osobama koje ne poznajete dobro.

Sanjati kako mazite lisicu. Ako sanjate kako mazite lisicu, onda taj san opet ukazuje na neku neiskrenu osobu koja se nalazi u vašem okruženju. To je neko ko vam se predstavlja kao prijatelj, a radi vam iza leđa. Osim toga, ta osoba je veoma laskava i slatkorečiva, tako da bi trebalo da budete oprezni. Ukoliko sanjate ovakav san, pokušajte da otkrijete ko je ta osoba i distancirajte se od nje na vreme. Na taj način možete izbeći brojne probleme koje bi vam ta osoba kasnije mogla napraviti. Sličnu simboliku ima i san u kojem ste videli kako hranite lisicu.

Sanjati kako je lisica besna. Ukoliko ste sanjali kako je lisica besna, onda vam ovaj san može poslužiti kao opomena da budete oprzeni jer bi neko mogao da vas na neki način prevari. To može biti ne samo partner, nego i prijatelj ili neka druga osoba iz vaše okoline. Sve u svemu, vi ćete biti jako razočarani zbog toga jer niste očekivali da bi ta osoba ikada mogla nešto loše da vam učini.

Sanjati kako ste uhvatili lisicu. Ukoliko ste sanjali kako ste uhvatili lisicu, taj san znači da ćete u ljubavi doživeti razočaranje. Moguće je da će vas neka osoba koja vam se dopada na neki način iskoristiti samo da bi neku drugu osobu napravila ljubomornom. Bićete jako ljuti i povređeni kada shvatite koje su prave namere te osobe sa kojom ste mislili da možete imati pravu vezu.

loading...

Međutim, san u kojem ste uhvatili lisicu može da se protumači i na drugi način. Ovaj san može da bude najava za velike dobitke koji vas očekuju kada su u pitanju posao i finansije. Dakle, vaša materijalna situacija će u budućem periodu biti izuzetno dobra, tako da možete da se opustite i da uživate.

Sanjati kako ste ubili lisicu. Ako ste u snu ubili lisicu, to je dobar znak. Vi ćete uspeti na vreme da otkrijete koja osoba je neiskrena prema vama i udaljićete se od nje.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste ubili lisicu može da bude znak da ćete uspeti da se oslobodite nekog tereta koji vas je mučio. Najverovatnije ste sami sebi stvorili probleme, ali srećom, na vreme ćete shvatiti da ste pogrešili i uspećete da rešite sve probleme.

Sanjati bundu od lisice. Ako ste sanjali bundu od lisice, to je znak da se oko vas nalazi dosta lažnih prijatelja. To su osobe koje vam laskaju i dele vam komplimente, a iza leđa vam pričaju sve najgore. Zato bi trebalo u budućem periodu da povedete više računa kada je u pitanju izbor prijatelja sa kojima se družite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: