Sanovnik lubenica – Šta znači sanjati lubenicu?

Lubenica nije toliko čest motiv u snovima. U vrelim letnjim danima kada jedete lubenicu može se desiti da je ponekad i sanjate, ali taj san samo odražava ono što se dešava u realnosti. Međutim, nekada snovi o lubenici mogu imati i svoju sopstvenu simboliku. Ako volite da se bavite tumačenjem snova, onda vas sigurno zanima šta snovi o lubenici mogu da znače i kakvu nam poruku prenose.

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o simbolici koju lubenica kao motiv ima u našim snovima i pomoći ćemo vam da protumačite te snove. Prema nekim tumačenjima, lubenica je simbol ljubavi, strasti i želje, ali može biti i simbol za opuštanje i relaksaciju. Smatra se da trudne žene često sanjaju lubenicu jer im se menja oblik tela dok su u drugom stanju.

Ipak, tačno značenje sna o lubenici će zavisiti od toga da li ste sanjali samo kako vidite lubenicu, kako je jedete, kupujete ili možda kako je berete. Osim toga, značenje vašeg sna će se razlikovati u zavisnosti od toga kakva je lubenica bila u vašem snu, odnosno da li je bila zelena ili zrela itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati lubenicu?

Sanjati da vidite lubenicu. Ukoliko ste sanjali da vidite lubenicu, onda vas taj san upozorava da vodite više računa kada su u pitanju osobe sa kojima se družite. Moguće je da oko vas ima dosta lažnih prijatelja koji jedva čekaju priliku da vam naude i da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zato bi trebalo na vreme da se udaljite od takvih osoba i da malo bolje procenjujete ljude oko sebe.

Sanjati kako jedete lubenicu. Ukoliko sanjate kako jedete lubenicu, onda to najavljuje patnje i tugu na ljubavnom planu. Osoba koja vam se sviđa je najverovatnije neiskrena i nema ozbiljne namere sa vama, pa se može desiti da vam samo daje lažnu nadu. Moguće je da ste previše idealizovali osobu koja vam je sviđa i zato bi najbolje bilo da od nje odustanete, kako kasnije ne biste patili.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem jedete lubenicu vas upozorava da u budućem periodu budete malo umereniji. Ne bi trebalo da idete iz krajnosti u krajnost i da ostanete bez ičega. Najbolje bi bilo da uvek dobro razmislite pre nego što nešto uradite i da pronađete neku sredinu.

Sanjati da ste kupili lubenicu. Ukoliko sanjate kako ste kupili lubenicu, to je dobar znak. U budućem periodu ćete upoznati veoma važnu osobu. To može biti neko sa kim ćete ostvariti dugotrajno prijateljstvo ili čak osoba sa kojom ćete imati kvalitetnu ljubavnu vezu.

Sanjati kako lubenica raste u bašti. Ako ste sanjali kako lubenica raste u bašti, onda je to dobar znak. U budućem periodu ćete uspeti da rešite sve svoje brige i probleme i imaćete svoj mir. Konačno ćete se osloboditi tereta koji ste dugo nosili i imaćete uspeha kako na poslovnom, tako i na ljubavnom, ali i na drugim životnim poljima.

Sanjati da berete lubenice. Ukoliko sanjate kako berete lubenice, to je onda znak da je u skorije vreme moguć konflikt sa prijateljima. Najbolje bi bilo da se ne upuštate u raspravke i da se uvek udaljite kada je napeta situacija.

loading...

Sanjati da je lubenica zrela. Ukoliko sanjate da je lubenica zrela, taj san znači da ćete u skorije vreme doživeti neku nepravdu. Najverovatnije će vas neko optužiti da ste ukrali nešto i dovešće vas u jako neprijatnu situaciju. Vi ćete pokušati da se opravdate, ali retko ko će vam poverovati da to zaista niste učinili. Trebaće dosta vremena da izađete iz te situacije i da se opravdate pred drugima.

Sanjati da je lubenica zelena. Ako ste sanjali da je lubenica u vašem snu još uvek zelena, onda je to loš znak. U skorije vreme možete imati nekih zdravstvenih tegoba, tako da bi najbolje bilo da posetite lekara. Osim toga, može se desiti da neko od članova vaše porodice ili neka druga vama bliska osoba oboli u budućem periodu. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da vodite više računa o svom zdravlju i o zdravlju vaših najbližih.

Sanjati semenke lubenice. Ako ste sanjali semenke lubenice, onda taj san ima lošu simboliku i najavljuje neke zdravstvene tegobe u skorije vreme. Ukoliko patite od neke hronične bolesti, moguće je da će vam se uskoro vratiti simptomi i da ćete imati dosta neprijatnosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: