Sanovnik lutke – Šta znači sanjati lutke?

Ukoliko ste u skorije vreme kupili detetu neku lutku ili ako ste pronašli lutku sa kojom ste se igrali u detinjstvu, onda je to na vas verovatno ostavilo utisak. Zato se može desiti da sanjate lutku, pa u tom slučaju vaš san odražava samo ono što se dešava na javi i ne morate se truditi da taj san protumačite.

Međutim, postoje i razna tumačenja kada su u pitanju snovi o lutkama. Naravno, značenje ovih snova zavisi prvenstveno od situacije u kojoj ste sanjali lutku, a onda i od svih drugih motiva koji su se pojavili u vašem snu. Zato je važno da se prisetite što više detalja, kako biste što tačnije i pravilnije protumačili vaš san o lutkama.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati lutke?

Sanjati da se igrate lutkom. Ako ste sanjali kako se igrate lutkom, onda taj san simboliše neke vaše dečje karakteristike. Naime, vi ste još uvek u duši jedno veliko dete i imate strah da odrastete. Vi čeznete za toplinom i bezbrižnošću koje ste osećali dok ste bili dete i upravo zato se može desiti da sanjate ovaj san. Vi ste svesni da je svet odraslih surov i da će vas ljudi svakodnevno povređivati i varati. Zbog toga još uvek čuvate u sebi neka osećanja koja ste doživeli u detinjstvu i bežite od toga da se suočite sa surovom realnošću.

San u kojem se igrate lutkom može da se tumači i na drugačije načine. Moguće je da ćete se u predstojećem periodu lepo zabavljati sa mlađim članovima vaše porodice. Takođe, ovaj san znači da se često dosta nezrelo ponašate prema suprotnom polu i da vas zato mnogi shvataju neozbiljno.

Sanjati da ste bacilli lutke. Ukoliko ste sanjali kako ste bacilli lutke, onda je to znak da ste vi verovatno imali jako teško detinjstvo i da se trudite da zaboravite ružne stvari iz svoje prošlosti. Vi sa sobom vučete velike traume, a za to najviše krivite svoje roditelje koji vam nisu pružili detinjstvo kakvo su imala druga deca.

Sanjati da ste kupili lutku. Ukoliko ste sanjali da ste kupili lutku, onda je to znak da ćete nekoga u skorije vreme iznenaditi na najlepši mogući način.

Sanjati devojčicu kako se igra sa lutkama. Ovaj san je upozorenje da je nekome u vašem okruženju potrebna pomoć.

Sanjati kućicu za lutke. Ukoliko ste sanjali kućicu za lutke, onda je to znak da vi čeznete za tim da imate porodicu u kojoj će biti puno ljubavi, mira i harmonije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: