Sanovnik majica – Šta znači sanjati majicu?

Ako ste u skorije vreme kupili novu majicu ili ako ste isflekali vašu omiljenu majicu, moguće je da je to ostavilo utisak na vas, a poznato je da sve ono što na nas ostavi neki utisak može da se reflektuje i u našim snovima. Upravo zato se može desiti da sanjate majicu, bilo u nekoj realnoj ili neobičnoj situaciji.

Majica nije toliko čest motiv u našim snovima, ali može da ima određenu simboliku. Ukoliko se majica pojavi samo kao posledica nekih dešavanja na javi, onda se ne morate truditi da protumačite taj san jer on predstavlja samo odraz stvarnih dešavanja.

Međutim, ako to nije slučaj, onda ne bi bilo loše da pokušate da pronađete simboliku svog sna o majici i da otkrijete kakvu vam poruku on prenosi.

Prema većini tumačenja, majica kao motiv u snovima predstavlja dobar znak i simboliše naše emocije, stavove i razmišljanja. Postoje brojni načini na koje se ovi snovi mogu tumačiti, a to najviše zavisi od same situacije u kojoj sanjate majicu. Može se desiti da sanjate da ste kupili novu majicu, da ste isflekali majicu, da ste je poklonili nekome ili možda izgubili.

Možda ste sanjali majicu bez rukava ili šarenu majicu itd. Sve su ovo moguće situacije koje će odrediti značenje i simboliku vašeg sna. Pa da vidimo kakvi ti snovi mogu da budu i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati majicu?

Sanjati da vidite majicu. Ukoliko sanjate kako vidite majicu, to je dobar znak. Pred vama su neka nova poznanstva i druženja sa ljudima koji vam jako prijaju. Naredni period biće obeležen dobrom zabavom i prijatnim momentima sa dragim ljudima.

Sanjati da nosite majicu. Ako ste sanjali kako nosite majicu, taj san ima pozitivnu simboliku i nagoveštava skoro rešavanje svih briga i problema koji su vas mučili.

Sanjati da nosite majicu bez rukava. Ako ste u snu videli kako nosite majicu bez rukava, onda vas sanjarica upozorava da nekada budete malo agresivniji i da pokažete svoj stav bez ikakvog ustručavanja. Nemojte uvek praviti kompromise i prihvatati ono što drugi kažu.

Sanjati majicu bele boje. Ako ste sanjali belu majicu, to je izuzetno dobar znak. Ovaj san najavljuje uspešan i srećan period koji je pred vama. Očekuje vas druženje sa porodicom i prijateljima, a moguće je i da ćete dobiti nešto čemu ćete se jako obradovati. Svi vaši problemi i brige će nestati u periodu koji dolazi, tako da možete da se opustite i da uživate u svemu onome što vas očekuje na javi.

loading...

Sanjati šarenu majicu. Šarena majica u snu ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period dobre zabave i lepog raspoloženja. Vreme ćete provoditi sa dragim ljudima i bićete jako zadovoljni i srećni.

Sanjati da kupujete majicu. San u kojem ste kupili majicu ukazuje na pozitivna dešavanja na ljubavnom planu. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti trajnu i kvalitetnu ljubavnu vezu, a možda je na pomolu i brak.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja ovog sna, u kojima kupovina majice u snu ima negativnu simboliku. Naime, ovaj san može da znači i to da vi nemate prave prijatelje u životu i da se trenutno osećate jako usamljeno.

Sanjati kako poklanjate majicu nekome. Ukoliko ste u snu nekome poklonili majicu, taj san simboliše vašu darežljivost i dobrotu. Vi ste u životu spremni mnogo toga da žrtvujete i da se odreknete mnogih stvari, kako biste usrećili drage ljude. Upravo zato vas ljudi cene i vole i u svakom društvu ste rado prihvaćeni.

Sanjati prljavu majicu. Ako je majica u vašem snu bila prljava, onda to nije dobar znak. Prljava majica kao motiv u snu ukazuje na poslovne probleme koji vas očekuju. Mogući su sukobi sa kolegama, poslovnim saradnicima, ali i sa šefom. Vodite računa i postupajte smireno, kako ne biste izgubili svoje radno mesto. Simbolika ovog sna nije dobra, pa vas ovaj san na neki način upozorava da ne donosite brzoplete odluke i da ne reagujete ishitreno, kako kasnije ne biste zažalili.

Sanjati kako ste izgubili majicu. San u kojem ste izgubili majicu opet ima lošu simboliku i ukazuje na brojne finansijske probleme koji vas očekuju u periodu koji dolazi. Verovatno ćete imati neke neplanirane troškove i vaša materijalna situacija će biti jako loša. Pokušajte malo da štedite, kako biste sačuvali novac za loše dane koji dolaze.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: