Sanovnik medved – Šta znači sanjati medveda?

Ukoliko ste možda u skorije vreme bili u zoološkom vrtu i ako ste videli medveda, onda je to verovatno ostavilo utisak na vas. Zato se može desiti da sanjate medveda, odnosno da medved bude dominantan motiv u vašem snu.

Prema većini tumačenja, medved u snovima je simbol nezavisnosti, samostalnosti i snage. Međutim, nekada medved u snovima može da ima i negativnu simboliku i da bude najava za smrt. Osim toga, medved se često javlja u snovima ukoliko ste besni ili ljuti zbog nečega. Prema nekim tumačenjima, medved u snovima može simbolisati svađu sa prijateljima, dok prema drugim tumačenjima medved ukazuje na to da ćete biti tema nekog ogovaranja.

Značenje sna o medvedu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako vas je napao medved, da li ste sanjali da je medved napao nekog drugog, da li ste sanjali kako lovite ili kako možda ubijate medveda. Može se desiti da u snu vidite i polarnog medveda ili više medveda na jednom mestu. Sve su ovo moguće situacije koje možete videti u snovima i koje će odrediti simboliku vašeg sna. U nastavku teksta ćete videti neke od snova u kojima je medved dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati medveda?

Sanjati da vidite medveda. Ukoliko ste sanjali kako vidite medveda, onda je to znak da u blizini imate neprijatelja koji je mnogo moćniji od vas u svakom smislu. Moguće je i da ćete se uskoro posvađati sa nekim prijateljem.

Sanjati da vas napada medved. Ukoliko ste sanjali kako vas je napao medved, onda je to znak da ste zbog nečega jako besni u realnom životu. Trenutno prolazite kroz jako tešku situaciju kada vas muče mnoge brige i problemi i vi ne vidite izlaz. Teško se snalazite u novim okolnostima i ne znate kako da se oslobodite problema koji vas muče.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem ste sanjali kako vas medved naapda ukazuje na neke opasne situacije koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Ukoliko imate ovakav san, savetujemo vam dodatan oprez u periodu koji dolazi.

Sanjati da medved napada nekoga drugog. Ukoliko ste sanjali kako medved napada nekoga drugog, onda je to loš predznak. U predstojećem periodu je moguće da ćete vi ili neka vama bliska osoba imati zdravstvenih tegoba. Moguće je i da će neki član vaše porodice oboleti, tako da će period koji dolazi biti dosta težak za vas i vašu porodicu.

Sanjati da lovite medveda. Ako ste sanjali kako lovite medveda, onda to znači da nećete uspeti da ostvarite planove koje ste zamislili. Uprkos vašem trudu i zalaganju, rezultati će izostati i vi ćete se jako loše osećati zbog toga.

Sanjati da jurite medveda. Ukoliko ste sanjali kako jurite medveda, onda je to znak da ćete u skorije vreme dobiti neku nagradu. Najverovatnije ćete biti nagrađeni za svoj trud i zalaganje i nečemu ćete se u budućem periodu jako obradovati.

loading...

Sanjati da ubijate medveda. Ukoliko sanjate kako ubijate medveda, onda je to znak da ćete u skorije vreme imati sukob sa nekom osobom, najverovatnije što se tiče posla. Na sreću, uspećete da okrenete situaciju u svoju korist i da izađete kao pobednik.

Sanjati da neko drugi ubija medveda. Ukoliko ste sanjali kako neka druga osoba ubija medveda, onda je to znak da ćete uspeti da pobedite svoje neprijatelje i da izađete iz teške situacije.

Sanjati da mečka igra na lancu. Ukoliko ste sanjali kako mečka igra na lancu, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje uspeh koji vas očekuje kada su u pitanju finansije. U predstojećem periodu imaćete neke neočekivane novčane gubitke.

Sanjati da medved urliče. Ukoliko ste sanjali kako medved urliče, onda to znači da ćete biti prinuđeni da se za pomoć obratite nekoj osobi sa kojom ste u jako lošim odnosima već duže vreme. Moraćete da progutate svoj ponos i da zamolite tu osobu da vam pomogne.

Sanjati da vidite medveda iz daljine. Ukoliko ste sanjali kako u daljini vidite medveda, onda je to znak da će sve vaše tajne uskoro biti otkrivene. Alternativno, ovaj san može značiti da u okruženju imate neprijatelje i da bi zato trebalo da budete oprezni.

Sanjati velikog medveda. Ukoliko ste sanjali medveda koji je veliki, onda taj san znači da ćete u predstojećem periodu biti jako srećni. Moguće je da ćete imati neke novčane dobitke, a i na svim drugim životnim poljima sve će vam ići od ruke.

Prema drugim tumačenjima, medved koji je u snu bio mnogo veliki ukazuje na moguće svađe i ogovaranja u predstojećem periodu.

Sanjati polarnog medveda. Ukoliko ste sanjali polarnog medveda, taj san simboliše buđenje. Vi ćete se konačno probuditi i uzećete život u svoje ruke.

Ukoliko se desi da muškarac sanja polarnog medveda, onda to znači da taj muškarac ima pored sebe hladnu i bezosećajnu ženu. Moraćete mnogo da se potrudite da biste imali dobar odnos sa takvom ženom.

Sanjati više medveda. Ukoliko ste sanjali više medveda na jednom mestu, onda je to znak da će vaša porodica proći kroz niz promena u budućem periodu. Moguće je da će se vaša porodica naći u dosta teškoj situaciji i da će biti potrebno dosta vremena da sve dođe na svoje.

Sanjati medveđu kožu. Ukoliko ste sanjali kožu od medveda, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Ovaj san znači da ćete uspeti da rešite sve poteškoće i da ćete se izboriti sa svim brigama i problemima u budućem periodu.

Sanjati plišanog medveda. Ukoliko sanjate plišanog medveda, taj san se odnosi na vaše detinjstvo i na bezbrižnost koju ste tada osećali. Često čeznete za tim osećanjima iz detinjstva i nedostaje vam ta toplina i osećaj zaštićenosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: