Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Snovi o menstruaciji mogu biti dosta neprijatni, naročito ako vidite puno krvi u snu, ali na sreću, ovi snovi uglavnom imaju pozitivnu simboliku. Ukoliko sanjate menstruaciju, to simboliše vaše duhovno pročišćenje i početak nove faze u vašem životu. Osim toga, menstruacija u snovima simboliše dobro zdravlje i dug život, ali često može biti i opomena mladim ženama da počnu da rade na potomstvu. Sve u svemu, simbolika snova o menstruaciji može biti različita, a to zavisi od načina na koji ste sanjali menstruaciju i od mnoštva drugih detalja u vašem snu.

Pre nego što počnete da tumačite svoj san o menstruaciji, savetujemo vam da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli i da ih sve povežete u jednu celinu, kako biste uspeli san da protumačite što pravilnije. Može se desiti da sanjate svoju ili nečiju tuđu menstruaciju, da sanjate kako vam kasni menstruacija ili kako je poranila, da vidite menstrualnu krv na stvarima, da sanjate kako imate obilna krvarenja itd.

Osim toga, simbolika sna će se razlikovati i u zavisnosti od toga da li žena ili muškarac sanja kako ima menstruaciju. Sada ćete videti koji su to mogući snovi o menstruaciji i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati menstruaciju?

Sanjati svoju menstruaciju. Ukoliko se desi da žena sanja svoju menstruaciju, taj san je dobar znak i ukazuje na neke pozitivne promene koje će uslediti u vašem životu. Imaćete uspeha kako na poslovnom, tako i na ljubavnom i na porodičnom planu. Ovaj san simboliše i dobro zdravlje koje vas očekuje u budućem periodu.

Međutim, ako se desi da muškarac sanja kako ima menstruaciju, onda ovaj san ima seksualnu konotaciju. Vi niste sigurni u svoju seksualnost i moć zavođenja i imate jako malo samopouzdanja. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da se malo opustite u kontaktu sa ženama.

Sanjati menstruaciju druge osobe. Ako žena sanja menstruaciju neke druge žene, onda je taj san upozorenje da treba da vodite više računa o svom zdravlju u periodu koji je pred vama. Vi ste verovatno zbog poslovnih obaveza zanemarili sebe i svoje zdravlje, a to nikako nije dobro.

Ukoliko se desi da žena sanja menstruaciju muškarca, to je znak da je ta žena jako sposobna u realnom životu i da je hrabrija od mnogih muškaraca kojima je okružena.

Može se desiti i da muškarac sanja menstruaciju žene. U tom slučaju ovaj san znači da muškarcu nedostaje ženska pažnja i ljubav.

Retki snovi su i da muškarac sanja menstruaciju nekog drugog muškarca. Ukoliko je to slučaj i kod vas, onda ovaj san znači da bi trebalo da budete malo realniji i da se spustite malo na zemlju. Vi ste previše prepotentni i mislite da ste bolji od drugih. Takođe, sebi postavljate mnogo velike ciljeve koje niste u stanju da ispunite.

loading...

Sanjati kako čekate menstruaciju. Ukoliko ste sanjali kako čekate da vam dođe menstruacija, taj san najavljuje moguće probleme i poteškoće u budućem periodu. Da li ćete uspeti da rešite te probleme ili ne, to zavisi od toga da li ste dobili menstruaciju ili ste se probudili pre toga. Ako je menstruacija ipak došla u snu, onda je to dobar znak. Uz pomoć prijatelja i rođaka ćete uspeti da rešite sve probleme i da izađete iz teške situacije u kojoj ste se našli.

Sanjati da vam menstruacija kasni. Ukoliko ste sanjali kako vam menstruacija kasni, onda je to znak da ćete uskoro sresti neku veoma važnu osobu. Ta osoba može biti važan deo vašeg ljubavnog ali i poslovnog života, pa zato ne bi trebalo da propustite taj susret.

Alternativno, san u kojem ste videli kako vam kasni menstruacija znači da se vi u stvarnom životu jako plašite toga da ostanete u drugom stanju. Vi ste preopterećeni time i često paničite bez ikakvog razloga.

Sanjati da vam je menstruacija poranila. Ukoliko ste sanjali kako vam je menstruacija došla ranije nego što je trebalo, onda je to znak da će neki važan sastanak za koji ste se dugo spremali verovatno da se otkaže ili odloži. Ovaj san treba da vam bude savet da se ne nervirate previše, jer ne postoji ništa što biste vi mogli da učinite da promenite bilo šta.

Sanjati stvari koje su umazane menstrualnom krvlju. Ukoliko ste sanjali kako su neke stvari u kući umazane menstrualnom krvlju, onda taj san simboliše vašu radoznalost. Vi volite da znate sve o tuđim životima i glavni ste akter u gotovo svim tračevima. Ako ste imali ovakav san, on može da vam posluži kao opomena da malo više gledate svoj život i da druge ljude ostavite na miru.

Sanjati male fleke od menstrualne krvi. Ukoliko ste u snu videli samo male fleke od menstrualne krvi, onda je to znak da vam uskoro dolaze neki dragi gosti. Moguće je i da ćete uskoro primiti neke lepe vesti koje se tiču vas ili nekih osoba koje su vam bliske. Sve u svemu, simbolika ovog sna je pozitivna i najavljuje lep i miran period koji je pred vama.

Sanjati da mnogo krvarite. Ukoliko ste sanjali kako mnogo krvarite, onda je to znak da ćete imati mnogo problema u predstojećem periodu i da će vam biti veoma teško da ih rešite bez ičije pomoći. Nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve i zbog toga ćete se osećati jako loše. Međutim, ako uspete da zaustavite krvarenje u snu, onda je to znak da će vam neko ipak pružiti pomoć i da ćete uspeti da izađete iz teške situacije u kojoj ste se našli.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: