Sanovnik metla – Šta znači sanjati metlu?

Snovi u kojima se metla javlja kao dominantan motiv nisu preterano česti. Ipak, nekada ovi snovi mogu imati određenu simboliku i mogu da se protumače. Simbolika snova o metli zavisi od toga da li ste u snu samo videli metlu, da li ste sanjali kako čistite metlom, kako kupujete metlu, kako je lomite ili možda kako letite na metli. To su samo neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju metla.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to česti snovi o metli i kako se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati metlu?

Sanjati kako vidite metlu. Ukoliko ste u snu videli metlu, onda taj san može biti neka vrsta upozorenja za vas. Naime, moguće je da imate dosta lažnih prijatelja oko sebe koji vam neće pomoći kada vam to bude najpotrebnije. Najverovatnije ćete u budućem periodu morati da donesete neku veoma važnu odluku, ali ćete verovatno odabrati pogrešnu opciju i izabraćete nešto što nije dobro za vas. Naravno, donošenju te odluke će doprineti vaši takozvani prijatelji. Tek kada vidite šta ste uradili, shvatićete da vam to nisu pravi prijatelji i da nije trebalo da im verujete i da ih poslušate.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem vidite metlu. Naime, ovaj san može da ukazuje na to da ćete imati određene novčane gubitke i da ćete se naći u prilično lošoj finansijskoj situaciji u budućem periodu. San u kojem vidite metlu bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da malo više povedete računa o svom novcu u budućem periodu i da racionalnije trošite novac.

Sanjati kako čistite metlom. Ukoliko ste sanjali kako čistite metlom, onda taj san znači da vas očekuje dosta sreće u budućem periodu. Zapravo, vi ste spremni da radite bilo kakav posao, čak i onaj koji je ispod vašeg nivoa, kako biste došli do novca. Upravo zato će se vaša finansijska situacija dosta popraviti u budućem periodu i vi ćete biti jako zadovoljni sobom.

Ako devojka sanja kako čisti metlom. Ukoliko se desi da neka devojka sanja kako čisti metlom, onda taj san ima drugačiju simboliku. Zapravo, ovaj san najavljuje skoru udaju devojke i njenu psihičku pripremu za brak. Ovaj san ima, pre svega, pozitivnu simboliku i najavljuje dosta lepih promena u životu devojke koja sanja metlu.

Sanjati kako letite na metli. Ukoliko ste sanjali kako letite na metli, onda je to znak da umete da budete jako strogi i da vas se često druge osobe plaše. Imate čvrst stav i puni ste samopouzdanja, tako da zahtevate da na vašem poslu uvek sve bude perfektno. Imate autoritativan stav i ljudi vas izuzetno cene i poštuju zbog toga.

Sanjati kako neka druga osoba leti na metli. Ukoliko ste u snu videli da na metli leti neko drugi, to znači da treba da budete oprezni kada je u pitanju neka osoba u vašem okruženju. Najverovatnije postoji neka ženska osoba koja pokušava da vam nanese zlo i koja vam se lažno predstavlja kao prijatelj. Ako pretpostavljate o kome je reč, najbolje bi bilo da se od te osobe distancirate.

Sanjati da kupujete metlu. Ukoliko sanjate da kupujete metlu, taj san znači da ćete uskoro uspeti da se izvučete iz neke neprijatne situacije i da se oslobodite svih briga i problema koji su vas mučili.

loading...

Sanjati kako lomite metlu. Ukoliko sanjate kako lomite metlu, taj san znači da će u vašoj porodici verovatno uskoro izbiti neka veća svađa, a moguće je i da ćete se vi posvađati sa nekim iz svoje porodice. Zato bi najbolje bilo da izbegavate neprijatne i napete situacije i da se držite po strani, kako biste sprečili eventualni konflikt.

Sanjati staru metlu. Ukoliko ste sanjali staru metlu, to je znak da ćete se u predstojećem periodu dobro zabavljati sa svojim starim prijateljima. Dakle, očekuje vas puno lepih momenata i druženja, a vi ćete biti jako srećni što ćete videti neke stare prijatelje koje dugo niste videli.

Sanjati kako metlu ostavljate u uglu prostorije. Ukoliko ste sanjali kako nakon čišćenja metlu ostavljate u uglu neke prostorije, to znači da ćete u skorije vreme verovatno promeniti zanimanje. Moguće je da ćete dobiti mnogo bolje radno mesto i prijaće vam da radite čak iako niste možda kvalifikovani za to. U svakom slučaju, vi ćete biti jako zadovoljni i vaša finansijska situacija će biti dosta bolja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: