Sanovnik more – Šta znači sanjati more?

Snovi u kojima se more javlja kao dominantan motiv mogu da imaju različitu simboliku i značenje. Da biste pravilno protumačili ovaj san, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu.

Prema većini tumačenja, more u snu odražava ono što se nalazi u nesvesnoj strani naše ličnosti. Takođe, more kao motiv u snu često označava potrebu da nekome ponudite svoju pomoć i da se nađete nekome na raspolaganju. More je često i simbol briga i problema koje ćete uspeti uz manje ili više truda da rešite. Nekada more u snu može da bude metafora za sva naša neispunjena očekivanja i unutrašnje težnje koje nismo uspeli da ostvarimo.

Značenje sna o moru će zavisiti od toga da li ste sanjali more koje je mirno ili uzburkano, da li je more bilo bistro ili mutno, da li ste se izgubili na moru, da li ste sanjali more puno riba itd.

U ovom tekstu ćemo vam pokazati koji su to najčešći snovi o moru i kako ih treba tumačiti, pa će vam kasnije biti mnogo lakše da sami protumačite bilo kakav san u kojem vidite more.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati more?

Sanjati da posmatrate more. Ako ste sanjali kako samo posmatrate more, onda je to znak da se plašite direktnog suočavanja sa iskušenjima i problemima koji vas očekuju u budućem periodu.

Sanjati duboko mirno more. Ako je more koje ste sanjali bilo duboko i mirno, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Pred vama je jako miran i harmoničan period u kojem ćete se osećati sigurno i zadovoljno. Osim toga, ovaj san najavljuje srećne momente koji vas očekuju u porodici i u druženju sa prijateljima.

Sanjati duboko uzburkano more. Ako je more u vašem snu bilo duboko i veoma nemirno, onda taj san upravo simboliše nemire koje ćete preživljavati u skorije vreme. Pred vama je dosta težak period kada ćete doći u sukob sa ljudima oko sebe. Vaša komunikacija sa ljudima će biti dosta loša i svuda ćete nailaziti na nerazumevanje. Put do uspeha neće biti nimalo lak, pa ćete morati da uložite dosta vremena i truda da biste izašli iz teške situacije u koju ćete zapasti.

Prema drugim tumačenjima, uzburkano more je simbol besa i ljutnje koji vas obuzimaju na javi. Vi ste prepuni negativnih emocija koje vam ne daju mira i vi ne možete da kontrolišete svoj bes.

Sanjati bistro more. Ako ste u snu videli bistro more, onda je to dobar znak. Pred vama je jako uspešan period u kojem će vas pratiti sreća i dobro zdravlje.

loading...

Sanjati mutno more. Mutno more u snu nema pozitivnu simboliku. Ono najavljuje probleme kako na poslovnom planu, tako i što se tiče vašeg zdravlja. Moguće je da ćete u budućem periodu imati dosta zdravstvenih problema i da ćete se osećati jako loše.

Sanjati kako plivate u moru. Ako sanjate kako ste plivali u moru, onda je značenje tog sna određeno time kakvo je more bilo u vašem snu. Ako ste plivali u mirnom i bistrom moru, onda je to dobar znak. Vi ćete uspeti lako da savladate sve prepreke i da dođete do svog cilja bez mnogo truda.

Međutim, ako ste sanjali kako plivate u nemirnom i mutnom moru, onda to nije dobar znak. Na putu do vašeg cilja javiće se brojni problemi i poteškoće i vi nećete znati kako da se snađete u novonastalim okolnostima.

Sanjati kako se davite u moru. Ako ste se u snu davili u moru, onda to znači da se osećate prilično nesigurno u stvarnom životu i da se plašite da ne izgubite poziciju koju trenutno imate. To se može odnositi na posao ali i na položaj koji imate u društvu ili na odnos sa voljenom osobom. Vi ste osoba koja po prirodi ne voli nikakve promene i koja se najbolje snalazi u već poznatim okolnostima.

Sanjati kako se druga osoba davi u moru. Ako sanjate kako se neka druga osoba davi u moru, onda je to znak da ćete u skorije vreme verovatno pružiti pomoć nekoj osobi kojoj je ta pomoć potrebna. Ta osoba će se verovatno naći u velikim problemima, tako da će joj vaša pomoć biti od velike važnosti.

Sanjati da je more puno riba. Ako ste sanjali ribe koje se nalaze u moru, onda taj san simboliše brige i probleme koji vas muče u budnom stanju. Ako je pritom more u vašem snu bilo bistro i ako ste jasno mogli da vidite ribe, to znači da ćete uspeti lako da rešite sve probleme. Međutim, ako je more sa ribama bilo mutno, onda je to znak da vam neće biti lako da se oslobodite briga i problema. Moraćete mnogo da se potrudite i da budete uporni kako biste određenu situaciju okrenuli u svoju korist.

Sanjati da plovite po moru. San u kojem plovite po moru ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da vas u predstojećem periodu očekuje neki dobitak. U tom slučaju dobro bi bilo da počnete da igrate neku od igara na sreću.

Osim toga, plovidba ili vožnja morem u snu može biti najava za dobru zabavu i provode koji vas očekuju sa prijateljima u budućem periodu.

Sanjati da ste se izgubili na moru. Ako sanjate kako ste se izgubili na moru, onda je to znak da vi nemate tačan cilj u životu i da ne znate šta želite. Vi se kroz život krećete bez ikakvog smisla i ne uspevate da ostvarite nijedan cilj koji ste zamislili. Ovaj san takođe može ukazivati na to da ste obuzeti emocijama i da od njih ne možete jasno da sagledate stvarnost oko sebe.

Sanjati kako uranjate u talase. Ovaj san ukazuje na to da vi volite da rizikujete i da ste avanturističkog duha. Vi ste skloni rizičnim ponašanjima, pa se može desiti da u budućnosti imate i problema sa zakonom.

Sanjati da surfujete morem. Ako ste sanjali kako surfujete moram, onda taj san simboliše vašu potrebu da osetite snažne emocije i uzbuđenje, jer vam je svakodnevni život postao suviše dosadan.

Sanjati da se plašite dok plovite morem. Ukoliko ste u toku plovidbe morem osetili strah, onda je to znak da se vi plašite svih životnih iskušenja koja vas očekuju. Vi se plašite onoga što dolazi i niste sigurni kako ćete se snaći u novim okolnostima.

Sanjati da posmatrate uzburkano more iz daljine. Ukoliko ste sanjali kako iz daljine posmatrate uzburkano more prepuno talasa, onda to znači da vi ne volite da rizikujete u životu. Vi se uvek distancirate od svega lošeg što bi moglo da vam se desi i samo sa distance posmatrate dešavanja, ali u njima ne učestvujete direktno.

Sanjati kako čeznete za morem. Ako sanjate kako osećate čežnju za morem, onda je to znak da je pred vama velika borba između prijateljstva i ljubavi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: