Sanovnik motor – Šta znači sanjati motor?

Ako ste nedavno kupili motor ili ako volite motore u stvarnom životu, ako ste gledali neku emisiju o motorima ili ako vam se neki motor jako dopao, onda je vrlo moguće da je motor ostavio na vas jak utisak i da ćete to i sanjati.

U takvom slučaju, vaš san o motoru verovatno nema nikakvu simboliku i ne mora se tumačiti. Međutim, nekada snovi o motoru mogu da imaju različita značenja i simboliku.

U nastavku ovog teksta videćete nešto više o simbolici koju motor može imati u snovima.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati motor?

Sanjati da vidite motor. Ako ste sanjali kako vidite motor, taj san znači da ste obuzeti veoma lošim emocijama na javi. Vas muče bes i ljutnja, pa vas čak i najmanja sitnica razbesni. Vi imate osećaj da su svi protiv vas i nikome ne verujete. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da ipak ne preterujete, već da se malo više okrenete ka drugima, kako ne biste propustili mnoge životne šanse.

Takođe, ovaj san može značiti da imate neke brige i probleme koji vas muče, ali da o tome ne želite ni sa kim da pričate, kako nikoga ne biste opterećivali. Ipak, možda bi bilo dobro da svoje brige podelite sa nekim, kako bi vam taj neko pomogao da ih rešite.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vidite motor može da ukazuje na vaše greške iz mladosti, odnosno na sve gluposti koje ste činili a koje vas danas skupo koštaju. Vi niste hteli nikoga da slušate i uvek ste mislili da sve najbolje znate. Upravo zato se može desiti da tek sada osećate posledice svojih grešaka i shvatate koliko ste briga zadavali osobama koje volite. Da možete da vratite vreme, sigurno biste sve drugačije uradili.

Sanjati sebe kako vozite motor. Ako sanjate kako vi vozite motor, onda je to dobar znak. U budućem periodu možete očekivati uspeh na poslovnom planu. Bićete nagrađeni od strane vašeg nadređenog i dobijaćete brojne pohvale za svoj rad. Osim toga, vrlo je moguće da ćete dobiti unapređenje na poslu i da će vaša karijera znatno napredovati.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem vozite motor. Zapravo, ovaj san može značiti da vi imate veliki avanturistički duh i da volite ekstremne sportove. Puni ste energije i uvek ste aktivni, tako da vam fizička aktivnost predstavlja zadovoljstvo. Naročito volite ukoliko treba da probate neki ekstremni sport koji bi u vama probudio adrenalin.

Sanjati kako druga osoba vozi motor. Ako sanjate kako motor vozi neka druga osoba, onda je taj san upozorenje za vas da ne verujete previše drugima. Moguće je da oko sebe imate dosta lažnih prijatelja i da ne zaslužuju svi vaše poverenje. Vodite više računa o tome sa kim se družite i kome verujete, kako kasnije ne biste bili prevareni i razočarani.

loading...

Sanjati da vas neka druga osoba vozi na motoru. Ukoliko sanjate kako vas neka druga osoba vozi na motoru, taj san znači da ćete uspeti da ostvarite neke dugogodišnje ciljeve, ali da će vam u tome pomoći neka osoba.

Sanjati kako kupujete motor. Ako ste sanjali kako kupujete motor, onda je to znak da će vas neke okolnosti na poslu jako mučiti i da ćete zbog toga biti stalno nervozni i zabrinuti. Situacija na poslovnom planu će vam biti jako loša, pa se morate dosta potruditi da tu situaciju okrenete u svoju korist. Istu simboliku ponekad može imati i san u kojem ste videli sebe kako prodajete motor, ali on se može i na drugi način tumačiti.

Sanjati kako prodajete motor. San u kojem ste prodavali motor znači da će se u vašem životu u budućnosti desiti veoma važne promene i da ćete se dosta uozbiljiti. Moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će uspeti da vas smiri i zbog koje ćete u potpunosti promeniti način života. Osim toga, moguć je brak ali i zasnivanje porodice u budućem periodu.

Sanjati kako ste pali sa motora. Ukoliko sanjate kako ste pali sa motora, to je znak da biste u budućem periodu mogli doživeti neki neuspeh. Najverovatnije se taj neuspeh tiče posla, ali ni na ostalim životnim poljima vam neće cvetati ruže. Pred vama je dosta loš period kada vam ništa neće ići od ruke, ali trudite se da ramišljate koliko toliko pozitivno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: