Sanovnik novčanik – Šta znači sanjati novčanik?

Ukoliko ste u skorije vreme kupili nov novčanik ili ako ste našli možda novčanik na ulici, onda je vrlo moguće da ćete sanjati nešto što ima veze sa novčanikom. U tom slučaju, vaš san verovatno nema nikakvu simboliku i ne morate ga tumačiti.

Međutim, ako se desi da sanjate novčanik bez ikakvog povoda, onda bi trebalo taj san protumačiti. San o novčaniku može imati različitu simboliku, u zavisnosti od toga da li ste sanjali pun ili prazan novčanik, da li ste sanjali kako ste našli ili kako ste izgubili novčanik, kako držite novčanik čvrsto u rukama itd.

Sve su to moguće situacije koje možete sanjati kada je u pitanju novčanik i svaki od tih snova se drugačije tumači.

U nastavku teksta možete videti neke od snova u kojima se novčanik javlja kao glavni motiv i videćete kako se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati novčanik?

Sanjati novčanik koji je pun. Ukoliko ste sanjali novčanik koji je pun, onda je to loš znak. U skorije vreme vas očekuju neki neplanirani troškovi, a najverovatnije ćete dosta novca potrošiti na neke stvari koje vam realno ne trebaju. Kasnije će vam biti žao kada vidite na šta ste dali novac.

Takođe, san u kojem vidite pun novčanik može da bude najava za poslovne probleme koji vas očekuju u skorijoj budućnosti.

Moguće je da ćete započeti neki projekat koji se neće pokazati kao uspešan ili da ćete doći u sukob sa kolegama. Vodite računa o tome kako se ponašate na poslu, jer je moguće da će vaša poslovna pozicija u narednom periodu biti ugrožena.

Sanjati novčanik koji je prazan. Ako sanjate novčanik koji je prazan, onda je to znak da ćete uskoro imati neke novčane dobitke.

Najverovatnije ćete upoznati osobu koja će brinuti o vama i koja će u svako doba biti tu da vam pomogne.

loading...

Dakle, simbolika praznog novčanika u snu je uvek pozitivna, a kao što ste videli, pun novčanik u snu ima suprotnu simboliku.

Sanjati kako nalazite novčanik. Ukoliko ste sanjali kako nalazite novčanik, onda je to znak da ćete se uskoro naći u iskušenju.

Najverovatnije ćete imati priliku da dođete do nečega ilegalnim putem, a na vama je da li ćete to prihvatiti ili ne.

Alternativno, san u kojem ste našli novčanik može da bude upozorenje za vas da pazite kome pozajmljujete novac jer moguće je da ćete biti u gubitku.

Neko može pokušati da vas prevari i da vam ostane dužan veću količinu novca.

Sanjati kako ste izgubili novčanik. Ukoliko ste sanjali kako ste izgubili novčanik, onda je to znak da vas očekuje neka neprijatna situacija u skorije vreme.

Najverovatnije nećete doći na vreme na neki veoma važan sastanak, tako da će vaš nadređeni i kolege verovatno steći o vama pogrešan utisak. Pokazaćete se kao jako neodgovorna osoba na koju je teško osloniti se.

Sanjati kako držite novčanik čvrsto u rukama. Ukoliko ste sanjali kako držite novčanik čvrsto u rukama kako ga ne biste izgubili, onda je to znak da vas očekuju veliki problemi sa novcem u predstojećem periodu.

Vodite računa kako trošite svoj novac da ne biste ostali bez njega. Ukoliko se budete previše rasipali, moguće je da ćete zapasti u finansijsku krizu i da će vam biti jako teško da iz nje izađete.

Sanjati kako vam je novčanik ukraden. Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao novčanik, onda je to znak da neko želi da vas iskoristi i da zato treba da budete malo oprezniji.

Osim toga, moguće je i da vam je neka osoba ukrala srce, odnosno da ste se jako zaljubili u neku osobu. Sve u svemu, vaše stvarne emocije i dešavanja se najverovatnije reflektuju i u vašem snu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: