Sanovnik obrve – Šta znači sanjati obrve?

Obrve nisu baš čest motiv koji se javlja u snovima, ali mogu da imaju određenu simboliku i značenje. Tačno značenje sna o obrvama zavisi ne samo od tog glavnog motiva, nego i od mnoštva drugih okolnosti koje se javljaju u vašem snu.

Zapravo, važno je setiti se da li ste sanjali svoje sopstvene obrve ili obrve neke druge osobe, da li ste u snu dodirivali obrve ili ste ih čupali itd. To su samo neke od mogućih situacija koje možete sanjati u vezi sa obrvama. Osim toga, važno je da se prisetite kakve su obrve u vašem snu bile, odnosno da li su bile tanke, guste, crne itd.

Sada ćete videti kako se tumače neki od najčešćih snova u kojima se obrve javljaju kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati obrve?

Sanjati svoje sopstvene obrve. Ako sanjate svoje sopstvene obrve, taj san je znak da vi krijete neku tajnu na javi. Zapravo, vi znate nešto što bi moglo da povredi vama dragu osobu. Zato ne želite o tome da pričate i tu tajnu držite za sebe.

Sanjati da dodirujete svoje obrve. Ako ste sanjali kako dodirujete svoje obrve, onda značenje tog sna zavisi od toga da li se u stvarnom životu možda bavite umetnošću ili ne. Zapravo, ako ste sanjali kako dodirujete svoje obrve, a umetnik ste u realnom životu, onda je to dobar znak. Pred vama je veliki uspeh u budućem periodu, naročito kada je u pitanju umetnička karijera. Moguće je da ćete u skorije vreme postati slavni i poznati i da će se ljudi diviti vašem radu i uspehu.

Međutim, značenje sna se razlikuje ako u stvarnom životu nemate nikakve veze sa umetnošću. U tom slučaju ovaj san znači da će se vaša finansijska situacija popraviti i da ćete biti unapređeni na poslu.

Sanjati tuđe obrve. Ukoliko ste videli u snu obrve neke druge osobe, taj san odražava vašu mudrost i intuiciju. Vi umete jako dobro da procenite da li je neko dobra ili loša osoba i šta hoće od vas. Najčešće se oslanjate na svoju intuiciju i radite ono što osetite da je ispravno u tom momentu.

Sanjati da čupate svoje obrve. Ukoliko ste sanjali kako čupate svoje obrve, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na radosne momente koji vas očekuju u bliskoj budućnosti. Najverovatnije ćete prisustvovati nekom velikom slavlju i bićete jako uzbuđeni zbog toga. Potrudićete se da izgledate što lepše i svi gosti će biti oduševljeni kada se pojavite.

Alternativno, san u kojem ste čupali sebi obrve može da znači i da ćete doživeti neuspeh na poslovnom planu. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili i da će neki projekat koji ste započeli propasti. Ukoliko ste sanjali da su vam obrve bile veoma guste pre nego što ste ih iščupali, onda je to znak da će vam neki prijatelj pružiti pomoć i podršku u teškoj situaciji koja će vas zadesiti.

loading...

Sanjati da čupate tuđe obrve. Ukoliko ste sanjali kako čupate tuđe obrve, taj san simboliše vaše zadovoljstvo i ispunjenost kada je u pitanju vaš posao. Vi jako volite posao koji radite i on za vas predstavlja pravo zadovoljstvo. Odnosi sa kolegama su vam takođe veoma dobri, a tako će biti i ubuduće.

Sanjati da crtate sebi obrve. Ukoliko ste sanjali kako crtate sebi obrve, to je znak da će vas mučiti dosta briga i problema u predstojećem periodu, ali da nećete želeti to da priznate nikome. Vi ćete ćutati i trpeti sve u sebi, a pred drugima ćete se praviti da ste srećni i da nemate nikakve brige.

Sanjati da crtate obrve drugoj osobi. Ako ste sanjali kako nekoj drugoj osobi crtate obrve, onda je to loš predznak. Moguće je da ćete se u skorije vreme jako razočarati kada je u pitanju neka osoba za koju ste verovali da je savršena. Najverovatnije ste tu osobu idealizovali i stvorili pogrešnu sliku o njoj. Ovaj san se verovatno odnosi na nekog vašeg prijatelja ili partnera. Nažalost, uskoro ćete postati svesni da ste zavaravali sebe samoga i da ste verovali da je ta osoba nešto što zapravo nije.

Sanjati lepe i negovane obrve. Ukoliko ste sanjali obrve koje su lepe i negovane, to je dobar znak. Vas u predstojećem periodu očekuje dosta radosnih momenata. Vreme ćete provoditi sa svojom porodicom i prijateljima, a u vašem domu će vladati mir i harmonija.

Sanjati guste obrve. Ako ste sanjali guste obrve, to je onda znak da ćete se u skorije vreme naći u nekoj neprijatnoj situaciji, ali tada će vam u pomoć priskočiti neka imućna i moćna osoba iz vašeg okruženja. Zahvaljujući toj osobi, uspećete da rešite svoje probleme veoma lako i brzo.

Sanjati spojene obrve. Ako ste sanjali spojene obrve, onda je to loš predznak. Ovaj san ima negativnu simboliku i najavljuje vam sukob sa nekom osobom iz vaše okoline u skorije vreme. Najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakve napete situacije i konflikte i da se distancirate kad god osetite da je na pomolu svađa.

Sanjati tanke obrve. Ukoliko ste sanjali tanke obrve, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu vas očekuje dosta dobrog provoda i druženja sa prijateljima.

Sanjati crne obrve. Ako ste sanjali izrazito crne obrve, to je dobar znak. Vas očekuje veliki novčani dobitak u skorije vreme, tako da će se vaša finansijska situacija znatno popraviti.

Sanjati da vam otpadaju obrve. Ukoliko ste sanjali kako vam otpadaju obrve, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuju problemi na ljubavnom planu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: