Sanovnik obuća – Šta znači sanjati obuću?

Obuća nije baš čest motiv u snovima, ali može da ima određeno značenje i simboliku. Važno je samo da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu, kao i same situacije u kojoj ste sanjali obuću. Zapravo, simbolika vašeg sna o obući će zavisiti od toga da li ste sanjali obuću koja je nova i čista ili obuću koja je stara i prljava, da li ste možda sanjali kako se obuvate, kako kupujete obuću ili ste u snu videli mnogo obuće. Sve su to situacije koje će odrediti značenje i simboliku vašeg sna o obući.

U nastavku teksta možete videti neke snove u kojima obuća dominira kao motiv i videćete kako izgleda tumačenje ovih snova.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati obuću?

Sanjati da je obuća nova i čista. Ukoliko sanjate kako je obuća nova i čista, taj san ima ljubavnu simboliku i najavljuje skoro poznanstvo sa nekom osobom. Zapravo, uskoro ćete upoznati osobu koja će vam se jako dopasti i koja će vam u svemu odgovarati. Verovatno ćete sa tom osobom imati kvalitetnu ljubavnu vezu, koja kasnije može prerasti i u nešto više.

Sanjati da je obuća stara i prljava. Ukoliko kojim slučajem sanjate da je obuća stara i prljava, taj san odražava vaše brige i probleme u stvarnom životu. Odnosi u vašoj porodici su dosta loši i to je ono što vas najviše brine. Osim toga, moguće je da ste doživeli neke novčane gubitke i da ste se zato našli u lošoj finansijskoj situaciji.

Sanjati da je obuća pocepana. Ako sanjate da je obuća pocepana, onda je to znak da će vaš partner biti u iskušenju da vas prevari. Najverovatnije će se pojaviti osoba koja će vam biti suparnik, odnosno suparnica i koja će na sve načine pokušati da raskine vašu vezu, odnosno brak.

Sanjati kako krpite obuću. Ako ste sanjali kako krpite obuću, onda taj san simboliše vašu skromnost. Vi se zadovoljavate malim stvarima i onim što imate. Nikada niste nikoga opterećivali i uvek ste želeli samo ono što je u skladu sa vašim mogućnostima i sa mogućnostima vaše porodice.

Sanjati da se obuvate. Ako ste sanjali kako se obuvate, taj san ima pozitivu simboliku. U skorijoj budućnosti imaćete priliku da vidite neke drage ljude koje niste videli dugo. Pred vama je dosta prijatnih momenata u društvu prijatelja, tako da ćete se maksimalno opustiti i zabaviti.

Sanjati da kupujete obuću. Ako sanjate da kupujete obuću, taj san samo reflektuje vaše ciljeve i životne planove. Simbolika sna će prvenstveno zavisiti od toga da li ste kupili obuću koja vam se sviđa ili koja vam se uopšte ne sviđa, da li ste možda bili neodlučni pri kupovini obuće u snu itd. Dakle, u ovom slučaju je obuća simbol za vaše planove, ciljeve i ambicije. Ovaj san bi mogao da vam bude opomena da ne budete brzopleti pre nego što nešto kažete ili uradite u predstojećem periodu, već da dobro razmislite o svojim odlukama i o onome što želite.

Alternativno, kupovina obuće u snu znači da ćete rešiti da promenite neke svoje stavove i mišljenja, ali i da se ponašate drugačije. Najverovatnije ćete udaljiti iz života sve one koji vam ulivaju negativnu energiju, a posvetićete se ljudima koje volite i koji to zaista zaslužuju.

loading...

Sanjati kako ste izgubili obuću. Ukoliko sanjate da ste izgubili obuću, onda je to znak da ste vi sebi u životu postavili visoke kriterijume i da ne prihvatate ništa manje od toga. To se odnosi na izbor posla kojim ćete se baviti, na izbor partnera, ali i prijatelja sa kojima ćete se družiti.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san predstavlja samo nagoveštaj za kupovinu obuće koja vas očekuje u skorije vreme.

Sanjati da nosite obuću od neke druge osobe. Ako sanjate kojim slučajem da ste obuveni u obuću koja pripada nekoj drugoj osobi, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje jako uspešan i dobar period koji je pred vama. Vi ćete imati uspeha pre svega na poslovnom planu, a ljubavni i porodični odnosi će biti bolji nego ikada. Na svim životnim poljima ćete imati sreće, tako da ne morate da brinete za svoju budućnost.

Sanjati mnogo obuće. Ako sanjate mnogo obuće na jednom mestu, onda obuća u ovom slučaju simboliše emotivnog partnera. Naime, mnogo obuće u snu najverovatnije znači da i na javi imate dosta partnera i da ne možete da se odlučite ni za jednog. Dobro razmislite, ali imajte na umu da možda nijedan od njih nije pravi, jer da jeste, vi uopšte ne biste bili u dilemi kojeg da izaberete.

Takođe, san u kojem vidite puno obuće može da simboliše i to da imate puno prijatelja na javi i da je nemoguće posvetiti se svakom od njih. Upravo zato se dešava da vam se prijatelji ljute što ne provodite dovoljno vremena sa njima. Možda je vreme da suzite krug prijatelja i da nastavite druženje samo sa onima koji su zaista vredni toga.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: