Sanovnik otac – Šta znači sanjati oca?

Snovi o ocu su dosta česti i mogu da imaju različitu simboliku, koja može biti i pozitivna i negativna. Značenje sna o ocu će zavisiti od toga da li ste sanjali oca koji je nasmejan ili koji je ljut, da li ste u snu pričali sa ocem ili ste tražili savet od njega, da li ste sanjali da vam otac umire ili vam se u snu pojavio vaš pokojni otac. Ovo su samo neke od situacija koje možete sanjati, a koje imaju veze sa ocem. Svi ovi snovi imaju različitu simboliku i tumače se na drugačiji način.

U nastavku ovog teksta ćete moći da vidite koji su to snovi o ocu i kako se oni tumače. Nakon toga će vam biti mnogo lakše da sami protumačite neki svoj san u kojem se vaš otac pojavi kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati oca?

Sanjati da vam je otac nasmejan. Ukoliko ste sanjali kako vam je otac nasmejan, onda je to dobar znak. Vi ste lepo vaspitana osoba i vaš otac je sigurno ponosan na vas. Nema ničega u vašem ponašanju što bi vam neko mogao zameriti.

Sanjati da vam je otac ljut. Ako ste sanjali kako vam je otac ljut, onda bi trebalo malo da se zapitate da li dobro postupate. Moguće je da radite nešto što nije dobro i što vam vaš otac u realnom životu zamera. Takođe, ovaj san je odraz krivice koju vi osećate zbog svog lošeg ponašanja. San u kojem vidite ljutog oca može da znači i to da ste vi zaista ljuti na svog oca trenutno, pa se vaš bes i ljutnja reflektuju kroz ovaj san.

Sanjati da pričate sa ocem. Ukoliko ste sanjali kako pričate sa svojim ocem, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuje dosta sreće i lepih momenata. Odnos koji imate sa članovima porodice će biti bolji nego ikada, jer u periodu koji dolazi uspećete da rešite sve nesuglasice i probleme.

Sanjati kako tražite savet od svog oca. Ukoliko ste sanjali kako tražite savet od svog oca, onda je to znak da vas na javi verovatno muče neke brige i problemi, pa biste voleli da znate šta vaš otac o tome misli. Mišljenje vašeg oca vam je veoma važno, ali verovatno ne želite direktno da ga pitate za mišljenje.

Sanjati da udarate svog oca. Ukoliko ste sanjali kako udarate oca, onda je to samo znak da vi smatrate da vam vaš otac u stvarnom životu ne pruža dovoljno pažnje i ljubavi. Vi imate osećaj da vaš otac nema razumevanja za vas i da vam nije dovoljno posvećen. U tom slučaju, potrebno je da pokušate da se približite svom ocu i da uspostavite bolju komunikaciju sa njim. Istu simboliku će imati i san u kojem vidite kako vi udarate svog oca.

Sanjati da vam otac ima ljubavnicu. Ukoliko ste sanjali kako vaš otac ima ljubavnicu, onda je to znak da vam fale roditeljska pažnja i ljubav. Vi se na neki način osećate zapostavljeno i usamljeno kada je porodica u pitanju. Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od vaše majke ili oca. Osim toga, san u kojem vidite vašeg oca kako ima ljubavnicu može da bude i samo refleksija vašeg stava i mišljenja o braku.

Sanjati kako vam umire otac. Ukoliko sanjate kako vam umire otac, a pritom je vaš otac živ u stvarnom životu, onda je to samo znak da će vam u budućem periodu nedostajati nečija podrška i nečija zaštita. Moguće je da ćete izgubiti prijatelja koji vam je mnogo značio ili da ćete se razočarati u neku drugu blisku osobu. Dakle, ovaj san nema veze sa smrću.

loading...

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vam je umro otac može da bude odraz vaše tvrdoglavosti u stvarnom životu. Najverovatnije vas je povredila osoba koju ste mnogo voleli i vi nikako ne možete da pređete preko toga. Ovaj san vam može biti opomena da treba malo da popustite i da oprostite neke stvari dragim osobama.

Alternativno, san u kojem vidite kako vam otac umire znači da ste mu produžili život, pa taj san ima pozitivnu simboliku.

Sanjati umrlog oca. Ukoliko ste sanjali oca koji je zaista umro i koji više nije sa vama na javi, onda je to dobar znak. Ovaj san nagoveštava dug i srećan život koji je pred vama. U vašem životu će vladati mir i harmonija i trudićete se da što više ljubavi pružite svojoj porodici i drugim dragim osobama. Pred vama je jako puno prijatnih momenata, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati da flertujete sa svojim ocem. Ovaj san može biti jako neprijatan i može vas na neki način uplašiti, ali sanjarica kaže da nema potrebe da brinete. San u kojem flertujete sa svojim ocem samo odražava vašu potrebu da budete bliži sa njim i da dobijate više pažnje i ljubavi od svog oca.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: