Sanovnik parfem – Šta znači sanjati parfem?

Ukoliko ste nedavno dobili na poklon lep parfem, ako ste nekome kupili parfem za rođendan ili ako ste videli neki dobar parfem, to je sigurno ostavilo na vas neki utisak i zato je moguće da sanjate parfem. Ti snovi najčešće nemaju nikakvu simboliku jer ukazuju samo na ono što se dešava u stvarnom životu. U tom slučaju vi se ne morate truditi da protumačite taj san.

Međutim, ako to nije slučaj i ako sanjate parfem bez ikakvih prethodnih razmišljanja o parfemu, onda taj san sigurno želi da vam prenese neku poruku. Zapravo, snovi o parfemu mogu da imaju različitu simboliku i značenja, zavisno od toga kako ste sanjali parfem i šta ste sve videli u tom snu. Moguće je da sanjate kako vidite parfem, kako ga imate, kako ga stavljate na sebe, kako mirišete parfem, kao i niz drugih situacija. Svaka od ovih situacija se drugačije tumači, pa prema tome svi ovi snovi imaju različito značenje.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to snovi o parfemu i na koji način se ovi snovi mogu tumačiti. Ukoliko vas zanima simbolika snova i ako ste nekada sanjali parfem, onda ovaj tekst može biti jako interesantan za vas.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati parfem?

Sanjati da vidite parfem. Ukoliko ste sanjali kako vidite parfem, onda je to znak da ćete u skorije vreme obradovati neku dragu osobu. Zapravo, verovatno vam je neko učinio uslugu i vi ćete hteti da se zahvalite toj osobi tako što ćete joj prirediti neko iznenađenje. Najverovatnije će u pitanju biti neki poklon ili nešto drugo što će tu osobu jako obradovati.

Sanjati kako imate parfem. Ukoliko ste sanjali kako imate parfem, onda je to loš znak. U periodu koji je pred vama jako ćete se razočarati zbog nečega. Verovatno ste sebi postavili neke ciljeve za koje mislite da će vas osloboditi svih problema. Međutim, kada ostvarite te ciljeve, shvatićete da ste i dalje nezadovoljni i da niste postigli zapravo ništa.

Sanjati da mirišete parfem. Ako sanjate kako mirišete parfem, onda taj san znači da vi uvek od svega očekujete maksimalne rezultate i da se nikada ne zadovoljavate prosekom. Isto tako, ne volite da se družite sa ljudima koji vam u nečemu ne odgovaraju. Uvek volite da sve konce držite u svojim rukama i da vam je sve po meri.

Sanjati kako stavljate parfem na sebe. Ako ste sanjali kako ste na sebe stavljali parfem, onda taj san znači da ćete u predstojećem periodu odlučiti da zavedete voljenu osobu. Moguće je da ćete odlučiti toj osobi da priredite nešto nesvakidašnje i zato se trudite da sve bude savršeno.

Dakle, prskanje parfema u snu je uvek simbol zadovoljstva i seksualnosti. Ovaj san simboliše telesne užitke i sve vaše potajne fantazije koje imaju veze sa tim.

Sanjati kako kupujete parfem. Ako sanjate kako ste kupili nekome parfem, onda taj san ukazuje na velike novčane izdatke koji vas očekuju u budućem periodu. Najverovatnije će u pitanju biti radovi u vašem domu, koji će zahtevati dosta novca. Međutim, vi ste perfekcionista i neće vam biti žao da dajete veliki novac kako biste uredili prostor u kojem živite.

loading...

Sanjati kako ste poklonili nekome parfem. Ukoliko sanjate kako ste poklonili nekome parfem, onda je to znak da ćete prihvatiti dosta odgovornosti i obaveza u predstojećem periodu. Zapravo, obavezaćete se da uradite mnogo više nego što zaista možete. Upravo zbog toga nećete ništa uspeti da završite kako treba i doživećete neuspeh.

Sanjati da osećate miris parfema. Ukoliko ste sanjali kako osećate miris parfema, onda je to znak da vas muči nostalgija za nečim i da nikako ne možete da zaboravite neke stare uspomene. Ovaj san vas opominje da je vreme da zaboravite prošlost i da krenete napred.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: