Sanovnik petao – Šta znači sanjati petla?

Snovi o petlu mogu da imaju različitu simboliku, a nešto više o tome saznaćete u nastavku teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati petla?

Sanjati kako vidite petla. Ako sanjate kako vidite petla, onda je to znak da ste vi dosta prepotentna osoba koja voli da se hvali.

U skorije vreme ćete sigurno ostvariti neki veći uspeh i počećete mnogo da se hvalite zbog toga, a ljudi će zbog tog hvalisanja početi da vas izbegavaju.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da budete malo umereniji i da se ne hvalite na sav glas postignutim uspesima.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja sna u kojem vidite petla. Naime, prema nekim tumačenjima, ovaj san može ukazivati na bolest koja će zadesiti vas ili neku osobu koja vam je bliska.

Najverovatnije će na vreme doći do izlečenja bolesti, ali u vama će svakako uvek ostati strah da se ta bolest ne javi ponovo.

Sanjati kako čujete petla. Ako sanjate kako čujete petla, onda je to znak da ste vi primorani da slušate neku osobu kako se neprestano hvali i veliča sebe.

Vas to ponašanje jako iritira i vi se trudite da izbegavate tu osobu, ali okolnosti vas uvek postavljaju negde u blizini te osobe.

Ovaj san bi samo trebalo da vas opomene da sačuvate svoje mišljenje za sebe i da ne ulazite ni u kakve konflikte i diskusije u budućem periodu.

loading...

Alternativno, san u kojem ste čuli petla kako kukuriče može da bude najava za neke loše vesti koje vas očekuju u predstojećem periodu.

Najverovatnije ćete primiti vesti koje se tiču vaše celokupne budućnosti, tako da ćete morati da odustanete od nekih svojih planova i ciljeva.

Sanjati više petlova. Ako sanjate više petlova na jednom mestu, taj san predstavlja najavu za neprijatne situacije, svađe i diskusije koje vas očekuju u predstojećem periodu.

Najverovatnije ćete imati problema na poslu, a trebalo bi da se čuvate poslovnih partnera i kolega koje vas smatraju konkurencijom.

Sanjati kako se petlovi bore. Ako sanjate kako se petlovi bore, onda je to znak da vas neka osoba u vašem okruženju smatra svojim suparnikom.

Takođe, moguće je da i vi vidite u nekoj osobi suparnika, odnosno suparnicu. Najverovatnije je u pitanju ljubav, ali može se desiti da se simbolika ovog sna odnosi i na posao.

Sanjati kako koljete petla. Ukoliko ste u snu klali petla, onda je to znak da vi niste zadovoljni svojom pozicijom na poslu, ali ste primorani da radite tu i da trpite sve što vam se dešava.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: