Sanovnik pilići – Šta znači sanjati piliće?

Sanjati piliće može da ima različitu simboliku, zavisno od toga u kojoj ste situaciji sanjali piliće i kakvi još motivi su se pojavili u vašem snu. Simbolika vašeg sna o pilićima će zavisiti od toga da li ste samo videli piliće u snu, da li ste sanjali kako se igrate sa pilićima, kako ih dozivate, jedete ili čak ubijate.

To su neki od mogućih snova koje možete sanjati kada su u pitanju pilići. Svaki od ovih snova će se tumačiti na drugačiji način i imaće drugačiju simboliku.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to najčešći snovi o pilićima i na koji način se tumače ovi snovi.

Važno je samo da se pre tumačenja samog sna o pilićima prisetite što više okolnosti i detalja koje ste videli u snu. Ako ste i sami nekada sanjali piliće, sada ćete moći da vidite šta vaš san znači i kakvu vam poruku prenosi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati piliće?

Sanjati da vidite piliće. Ukoliko ste sanjali kako vidite piliće, onda taj san najavljuje uspeh koji možete očekivati kada je u pitanju posao. Najverovatnije ćete biti unapređeni i dobićete brojne pohvale od vašeg nadređenog. Osim toga, vaša zarada će biti znatno veća, pa će vam se u budućem periodu finansijska situacija dosta popraviti.

Sanjati da u jajetu vidite zametak pileta. Ukoliko ste sanjali jaje iz kojeg treba tek da se izlegne pile, onda taj san ima dobru simboliku i ukazuje na pozitivne promene koje vas očekuju u predstojećem periodu. Zapravo, vaš život će se verovatno drastično promeniti i desiće se neke stvari o kojima niste mogli da sanjate. Sve u svemu, vi ćete biti jako srećni i možete da se opustite, jer za vas dolaze mnogo bolji dani.

Sanjati da se pilići izležu iz jaja. Ukoliko ste sanjali kako se pilići izležu iz jaja, onda je to veoma dobar san. Zapravo, simbolika ovog sna je jako pozitivna i ukazuje na to da je pred vama harmoničan i radostan period, tako da nema razloga da brinete.

Takođe, smatra se da ako trudna žena sanja da se pilići izležu iz jaja, to znači da će ceo porođaj da joj protekne lepo i da će biti gotovo bezbolno.

Sanjati kako se igrate sa pilićima. Ako sanjate kako se igrate sa pilićima, onda je to simbol ljubavi i nežnosti koju ćete osetiti u budućem periodu. Verovatno će se u vašem životu pojaviti neka osoba kojoj će biti potrebna vaša zaštita, tako da ćete vi učiniti sve da se postavite zaštitnički prema toj osobi.

loading...

Sanjati kako dozivate piliće. Ako sanjate kako dozivate piliće, taj san onda znači da ćete u budućem periodu biti u mogućnosti da pomognete nekoj bliskoj osobi. Zapravo, moguće je da ta osoba neće direktno tražiti od vas pomoć, pa zato pažljivo gledajte i osluškujte kome je to u vašem okruženju pomoć potrebna.

Sanjati kako jedete piliće. Ukoliko ste sanjali kako jedete piliće, taj san ima lošu simboliku i najavljuje period bede i siromaštva koji je pred vama. Najverovatnije vas očekuje mnogo troškova i izdataka u budućem periodu, tako da ćete se naći u finansijskoj krizi. Bićete primorani da maksimalno štedite i da se odreknete mnogih stvari na koje ste navikli.

Sanjati kako gajite piliće. Ukoliko ste sanjali kako gajite piliće, onda taj san simboliše vašu potrebu za promenama. Vi se ne osećate lepo u sredini u kojoj živite i ne prija vam brz način života u gradu. Najpre biste otišli u prirodu i uživali u čistom vazduhu, jer jedino tako biste imali svoj mir. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da priuštite sebi neko putovanje u seoske predele, gde ćete bar preko vikenda moći da se odmorite i da napunite baterije za sve ono što vas čeka. Najverovatnije ste preokupirani svakodnevnim obavezama i osećate se previše iscrpljeno.

Sanjati kako ubijate piliće. Ukoliko ste sanjali kako ubijate piliće, onda je to znak da ćete se u budućem periodu jako razočarati u svoju voljenu osobu. Iz čista mira ćete primetiti da se vaš partner promenio i da se nešto čudno dešava. Ma koliko da tražite objašnjenje za takvo ponašanje, vi ga nećete dobiti i verovatno ćete se razići sa svojim aktuelnim partnerom. Dakle, ovaj san nema nimalo dobru simboliku kada je u pitanju ljubav, jer najavljuje dosta patnje i tužnih momenata u budućem periodu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: