Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Ako ste u stvarnom životu u skorije vreme videli pištolj ili ako ste ga možda držali u ruci, onda to mora da je ostavilo jak utisak na vas. U tom slučaju moguće je i da ćete sanjati pištolj, tako da taj san ne treba da vas plaši. Pištolj kao motiv u snu je samo posledica onoga što se odvija na javi, a poznato je da snovi često predstavljaju metaforu za naše emocije i za sve ono što smo doživeli u realnosti.

Međutim, nekada pištolj može iznenada da se pojavi u snu i da sa sobom nosi određenu simboliku. Tada bi bilo dobro da se taj san protumači. Morate u vidu imati ne samo pištolj kao glavni motiv u snu, nego i sve ostale motive i okolnosti koje se javljaju.

U nastavku slede neki od snova u kojima je pištolj glavni motiv, a pokazaćemo vam i kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjati da vidite pištolj. Ukoliko ste u snu videli pištolj, onda taj san simboliše sigurnost. Vama je sigurnost najbitnija kako u vezi tako i u prijateljstvu. Vi morate da imate osobu na koju možete da se oslonite i koja će uvek biti tu za vas.

Sanjati kako vi imate pištolj. Ako ste sanjali kako vi posedujete pištolj, onda taj san simboliše vašu hrabrost. U periodu koji dolazi zadesiće vas niz neprijatnih i opasnih situacija, a moguće je i da će vam neko pretiti. Međutim, vi ćete uspeti hrabro da izađete iz svih tih situacija i nećete nikome dozvoliti da vas ucenjuje i da manipuliše vama. Jasno ćete pokazati svoj stav i oduprećete se bilo kakvim ucenama i pretnjama.

Sanjati kako nišanite iz pištolja. Ukoliko ste sanjali kako nišanite pištoljem, onda je to znak da vi imate određeni cilj u realnom životu i da svim silama pokušavate da ga ostvarite. Osim toga, san u kojem nišanite pištoljem može da bude i odraz vaše pritajene agresije i besa, ali i straha od nečega. Pištolj vam služi kao sredstvo da savladate svoj bes i da se oslobodite straha koji vas muči u realnom životu. Ako ste sanjali ovaj san, trebalo bi da se zapitate šta je to što uzrokuje vaš bes i od čega potiče vaš strah.

Prema nekim drugim tumačenjima, pištolj u snu može biti i simbol vašeg brzog temperamenta i naravi. Vi često reagujete ishitreno i ne razmišljate o onome što kažete ili uradite.

Sanjati kako nišanite poznatu osobu. Ukoliko ste sanjali kako nišanite neku osobu koju poznajete na javi, onda je to znak da ste vi iz nekog razloga ljuti na tu osobu i da ste skloni agresivnim osećanjima. U tom slučaju, trebalo bi da se zapitate zašto ta osoba u vama budi bes i agresiju i pokušajte da raščistite vaš odnos sa tom osobom.

Sanjati kako punite pištolj. Ukoliko ste sanjali kako ste punili pištolj, to je onda znak da ste vi spremni sebe da odbranite u bilo kakvoj situaciji, bilo da je u pitanju verbalni sukob ili fizički napad. Pre svega, ovaj san ukazuje na to da je moguće da će vas u predstojećem periodu familija jako kritikovati zbog nečega što ste uradili, ali vi ćete biti sposobni da ih ućutkate na kulturan način. Jasno ćete iskazati svoje mišljenje i stavićete im do znanja da sami odlučujete o svom životu i da znate šta je za vas najbolje.

loading...

Sanjati kako pucate iz pištolja. Ukoliko ste sanjali kako pucate iz pištolja, onda je to znak da vi treba da budete smireniji i da ne dopustite sebi da izgubite kontrolu ni u kakvoj situaciji.

Sanjati kako pištolj ne radi. Ukoliko ste sanjali pokvaren pištolj, onda je to znak da se vi osećate jako nemoćno na javi i da niste u stanju da promenite okolnosti koje vam ne prijaju. Osim toga, pištolj koji ne radi može da simboliše strah od gubitka seksualne moći kod muškaraca.

Sanjati kako neko puca u vas. Ukoliko ste sanjali kako je neko pucao u vas iz pištolja, taj san znači da postoji neko u vašem okruženju ko vam se konstantno suprotstavlja. Vi se na neki način osećate ugroženo jer neko konstantno radi protiv vas.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem su pucali u vas ukazuje na to da vas jako muči griža savesti zbog nečega. Moguće je da ste prevarili ili obmanuli nekoga, ali znate da je moguće da će vam se ta osoba osvetiti u skorije vreme. Savetujemo vam da u periodu koji dolazi budete još oprezniji naročito ako znate da zaista jeste nešto skrivili.

Sanjati kako čujete pucanj. Ako ste sanjali da ste čuli pucanj, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete se zaljubiti uskoro. Upoznaćete osobu koja će u potpunosti promeniti vaš život.

Sanjati kako čujete pucnjavu. Ukoliko ste čuli pucnjavu u snu, onda je to znak da ćete biti optuženi za nešto od strane svojih ukućana ili kolega iako niste imali lošu nameru.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: