Sanovnik poklon – Šta znači sanjati poklon?

Poklon kao motiv u snu može da ima različitu simboliku. Važno je da se prisetite tačne situacije u kojoj ste sanjali poklon, ali i svih ostalih elemenata koji su se pojavili u vašem snu.

U ovom tekstu pogledajte koji su to snovi o poklonu i na koji način se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati poklon?

Sanjati kako vidite poklon. Ako sanjate kako vidite poklon, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete se prijatno iznenaditi. Najverovatnije će vam neka osoba koja vam je draga doći u posetu ili ćete sresti dragu osobu koju dugo niste videli. Bićete jako iznenađeni i srećni zbog toga.

Sanjati kako ste dobili poklon. Ako sanjate kako ste od nekoga dobili poklon, onda je to znak da će vas neko jako poštovati i ceniti u budućem periodu. Nekoj osobi se verovatno jako dopadate i ona vam ukazuje veliko poštovanje.

Međutim, san u kojem ste od nekoga dobili poklon može i drugačije da se protumači. Naime, ovaj san može značiti to da ćete se jako razočarati u neku osobu za koju ste verovali da vam je prijatelj. To je najverovatnije neko ko vam se predstavlja kao prijatelj a radi vam iza leđa. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da budete malo obazriviji i da vodite računa kome poveravate svoje tajne.

Takođe, ovaj san može da ukazuje i na to da ćete se svađati sa nekim od vaših ukućana ili će se oni međusobno svađati. Vi ne trpite da vam neko nameće svoje mišljenje i da pokušava da upravlja vašim životom. Ma koliko da volite svoju porodicu, vi nećete dozvoliti da upravljaju vama i da vam određuju život.

Alternativno, san u kojem ste dobili poklon od nekoga može da bude i nagoveštaj za to da ćete uskoro zaista dobiti neki poklon.

Sanjati kako dajete poklon nekome. Ako sanjate kako vi dajete poklon nekome, onda je to znak da ćete nekoj osobi u skorije vreme pružiti svoju pomoć i podršku. Ta osoba će vam biti jako zahvalna i trudiće se na sve načine da vam uzvrati vašu uslugu.

Takođe, san u kojem dajete nekome poklon može i na drugi način da se protumači. Ovaj san može ukazivati na to da ste vi osoba koja uvek razmišlja pozitivno i koja širi pozitivnu energiju svuda oko sebe. Vi ste shvatili da se sreća nalazi u malim stvarima koje vas okružuju i zato se zadovoljavate sitnicama.

loading...

Sada ćemo vam reći još jedan način na koji se isti ovaj san može tumačiti. Zapravo, ako ste sanjali kako ste nekome dali poklon to može da znači da vas očekuju razni problemi na polju ljubavi. Moguće je da ste nečim povredili voljenu osobu i da ste sada spremni da učinite sve kako biste se iskupili za svoju grešku.

Sanjati kako vraćate poklon. Ukoliko ste sanjali kako vraćate poklon, to znači da će vas u skorije vreme neko jako uvrediti i da će vam verovatno izneti neku nepristojnu ponudu. To će vas ne samo uvrediti nego i iznervirati, pa ćete verovatno jako burno reagovati.

Sanjati kako ste izgubili poklon. Ukoliko sanjate kako ste izgubili poklon, onda je to znak da ćete razočarati neku osobu kojoj se jako dopadate. Najverovatnije ne gajite ista osećanja prema toj osobi i moraćete kad tad da joj kažete istinu.

Alternativno, san u kojem ste videli kako ste izgubili poklon može da znači da imate prevelike zahteve od života i da nikada niste zadovoljni onim što imate. Uvek mislite da drugi imaju više i da su bolji od vas. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo više cenite ono što imate, kako vam kasnije ne bi bilo žao.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: