Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Policija nije toliko čest motiv u snovima, osim ako ne radite u policiji ili ako niste imali nikakav skori kontakt sa policijom. Prema većini tumačenja, snovi o policiji najavljuju nevolje, neprijatne situacije i opasnosti koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Osim toga, policija u snovima simboliše pravila, kontrolu i moć.

Ipak, tačno značenje sna o policiji zavisi od toga na koji način ste sanjali policiju i od ostalih motiva u vašem snu. Sada ćete videti koji su to najčešći snovi o policiji i kako se oni mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati policiju?

Sanjati da vidite policiju. Ukoliko sanjate kako vidite policiju, taj san predstavlja upozorenje za vas da budete malo oprezniji u budućem periodu. Pred vama je niz opasnih i neprijatnih situacija, pa je najbolje da se obratite nekome za pomoć.

Sanjati da vas policija hapsi. Ako ste sanjali da vas policija hapsi, onda je to znak da vas zbog nečega muče krivica i griža savesti. Zbog toga ste jako uzdržani u emotivnom smislu i previše se brinete oko nečega na javi. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da otkrijete koji je razlog vaše zabrinutosti i da što pre rešite to što vas muči.

Sanjati da ne uspevate da dobijete policiju. Ako ste sanjali kako zovete policiju a ne uspevate da uspostavite vezu, onda je to znak da je vreme da uspostavite kontrolu nad svojim životom i da postanete nezavisni. Prihvatite obaveze koje vam sleduju i počnite sami da upravljate svojom sudbinom.

Sanjati da bežite od policije. Ako sanjate kako bežite od policije, taj san je znak da ćete u budućem periodu biti primorani da slažete neku blisku osobu. To nećete uraditi iz loše namere, već da je ne biste povredili. Međutim, vaše ponašanje i skrivanje istine može biti pogrešno protumačeno, pa se može desiti da izgubite prijatelja. Zato vas ovaj san opominje da dobro razmislite pre nego što nekoga nešto slažete, kako kasnije ne biste patili zbog toga. Nekad je bolje reći istinu, ma koliko ona bila bolna i surova.

Sanjati da ste vi policajac. Ako sanjate da ste vi policajac, onda taj san simboliše vašu savest i navodi vas na pravi put u životu. Ne bi trebalo da ignorišete ovakav san jer u njemu može biti važnih životnih poruka.

Takođe, ovaj san može da znači da zbog nekog svog postupka u prošlosti osećate grižu savesti. Ukoliko pritom sanjate kako jurite begunca, onda je to znak da postoji loš deo vaše ličnosti koji je u stalnom sukobu sa vašim moralom.

Sanjati da član vaše porodice radi u policiji. Ako ste sanjali kako neko iz vaše porodice radi u policiji, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati pored sebe osobu koja će da vas štiti, tako da nema razloga da brinete za bilo šta.

loading...

Sanjati da je policija naoružana. Ako ste sanjali naoružanu policiju, onda je to znak da ćete imati nečiju pomoć i podršku u budućem periodu. Neko će braniti vaša uverenja i stavove i pružiće vam svoju zaštitu.

Sanjati policijski auto. Ukoliko ste sanjali policijski auto, onda je to znak da se u vama vode razne unutrašnje borbe. Vi ne možete da pronađete svoj mir jer vas nešto muči iznutra. Najbolje bi bilo da se preispitate šta je to i da otkrijete razlog svojih nemira. Osim toga, ne bi bilo loše da se nekoj bliskoj osobi obratite za pomoć jer sami ćete teško moći da se oslobodite svih briga i problema.

Sanjati policijsku stanicu. Ako ste sanjali policijsku stanicu, onda taj san samo odražava vašu želju da se na nekoga oslonite i da vam neko pomogne u životu. Pred vama je jako težak period i nećete moći sami da se snađete u okolnostima koje dolaze. Na sreću, upoznaćete osobe koje će vam biti od velike pomoći i koje će vam postati pravi prijatelji.

Sanjati da rešavate papirologiju u policijskoj stanici. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete uspešno rešiti sve probleme koji se tiču dokumentacije i papirologije.

Sanjati policajca. Značenje ovog sna zavisi od toga da li je policajca sanjala žena ili muškarac. Ako se desi da žena sanja policajca, onda taj san predstavlja najavu za intimne odnose i romansu sa nekim moćnim i dominantnim muškarcem u skorije vreme. Međutim, ako se desi da muškarac sanja policajca, onda je to znak da muškarca očekuje neka neprijatna situacija u kojoj će biti osramoćen u javnosti.

Sanjati da ste zaljubljeni u policajca/policajku. Ako ste možda sanjali da ste zaljubljeni u policajca ili u policajku, onda je to loš znak. Ovaj san najavljuje neke loše i neprijatne situacije koje vas očekuju. Moguće je da će se vaša voljena osoba naći u nekoj teškoj i rizičnoj situaciji i da ćete vi zbog toga biti jako zabrinuti u budućem periodu.

Sanjati vojnu policiju. Ako se desi da sanjate vojnu policiju, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu morati nešto da radite protiv svoje volje. Ipak, najbolje bi bilo da se ne bunite već da odradite sve svoje obaveze i dužnosti. U suprotnom, stvari mogu krenuti na gore.

Sanjati stranu policiju. Ukoliko ste sanjali policiju u nekoj drugoj državi, onda je to znak da vi često paničite bez razloga. Vi sumnjate u sve i mislite da vam niko ne želi dobro. Zbog toga se sve više udaljavate od ljudi, pa čak i od onih koji su vam zaista pravi prijatelji. Trebalo bi malo da se opustite i da pozitivnije gledate na život i na ljude oko sebe.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: