Sanovnik poljubac – Šta znači sanjati poljubac?

Poljubac je čest motiv koji se javlja u snovima i može imati različitu simboliku. Kako većina tumačenja kaže, poljubac u snu simboliše ljubav, harmoniju i osećaj zadovoljstva. Međutim, pravo značenje ovih snova možete otkriti tek kada uzmete u obzir sve aspekte i elemente koje ste videli u snu.

Važno je da pokušate da se prisetite sa kim ste se poljubili u snu, odnosno da li je to bio vaš partner, vaš bivši partner, nečiji tuđi partner, neki stranac ili možda neka slavna ličnost. To su samo neke od mogućih situacija koje se mogu javiti u vašem snu o poljupcu i svaka od tih situacija se tumači na sopstveni način. U nastavku ćete videti koji su to snovi o poljupcu i kako ih pravilno treba tumačiti.

Sanjati poljubac sa svojim emotivnim partnerom. Ako ste sanjali kako se ljubite sa svojim partnerom, onda je to znak da vi imate jako veliku želju i potrebu da budete intimni sa voljenom osobom. Osim toga, ovaj san može da znači da na neki način osećate da ste zapostavljeni od strane svog emotivnog partnera.

Sanjati svoj prvi poljubac. Ukoliko ste sanjali svoj prvi poljubac iz mladosti, onda to znači da biste voleli ponovo da osetite tu romantiku i čista osećanja kao u mladosti. Verovatno vam ta romantika nedostaje u sadašnjoj vezi, pa bi ovaj san mogao da vas podstakne da poradite na tome.

Sanjati da se drugi ljudi ljube. Ukoliko ste sanjali druge ljude kako se ljube i kako vi to samo posmatrate, to znači da se previše mešate u nečiji život. Vi ste upleteni u neke odnose koji vas se ne tiču. Ovaj san može biti opomena da više gledate sebe i svoj život i da pustite druge da žive onako kako oni hoće.

Sanjati poljubac sa bivšim partnerom. Ukoliko ste sanjali kako se ljubite sa svojim bivšim partnerom, onda je to znak da vam nedostaje ljubav koju ste nekada osećali. Ovaj san ne znači da vam nedostaje vaš bivši partner, nego samo lepi momenti koje ste tada doživljavali.

Sanjati poljubac sa tuđim dečkom/devojkom. Ovaj san odražava vašu čežnju da doživite veliku ljubav i da imate kvalitetnu ljubavnu vezu. Ukoliko ste sanjali neke vama poznate osobe, ovaj san može biti znak da ste vi pomalo ljubomorni i zavidni na njihovu vezu.

Sanjati poljubac sa strancem. Ukoliko ste sanjali poljubac sa strancem, taj san znači da prihvatate neke delove svoje ličnosti koje ste do skora potiskivali. Vi ste spremni da se suočite sami sa sobom i da saznate malo više o svojoj sopstvenoj ličnosti.

Sanjati poljubac sa neprijateljem. Ukoliko ste se u vašem snu poljubili sa svojim neprijateljem, onda je to znak da ćete doživeti izdaju od strane osobe kojoj ste verovali. U predstojećem periodu ćete se jako mnogo razočarati jer će vas izdati neko koga ste smatrali prijateljem.

loading...

Alternativno, san u kojem ljubite neprijatelja može da ukazuje na to da ćete se u skorije vreme ipak pomiriti sa nekim sa kim ste dugo bili u neprijateljskim odnosima na javi.

Sanjati poljubac sa umrlom osobom. Ako ste sanjali kako ste se poljubili sa osobom koja više nije među živima, onda taj san samo ukazuje na to da vam ta osoba na javi jako nedostaje. Zato ovaj san ne treba da vas plaši jer on ne ukazuje na smrt niti ima bilo kakvu negativnu simboliku.

Sanjati poljubac sa nekom slavnom ličnošću. Ovi snovi su dosta česti, ali nemaju nikakvu ljubavnu simboliku. U većini slučajeva, san u kojem ljubite neku poznatu ličnost ukazuje na to da vi čeznete za tim da postanete uspešni u svom poslu.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san može da znači da ste vi opsednuti slavnim ličnostima i da maštate o romantičnoj ljubavi sa nekom od njih.

Sanjati da vas neko ljubi na silu. Ako ste sanjali kako vas je neko poljubio na silu, onda je to znak da neko pokušava da vam nametne svoje mišljenje i ideje i da odlučuje umesto vas. Verovatno postoji osoba u vašem okruženju koja previše utiče na vas i koja vam ne dozvoljava da bilo šta uradite sami. Ovaj san treba da vas motiviše da konačno uzmete život u svoje ruke i da ne dozvolite drugima da kroje vašu sudbinu.

Alternativno, san u kojem vas je neko poljubio na silu ukazuje na to da vi niste spremni da prihvatite određeni aspekt svoje sopstvene ličnosti.

Sanjati kako ste izbegli poljubac. Ako sanjate kako ste uspeli da izbegnete neki poljubac, taj san znači da ćete u predstojećem periodu biti dosta drski prema nekoj osobi kojoj se sviđate, a koja je toliko uporna da vas osvoji.

Sanjati kako ljubite neki deo svog tela. Ukoliko ste sanjali kako ljubite određeni deo svog tela, onda je to znak samoljublja. Vi prihvatate sebe takve kakvi jeste i želite da vas prihvate i drugi ljudi.

Probuditi se neposredno pre poljupca u snu. Često se dešava da u snu treba da se poljubimo sa nekim i upravo u tom momentu se probudimo. Taj san simboliše vašu nesigurnost kada je u pitanju neka osoba u vašoj blizini. Vi ne znate tačno šta osećate prema toj osobi i prolazite kroz period kada preispitujete sebe i svoja osećanja i želje.

Sanjati kako ljubite nečiju ruku. Ukoliko ste sanjali kako ljubite nečiju ruku, to znači da se nekome divite. To je verovatno neka osoba u vašem okruženju prema kojoj osećate veliko poštovanje. Ukoliko ste sanjali kako neko vama ljubi ruku, onda to znači da vam se osobe u vašem okruženju dive i da vas poštuju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: