Sanovnik poplava – Šta znači sanjati poplavu?

Poplava je prilično čest motiv u snovima i može imati različita značenja i simboliku. Pre svega, poplava se u snovima odnosi na naša osećanja, odnosno na njihov intenzitet u stvarnom životu. Ipak, da biste pravilno protumačili vaš san o poplavi, važno je da u vidu imate sve detalje koji su se javili u snu i da ih sve povežete u jednu celinu. Samo tako ćete dobiti celokupan kontekst sna i otkriti njegovu simboliku.

Značenje snova o poplavi se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste samo videli poplavu u snu, da li je poplava bila mala ili velika, da li ste se davili u poplavi ili ste se zaštitili od nje, da li ste nekoga možda spasili u poplavi, da li ste vi izazvali poplavu itd. U zavisnosti od ovih okolnosti razlikovaće se i simbolika vašeg sna.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se poplava javlja kao dominantan motiv i videćete kako se tumače svi ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati poplavu?

Sanjati da vidite poplavu. Ako ste u snu samo videli poplavu, to je predznak za konflikte i svađe koje mogu nastupiti u vašoj porodici. Moguće je da ćete biti optuženi od strane vaših ukućana za nešto što niste učinili. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da ne ulazite u bespotrebne rasprave sa ukućanima i da se povučete kad god dođe do neke napete situacije.

Sanjati da je poplava velika. Ako ste sanjali da je poplava velika, onda je to znak da u stvarnom životu doživljavate veoma intenzivna osećanja i da niste u stanju da se nosite sa njima. Moguće je da ste doživeli veliku ljubav i da ste po prvi put obuzeti tolikim emocijama. Osim toga, moguće je da ste ostvarili neki cilj koji ste dugo želeli i da ste zato preplavljeni lepim osećanjima. Sve u svemu, ovaj san se uglavnom odnosi na lepe emocije i ima pozitivnu simboliku. Pred vama je period snažnih emocija i osećaja zadovoljstva.

Sanjati da je poplava mala. Ako ste u snu videli da je poplava mala, to je onda samo znak da vi počinjete da osećate emocije prema nekoj osobi u budnom životu. Moguće je da se vi još uvek držite razuma i da ne dozvoljavate da vas emocije savladaju. Uspevate da ih kontrolišete i da upravljate njima.

Sanjati da se vi nalazite u poplavi. Ako ste sanjali kako se vi nalazite u poplavi, onda je taj san nagoveštaj za neke veće promene koje dolaze u vašem životu. Moguće je da će se izdešavati nešto što će promeniti tok vašeg života i da ćete prošlost ostaviti daleko iza sebe.

Sanjati da ste uspeli da se zaštitite od poplave. Ako ste u snu uspeli da se zaštitite od poplave, onda je to znak da ćete uspeti da izbegnete neke promene i loša dešavanja u vašem životu. Imaćete dosta sreće u predstojećem periodu i neće se desiti ništa što bi moglo poremetiti vaš mir.

Sanjati da se davite u poplavi. Ako ste sanjali kako se davite u poplavi, to je onda znak da se nećete lako snaći u novim okolnostima koje su vas zadesile. Verovatno će vam trebati dosta vremena i truda da se naviknete na nove osobe i nova dešavanja u vašem životu.

loading...

Vi ste generalno osoba koja ne voli promene i najbolje se snalazite u već poznatim okolnostima. Vi se plašite svega novog što bi se moglo dogoditi u vašem životu.

Sanjati da se neko drugi davi u poplavi. Ako ste sanjali da se neko drugi davi u poplavi, onda je to znak da će nekoj osobi u vašem okruženju u skorije vreme trebati pomoć. Moguće je da ta osoba neće direktno tražiti pomoć od vas, ali trebalo bi pažljivo da gledate i da sami ponudite svoju pomoć toj osobi.

Sanjati da ste nekoga spasili iz poplave. Ako ste sanjali kako ste nekoga uspeli da spasite iz poplave, to je onda znak da ćete u skorije vreme zaista imati priliku da pomognete nekoj osobi. Važno je da ubuduće budete oprezni i da pažljivo posmatrate da li je nekome u vašem okruženju potrebna pomoć.

Sanjati da ste vi izazvali poplavu. Ukoliko sanjate da ste vi izazvali poplavu, taj san onda ukazuje na to da ste jako zabrinuti i da ste prepuni emocija. Upravo zato često se dešava da izgubite kontrolu nad situacijom i da dozvolite da vas emocije savladaju. Zato se može desiti da nekada kažete ono što ne mislite i da povredite osobu koja vam je draga. Pokušajte da se kontrolišete i da smireno reagujete u svakoj situaciji.

Sanjati da ste uspeli da sprečite poplavu. Ako ste sanjali kako ste vi uspeli da sprečite poplavu, to je onda znak da vi nećete uspeti da utičete na mišljenje druge osobe i da ona neće promeniti svoje odluke zbog vas. Vi verovatno želite sve najbolje za tu osobu, ali ona neće prihvatiti vaše kritike niti će menjati svoje mišljenje.

Ovo bi bili neki od uobičajenih snova o poplavi. Videli ste da ovi snovi mogu da imaju i pozitivnu i negativnu simboliku, zavisno od ostalih detalja koji se javljaju u snu. Nakon čitanja ovog članka verovatno će vam biti mnogo lakše da sami protumačite neke slične snove o poplavi.

Međutim, ako ste u skorije vreme zaista doživeli ili videli neku poplavu na javi, onda je moguće da će se to reflektovati u vašem snu i da ćete sanjati poplavu. U tom slučaju ne morate tražiti simboliku vašeg sna jer on je verovatno samo odraz onoga što se dešava u realnosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: