Sanovnik potres – Šta znači sanjati zemljotres?

Ukoliko ste možda gledali neku emisiju o zemljotresu, ako ste čuli da je negde u svetu izbio veliki zemljotres ili ako ste ga sami doživeli, to je onda sigurno na vas ostavilo veoma jak utisak. U tom slučaju može se desiti da se zemljotres reflektuje u vašem snu i da sanjate neku situaciju vezanu za zemljotres. Ako san o zemljotresu predstavlja samo refleksiju onoga što se dešava na javi, onda vaš san nema nikakvo značenje i ne morate ga tumačiti.

Međutim, snovi o zemljotresu nekada mogu imati razna značenja i simboliku, zavisno od svih motiva i okolnosti koje se javljaju u vašem snu. Moguće je da sanjate kako ste gledali zemljotres, kako ste ga osetili, moguće je da ste u snu videli kako ste poginuli u zemljotresu ili kako ste ga na neki način preživeli. To su samo neke od situacija koje možete sanjati kada je u pitanju zemljotres kao motiv u snovima i svaka od ovih situacija ima različito značenje i tumači se na različiti način.

Zato je važno da dobro analizirate svoj san o zemljotresu pre nego što počnete da ga tumačite, jer samo tako možete doći do njegove prave simbolike.

Sada ćete imati priliku da vidite neke od snova u kojima se zemljotres javlja kao dominantan motiv i videćete kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati zemljotres?

Sanjati da gledate zemljotres. Ako sanjate kako gledate zemljotres, taj san znači da možete očekivati posetu neke osobe koju baš i ne volite. Toj poseti se nećete obradovati, ali ćete morati da istrpite prisustvo osobe koja u vama budi negativnu energiju.

Sanjati veoma jak zemljotres. Ukoliko ste sanjali zemljotres koji je bio veoma jak, onda taj san ima negativnu simboliku. U predstojećem periodu možete da očekujete dosta briga i problema, uglavnom na porodičnom i na ljubavnom planu. U budućnosti ćete se naći u jako lošoj situaciji i trebaće vam dosta vremena i truda da iz nje izađete.

Sanjati kako ste osetili zemljotres. Ako sanjate kako ste osetili zemljotres, to je onda znak da vas muče razni problemi na poslu. Moguće je da se ti problemi odražavaju i na vaš porodični i ljubavni život, tako da ste u suštini jako nezadovoljni. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da razmislite šta je to što vas zaista muči i kako biste mogli da rešite probleme koje imate.

Sanjati da ste uspeli da preživite zemljotres. Ako sanjate kako ste uspeli da preživite zemljotres, taj san ima dobru simboliku. U skorije vreme ćete zaista uspeti da prevaziđete sve brige i probleme koji vas muče i uspećete da odolite izazovima koji se pred vas postavljaju.

Sanjati kako ste zatrpani za vreme zemljotresa. Ukoliko sanjate kako ste zatrpani za vreme zemljotresa, onda je to jako traumatičan san za vas. Takođe, ovaj san ima loše značenje i najavljuje neuspehe i gubitke koji vas očekuju u budućem periodu.

loading...

Sanjati da ste poginuli u zemljotresu. Ako sanjate kako ste poginuli za vreme zemljotresa, onda je to samo znak da ćete morati dosta da se potrudite ukoliko želite da postignete ono što ste naumili. Moraćete da se odreknete mnogih stvari i dosta toga da uradite kako biste ostvarili cilj. Znajte da neće biti nimalo lako, a ovaj san vam može biti upozorenje da se naoružate strpljenjem i da ne posustajete kada bude najteže.

Sanjati da se sve ruši u zemljtresu. Ukoliko sanjate kako se u zemljotresu sve ruši, simbolika tog sna je negativna. Ovaj san vam zapravo najavljuje brige i probleme koji vas očekuju u skorijoj budućnosti. Imaćete problema na poslu, u porodici ali i kada je zdravlje u pitanju. Jednostavno, pred vama je jako loš period, ali potrudite se da ostanete koliko toliko pozitivni.

Sanjati da ste izbegli zemljotres. Ako ste nekako uspeli da izbegnete zemljotres koji vas je zahvatio u snu, onda to nije dobar znak kada je u pitanju tumačenje snova. Ovaj san uglavnom znači da ćete se u budućnosti osećati jako usamljeno i zanemareno od strane osoba koje volite. Nećete imati podršku prijatelja i sve vreme ćete nailaziti na kritike. Upravo zbog toga će vam opasti samopouzdanje i vi ćete se jako loše osećati. Počećete da preispitujete sebe zašto nemate pravog prijatelja i da li je problem u vama. Dakle, pred vama je dosta težak period kada ćete imati problema sa samopouzdanjem i kada ćete biti jako usamljeni.

Sanjati da ste našli sklonište od zemljotresa. Ukoliko ste u snu uspeli da nađete sklonište od zemljotresa, onda je to dobar znak. Vi ćete uspeti da prevaziđete sva iskušenja i izazove koji se nađu na vašem putu.

Ovo bi bili neki od najčešćih snova o zemljotresu. Kao što možete videti, uglavnom je simbolika ovih snova negativna i najavljuje brige i probleme koji vas očekuju u budućnosti i koji će narušiti vaš mir. Ukoliko sanjate zemljotres, u budućem periodu će vas sigurno mučiti veliki strahovi, brige i osećaj nesigurnosti na javi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: